Įkraunama...
Įkraunama...

Flirtas

Sveikos mamytes,
uzvedziau nauja tema, nors tikriausiai ji visai nera nauja..tiesiog idomu, kaip ten yra su tuo flirtavimu..ar pacios daznai flirtuojate? su kuo? kada?ar jusu vyrai tai daro? su jumis? su kitomis? su kitomis prie jusu?ar istekejus praeina noras flirtuoti?ar tai reikalinga? o gal butina?..tiesiog pasidalinkit savo mintimis apie tai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciukas @ 2007 06 19, 14:44)
Sveikos mamytes,
uzvedziau nauja tema, nors tikriausiai ji visai nera nauja..tiesiog idomu, kaip ten yra su tuo flirtavimu..ar pacios daznai flirtuojate? su kuo? kada?ar jusu vyrai tai daro? su jumis? su kitomis? su kitomis prie jusu?ar istekejus praeina noras flirtuoti?ar tai reikalinga? o gal butina?..tiesiog pasidalinkit savo mintimis apie tai... ax.gif

Tokia tema jau yra smile.gif esu ištekėjusi, bet paflirtuot neatsiskyčiau, nemanau, kad tai yra blogai jei tai tik flirtas be jokio tęsinio ir t.t na pvz;. jei vyras su tavim neflirtuoja, o to norisi ir jei yra galimybė tai žinoma galima paflirtuoti, bet nonorėčiau, kad vyras tai pamatytų ir žynotų kaip ir aš nenorėčiau jo matyti flirtuojant su kitomis schmoll.gif šiaip flirtas man pakelia nuotaika nežinau kaip kitoms, man jis reikalingas būtent tam ax.gif
Atsakyti
Nekaltas flirtas - nieko bloga. mirksiukas.gif
Atsakyti
NEKALTAS FLIRTAS,MANAU NIEKO BLOGA biggrin.gif BET JIS DAŽNAI GALI PARAUGTI Į
KAI KĄ DAUGIAU-TADA TIK PROBLEMOS PRASIDEDA schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(PRIPSYTE @ 2007 06 19, 20:21)
NEKALTAS FLIRTAS,MANAU NIEKO BLOGA biggrin.gif BET JIS DAŽNAI GALI PARAUGTI Į
KAI KĄ DAUGIAU-TADA TIK PROBLEMOS PRASIDEDA schmoll.gif

Jei nenorėsi, kad peraugtų, tai ir neperaugs.
Atsakyti
...jauciu kad as tuom ir gyvenu biggrin.gif ..nu tokia prigimtis tongue.gif ...o beje kas tas flirtas bigsmile.gif .....manasis dazniausiai pasireiskia mestelta kokia fraze tokia mol kalta-nekalta biggrin.gif kaip kas nori taip supranta lotuliukas.gif ...jokiu ten akyciu vartymu ir krutines kisimu panosen nera lotuliukas.gif .....tai ir idomu kas ka laiko flirtavimu rolleyes.gif ....
Atsakyti
Teisybė smile.gif jau vienoj temoj aiškinomės apie flirtą ir kiekviena jį supranta savaip vieningos nuomonės nebuvo smile.gif
Atsakyti
Flirtuoju pastoviai ir visada. Vyras pradžioje nemokėjo, dabar yra asas.

Flirtuoti yra menas. Nereikia flirto painioti su gašliu elgesiu.
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 06 19, 21:37)
...jauciu kad as tuom ir gyvenu  biggrin.gif ..nu tokia prigimtis tongue.gif ...o beje kas tas flirtas bigsmile.gif .....manasis dazniausiai pasireiskia mestelta kokia fraze tokia mol kalta-nekalta biggrin.gif kaip kas nori taip supranta lotuliukas.gif ...jokiu ten akyciu vartymu ir krutines kisimu panosen nera lotuliukas.gif .....tai ir idomu kas ka laiko flirtavimu rolleyes.gif ....

drinks_cheers.gif flirtas yra jėga, bet savaime aišku, kad žmogus neflirtuoja su žmogum, jei bent kiek jam nesimpatizuoja. Mano asmeninėj patirty, problemos prasideda tada, kai aš TIESIOG flirtuoju vieną kitą kartą,o paskui esu apkaltinta suvedžiojimu ir palikimu doh.gif doh.gif
Atsakyti
visalaik visada su visais biggrin.gif
man patinka truputuka parodyt demesi, o po to atgaunu jo gaunu dvigubai biggrin.gif ..
as gi moteris, man reik demesio blush2.gif
o maniskis la bai santurus patapo. anksciau pats nepastebedamas numesdavo kokiu "perliuku" moteriskai giminei. o dabar geeeris, bent jau prie manes ax.gif
Atsakyti
labai megstu pazaisti zodziais, smagiau gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 06 20, 10:09)
visalaik visada su visais  biggrin.gif
man patinka truputuka parodyt demesi, o po to atgaunu jo gaunu dvigubai biggrin.gif ..
as gi moteris, man reik demesio  blush2.gif

thumbup.gif as ir taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti