Įkraunama...
Įkraunama...

Flirtas

O pasakykite: kas yra flirtas???

Aš pvz galvoju kad tai viena, vyras kad tai kita... Jam atrodo kad aš su visajs flirtuoju, jis sako kad toks mano charakteris ir kiraip nemokėčiau bendrauti, bet man tiesiog atrodo kad dažniausiai tai nėra flirtas, o tiesiog draugiškas bendravimas, kažkokie pajuokavimai ir pan blush2.gif
Man būna labai dažnai kad mano draugiškas bendravimas, arba vyro akimis- flirtas, neteisingai suprantamas tų kitų vyrų, jie pradeda tikėtis kažko daugiau, kai man tai tiesiog smagesnis bendravimas blush2.gif
Atsakyti
Aisku,kad flirtuoju biggrin.gif Patinka pajuokauti pamerkti aki,bet nieko daugiau,mb kartais ir paflirtuoja,bet visada kai as salia bunu rolleyes.gif
Atsakyti
flirtuot mėgstu nuo žalios jaunystės. mirksiukas.gif Bet tai tik malimas liežuviu.
MB patinka,kai aš tai darau prie jo.Bet man nepatinka,jei MB flirtuotų...oh tas egoizmas doh.gif Tai jis ir neflirtuoja. schmoll.gif
O kai nematau-kas žino.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 01 kovo 2008 - 20:50
as irgi megstu paflirtuoti blush2.gif
Atsakyti
O mes vienas su kitu paflirtuojam ir abiem labai gerai smile.gif
Atsakyti
Aš mėgstu paflirtuoti, tik svarbu apibrėžti tam tikrą ribą, kad neįskaudint artimų žmonių.
Atsakyti
Leidžiu sau truputį paflirtuoti su kažkiek pažįstamais vyrais ax.gif Su pirmąkart matomais-ne.Vieną abipusį flirtą prisimenu su malonumu blush2.gif Bet , kad ir flirtuoju yra ir flirto ribos 4u.gif
Atsakyti
koketuoju ir flirtuoju su vyrais ir vyras tai zino jei reikia ir maivausi
o mano vyras tikrai ne jis neisdrystu nes bijotu mane prarasti ...nors tikrai nepykciau kad flirtuoja ar koketuoja ax.gif
Atsakyti
labiausiai su MB patinka flirtuot wub.gif
Atsakyti
Mes neperžengiant ribų kartais paflirtuojam tongue.gif Nematau tame nieko blogo. Na nekalbu tik apie vulgarų flirtą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gige252 @ 2008 03 16, 16:04)
Mes neperžengiant ribų kartais paflirtuojam  tongue.gif Nematau tame nieko blogo. Na nekalbu tik apie vulgarų flirtą  mirksiukas.gif

bes tas flirtas gna smagus dalykelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 03 20, 14:05)
bes tas flirtas gna smagus dalykelis  bigsmile.gif

o koks flirtas yra vulgarus? biggrin.gif
Atsakyti