Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė ( 13 dalis )

QUOTE(welkom1 @ 2007 06 22, 17:41)

cia panasiausia suknyte i mano!!!!!!! blush2.gif welcom1 , kur tiu ja radai?
Atsakyti
user posted image

San Patrick
user posted image wub.gif
Pronovias
user posted image

LA Sposa:
http://www.detallazo...novias_2007.jpg[/IMG]
Rosa Clara
user posted image

Papildyta:
Cymbeline:
user posted image
Novias D'Art
user posted image
Cindirella Novias
user posted image
Novias Agatha
user posted image
Novissima
user posted image

Papildyta:
Jose Luis Novias
user posted image
Pepe Botella
user posted image
Victorio &Lucchino 2007
user posted image
Franc Sarabia:
user posted image
Hannibal Laguna
user posted image
Martha Blanc
user posted image
user posted image
Papildyta:
jos visos man nuostabios,isskyrus ta su eriuku,suknele ir tai visai nieko,bet makiazas,ir tas gyvunelis visai neitema doh.gif doh.gif
Atsakyti
oi kaip grazu, kai tokia daugybe graziu sukneliu, tai jau taip sunku issirinkti ta vienintele doh.gif
Atsakyti
O kaip jums šita g.gif

user posted image
Papildyta:
Ar šita...
user posted image
Shot at 1969-12-31
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OLIUKE: 24 birželio 2007 - 15:18
sveikutes, atleiskit kad ilindau, bet paskaitinejau keleta Jusu temeliu ir susidariau nuomone kad visos norit buti grazios ir originalios, dvieju savaiciu begyje baigsiu nerti vestuvine suknute, kuri tikrai puosni, originali bei tikrai vienetine, jeigu kazkuri susidometu, atsiusciau nuotraukele (deja dar nebaigtos, nes ilgis kol kas nesiekia keliu). suknute neriu is atskiru gelyciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 06 24, 17:47)
sveikutes, atleiskit kad ilindau, bet paskaitinejau keleta Jusu temeliu ir susidariau nuomone kad visos norit buti grazios ir originalios, dvieju savaiciu begyje baigsiu nerti vestuvine suknute, kuri tikrai puosni, originali bei tikrai vienetine, jeigu kazkuri susidometu, atsiusciau nuotraukele (deja dar nebaigtos, nes ilgis kol kas nesiekia keliu). suknute neriu is atskiru gelyciu.  4u.gif

Atsiusk man i az, please. Aciu ax.gif
Atsakyti
Vivato gal gali atsiūst nuotraukytę į AŽ???
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 06 24, 17:47)
sveikutes, atleiskit kad ilindau, bet paskaitinejau keleta Jusu temeliu ir susidariau nuomone kad visos norit buti grazios ir originalios, dvieju savaiciu begyje baigsiu nerti vestuvine suknute, kuri tikrai puosni, originali bei tikrai vienetine, jeigu kazkuri susidometu, atsiusciau nuotraukele (deja dar nebaigtos, nes ilgis kol kas nesiekia keliu). suknute neriu is atskiru gelyciu.  4u.gif

ir smalsu paziuret naaringiux@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2007 06 24, 16:28)
O kaip jums šita g.gif
Ar šita...

pirma tai man nea, nes per daug jau tortine, o antra tai visai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2007 06 24, 16:28)
O kaip jums šita g.gif

user posted image
Papildyta:
Ar šita...
user posted image
Shot at 1969-12-31

Man irgi per daug to pustumo....
Norisi kazko subtilesnio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, issiunciau visoms prasiusioms, tik pamirsau parasyti kad suknute dar neskalbta ir nelyginta, kadangi nebaigta. Galbut ir konkretaus vaizdo dar nesusidarysite, bet mazdaug paziuresite 4u.gif beje jau esu sugalvojusi dar tris modeliukus ( ta prasme rasciukus is kuriu nersiu) jei kazka sudomins, kreipkites mirksiukas.gif
asmeniskai man labai grazu, bet gaila jau esu istekejusi pries 10 metu lotuliukas.gif

o siaip kiekvienai is Jusu linkiu susirasti savo svajoniu suknele ir grazios grazios sventes, tai nepakartojama ir neisdildoma is atminties. Bukit laimingos, mergaites 4u.gif
Atsakyti

http://manolobrides....8569ladyroi.jpg
Atsakyti