Sveikos mielosios. Num va, as tik vakar sugrizau is musu vestuviu medaus menesiuko. Viskas buvo labai labai labai nuostabu, o vestuves musu man buvo tarsi pasaka... Grazu nepakartojama ir nepamirstama. Keliu dienu begyje susikursiu musu vestuviu foto albumeli internete ir visoms jums pasirodysiu. O dabar ikelsiu savo sukneles nuoroda. Na, bet kaip bebutu keista, ji ant manes daug graziau atrode nei ant modelio. Mano suknele Nuotraukoje suknyte sampano spalvos, manoji buvo visiskai balta ir tiesa sakant dauggg ispudingiau atrode, na bet ka as cia pati save giriu, parodysiu jums nuotraukytes, pacios ivertinsite.
Sveikos mielosios. Num va, as tik vakar sugrizau is musu vestuviu medaus menesiuko. Viskas buvo labai labai labai nuostabu, o vestuves musu man buvo tarsi pasaka... Grazu nepakartojama ir nepamirstama.
Keliu dienu begyje susikursiu musu vestuviu foto albumeli internete ir visoms jums pasirodysiu.
O dabar ikelsiu savo sukneles nuoroda. Na, bet kaip bebutu keista, ji ant manes daug graziau atrode nei ant modelio. Mano suknele
Nuotraukoje suknyte sampano spalvos, manoji buvo visiskai balta ir tiesa sakant dauggg ispudingiau atrode, na bet ka as cia pati save giriu, parodysiu jums nuotraukytes, pacios ivertinsite.