Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė ( 13 dalis )

Žiūrėkit, tokios gal visai gražiai atrodytų - na, jei apačioj paprasta lygi, o ant viršaus šitie siuviniai g.gif
user posted image
Papildyta:
šita man faina smile.gif
user posted image
Atsakyti
Čia man ir suknelė, ir mergaitė - gražios rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 06 22, 09:27)
Čia man ir suknelė, ir mergaitė - gražios rolleyes.gif
user posted image

Gražuuu .. wub.gif Labai panašu į tai, ko noriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 22, 02:13)
Pink vestuvine suknele :wub:nors ji ir ne mano skonio,bet ji nerealiai tiko  user posted image
user posted image
ausryte kraunu viska ka turiu su bantais blush2.gif
user posted imageuser posted image

Man irgi jai labai tikp ta sukneles... 4u.gif
o jau su bantais suknytes thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 22, 06:09)
gal tokios patiktu  4u.gif

Kokios nerealios!!!! wub.gif Nes man nepatinka neriniai, o cia ju mazai! thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
rankovytes wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 22, 06:36)
Abi laabai gražios, o pirmoji - tiesiog nereali  wub.gif AČIŪ  4u.gif Kokios čia firmos?

man irgi ta pirma labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 06 22, 09:09)
Žiūrėkit, tokios gal visai gražiai atrodytų - na, jei apačioj paprasta lygi, o ant viršaus šitie siuviniai g.gif

ta antra grazute
Atsakyti
Sveikos mielosios. 4u.gif Num va, as tik vakar sugrizau is musu vestuviu medaus menesiuko. wub.gif wub.gif wub.gif Viskas buvo labai labai labai nuostabu, o vestuves musu man buvo tarsi pasaka... wub.gif ax.gif Grazu nepakartojama ir nepamirstama. bigsmile.gif
Keliu dienu begyje susikursiu musu vestuviu foto albumeli internete ir visoms jums pasirodysiu. drinks_cheers.gif
O dabar ikelsiu savo sukneles nuoroda. Na, bet kaip bebutu keista, ji ant manes daug graziau atrode nei ant modelio. mirksiukas.gif rolleyes.gif Mano suknele
Nuotraukoje suknyte sampano spalvos, manoji buvo visiskai balta ir tiesa sakant dauggg ispudingiau atrode, na bet ka as cia pati save giriu, parodysiu jums nuotraukytes, pacios ivertinsite. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 23 birželio 2007 - 09:49
QUOTE(Aterol @ 2007 06 23, 10:46)
Sveikos mielosios.  4u.gif  Num va, as tik vakar sugrizau is musu vestuviu medaus menesiuko.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Viskas buvo labai labai labai nuostabu, o vestuves musu man buvo tarsi pasaka...  wub.gif  ax.gif  Grazu nepakartojama ir nepamirstama.  bigsmile.gif
Keliu dienu begyje susikursiu musu vestuviu foto albumeli internete ir visoms jums pasirodysiu.  drinks_cheers.gif 
O dabar ikelsiu savo sukneles nuoroda. Na, bet kaip bebutu keista, ji ant manes daug graziau atrode nei ant modelio.  mirksiukas.gif  rolleyes.gif Mano suknele
Nuotraukoje suknyte sampano spalvos, manoji buvo visiskai balta ir tiesa sakant dauggg ispudingiau atrode, na bet ka as cia pati save giriu, parodysiu jums nuotraukytes, pacios ivertinsite.  mirksiukas.gif

Labai laukiam Aterol 4u.gif
Ir sveikinam tave sukurus seima... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai Aterol 4u.gif

ir labai lauksim nuotraukyciu thumbup.gif
Atsakyti