Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė ( 13 dalis )

QUOTE(Ridikute @ 2007 06 21, 13:04)
Oi, aciu, Aggate blush-anim-cl.gif: O as tai kaip tik manau, kad čia kažkaip su savo skoniu neįsipaišau  ax.gif
user posted image

Na liux ir sukuosena, ir makiazas, ir suknyte thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 21, 15:48)

1 grazi,
0 2 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano viena pazystama tekejo su panasia suknele i antraja, tai sake jau toks sunkumas buvo, kad dabar nei uz ka tokios nesirinktu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 21, 16:04)
mano viena pazystama tekejo su panasia suknele i antraja, tai sake jau toks sunkumas buvo, kad dabar nei uz ka tokios nesirinktu  tongue.gif

aga jos sunkios ir as tokia panasia issinuomavau, sunkoka, tai jai bus karsta diena, man manes gaila biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 21, 01:42)

sita wub.gif
Atsakyti
Man pirma suknytė tai fantastiška thumbup.gif
Na o antroji tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Man tokio stiliaus visai nepatinka.
Atsakyti
biggrin.gif thumbup.gif kiek mergyciu tiek nuomuoniu, bet ir gerai, nes visada ir vienodos vaiksciotumem drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.henryroth...uctDetailsID=54
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 21, 15:07)
aga jos sunkios ir as tokia panasia issinuomavau, sunkoka, tai jai bus karsta diena, man manes gaila  biggrin.gif  blink.gif

ir mano irgi bus panasi, bet dar ne zinau ar sunki bus. ta kuri salone matavau buvo tikrai labai sunki smile.gif gal turi parodyti savo?
Atsakyti
suknele antrai dienai

user posted image
Atsakyti
nezinau ji man grazi, as tokios norejau, beto man zuvyte visiskai netinka, nes subine tooooooookia uzsiauginau, tai kokia as busiu 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti