Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė ( 13 dalis )

QUOTE(naktine` @ 2007 06 20, 19:32)
Šiandien ėjau Trakų g., Vilniuje ir užmačiau naujai atsidariūsį "boutique" kur vitrinoje vestuvinė suknelė buvo... Užėjau. Ten yra batelių pasirinkimas (mačiau daug šviesių, ivairių atspalvių) ir gal kokias 10-15 suknelių. Šiaip įdomūs modeliai, nematyti  unsure.gif

reiks apsilankyt gal atrasiu ka grazaus... 4u.gif
Atsakyti

wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2007 06 20, 18:50)
kaip jum sitos sukneles? smile.gif

kaip jum sitos sukneles?

Prisegti paveikslėliai

grazi ta kur foto su manekene,
noreciau tokios, bet deja ji ne mano figurai doh.gif
Papildyta:
[quote=jolita82,2007 06 19, 21:23]
kas per puokstes baisumai doh.gif
puokstes tai.......... doh.gif doh.gif doh.gif , gal per jonines tekejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 06 20, 16:06)

man tai jau perkrauta jau....nuometas super, bet sunele su nuometu tos pacios fakturos(ypac kai rastas toks ne eilinis o stambios geles) man siek tiek neskoninga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 06 21, 10:51)
man tai jau perkrauta jau....nuometas super, bet sunele su nuometu tos pacios fakturos(ypac kai rastas toks ne eilinis o stambios geles) man siek tiek neskoninga schmoll.gif

drinks_cheers.gif nuometo reiketu paprastesnio
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 21, 11:24)
drinks_cheers.gif nuometo reiketu paprastesnio

drinks_cheers.gif pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
pasiziuri i nuotrauka ir galvoju kaip grazu.(man tai visiskai nereiktu cia nuometo).

bet realiai pamatyciau tokia suknele turbut is arti pagalvociau, kad skuduras is uzuolaidos. jos visos nuotraukoj fantastiskos, orealiai nieko labai jau ypatingo
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 21, 11:41)
pasiziuri i nuotrauka ir galvoju kaip grazu.(man tai visiskai nereiktu cia nuometo).

man irgi atrodo, kad be nuometo tikrai labai grazu butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 06 20, 17:06)

o as jei figura leistu eiciau su tokia, bet manau nuometas labai maisytu, o jei dar butu vejuota diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 06 20, 19:56)

wub.gif
visos Ridikutes ikeltos sukneles man begalo patinka wub.gif Tik,kad mano figurai netiktu nei viena verysad.gif Bet sukneles super wub.gif Ir si wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi, aciu, Aggate blush-anim-cl.gif: O as tai kaip tik manau, kad čia kažkaip su savo skoniu neįsipaišau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 06 21, 13:04)
Oi, aciu, Aggate blush-anim-cl.gif: O as tai kaip tik manau, kad čia kažkaip su savo skoniu neįsipaišau  ax.gif
user posted image

Isipaisai, isipaisai biggrin.gif man ir tavo iekeltos patinka bigsmile.gif nes menegstu tu "tradicinius vestuviniu" sukneliu schmoll.gif o tavosios visada turiu kazkokio sarmo, zavesio 4u.gif
Atsakyti