Įkraunama...
Įkraunama...

Flirtas

Flirtas smagu bigsmile.gif Bet pati stengiuosi,kad tai būtų tik žodžiu žaismas, be jokiu užuominų į kažką daugiau cool.gif
Atsakyti
Aš flirtuoju visada, kai tik yra su kuo bigsmile.gif .Mano vyras taip pat .Gyventi daug mieliau biggrin.gif. Ir nepatinka vyrai, kurie yra labai rimti ir to nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 06 25, 10:08)
Aš flirtuoju visada, kai tik yra su kuo  bigsmile.gif .Mano vyras taip pat  .Gyventi daug mieliau  biggrin.gif. Ir nepatinka vyrai, kurie yra labai rimti ir to nedaro.

vyrai gali tik apsimesti, kad yra rimti biggrin.gif
Atsakyti
as irgi megstu paflirtuoti ax.gif ,o mano vyras bent jau orie manes neflirtuoja,jis dar bando parodyt kad kaiptik nekreipia demesio i kitas moteris.man labai nepatiktu jei jis flirtuotu su kitom tongue.gif
Atsakyti
o kaip gi be flirto user posted image
Atsakyti
manau flirtas nera blogai 4u.gif tik jei jis neperzengia ribu ir neskaudina mums brangiu zmoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 06 25, 13:08)
Aš flirtuoju visada, kai tik yra su kuo  bigsmile.gif .Mano vyras taip pat  .Gyventi daug mieliau  biggrin.gif. Ir nepatinka vyrai, kurie yra labai rimti ir to nedaro.

ta prasme, kurie neflirtuoja su tavimi? tai gal nepatinki:)
Atsakyti
Kai pradejau pasitiket savim ir itikejau jog esu grazi, pradejo patikt flirtuot, aisku nekaltai, ir vyrui tai netrukdo, aisku nedaleisiu kad isaugtu i ka nors daugiau, tiesiog malonu matyt kad ir kitiem patinki, ir tada igaunu stipru seksualine ikrova, tada vyras buna labai patenkintas .. wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 26, 14:43)
vyrai gali tik apsimesti, kad yra rimti  biggrin.gif

m?manai?niu gal... g.gif o kam apsimesti...bet jei vyras sotvi kaip meta prarijes, tai net flirtuot nesinori, o po to suzinai, kad jis nemoka, nedrista flirtuot..o tokie vyru apsimetinejimai tai zudo doh.gif kaip mazi vaikai biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
su svetimais vyrais niekada nefliurtuoju , su savu tai taip.. smile.gif kazkaip jausciausi kalta, nors ir atroda kad cia nieko blogo, bet man nesigautu
Atsakyti
Darbe, su kolegomis, kartais ir su klientais tenka biggrin.gif bet be cirku, tiesiog kad diena smagiau praeitu mirksiukas.gif
Atsakyti
sakot kad nenoretumet kad jusu vyrai flirtuotu... bla bla... tai kodel pacios flirtuojat ? o mes kitoki ? mes taip pat pamiklinam savo liezuvukus, noredami uzgaut plonesne styga ax.gif
Atsakyti