Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(lencia @ 2008 12 29, 00:32)
Jo,paskaicius jog visi nuo 15 savaites jaucia galima pradeti itart kad,kazkas negerai. blink.gif
Vyras irgi labai laukia,kol gales ka nors pajaust.Bandem su stetoskopu paklausyt ,ka ten musu kudikelis isdarineja,bet deja... Uzsislepe,ir ne krust. schmoll.gif  Na ,bet jau greit eisim echoskopuotis pas gine,vis tiek ji priversim pasirodyti  biggrin.gif

na as taip pat eisiu, jei nebus slapukas suzinosim kas bus smile.gif man tai is vis dabar neramu siek tiek, slapime rado baltymo, o dar karta tirs tik po svenciu verysad.gif tai laukiu nesulaukiu, kada isgirsiu kad viskas mums ok..
Atsakyti
Pilve kazkokius maziukus judesiukus jauciau jau nuo kokios 16 savaites. Siuo metu bus 20 savaite, judesiuku jau kur kas daugiau. Ir vyras jau pajuto uzdejes ranka. Taciau jau antra diena nieko nejauciu. Labai nerimauju, gal kas ten atsitiko. Ar tiek savaiciu jau privaloma jausti pastoviai judesiukus? Ar gali buti kad viena diena jauti, o dar kelias vel nebejauti?
Atsakyti
QUOTE(irutav @ 2008 12 30, 09:36)
Pilve kazkokius maziukus judesiukus jauciau jau nuo kokios 16 savaites. Siuo metu bus 20 savaite, judesiuku jau kur kas daugiau. Ir vyras jau pajuto uzdejes ranka. Taciau jau antra diena nieko nejauciu. Labai nerimauju, gal kas ten atsitiko. Ar tiek savaiciu jau privaloma jausti pastoviai judesiukus? Ar gali buti kad viena diena jauti, o dar kelias vel nebejauti?

na man pora savaiteliu daugiau ir as nejauciu pastoviai judesiuku..
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2008 12 29, 10:55)
na as taip pat eisiu, jei nebus slapukas suzinosim kas bus smile.gif  man tai is vis dabar neramu siek tiek, slapime rado baltymo, o dar karta tirs tik po svenciu verysad.gif  tai laukiu nesulaukiu, kada isgirsiu kad viskas mums ok..

ziurek ,laikykis 4u.gif parasysi po to ,ka gine sako wink.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad judesius galima pabandyt pajust išgėrus stiklinę vandens ar pavalgius, bet ne stipriai. Ir tai padarius reikia atsigulti ir visiškai atsipalaiduoti (geriausiai prieš kokį televizorių, kad nukreipti mintis).
Tai va vakar taip ir pabandžiau ir tikrai kažkas krepšdėjo, bet tai labai panašu į virškinimo organų burbuliavimą. Vyras pridėjęs galvą klausėsi, sakė, kad iš tikrųjų kažkas juda. Dar pastebėjau kai aš pridedu ranką prie pilvo judesiai sumažėja, lyg vaikas suprastų ir pasislėptų. Ah... sėkmės visoms nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2008 12 30, 13:41)
ziurek ,laikykis  4u.gif parasysi po to ,ka gine sako wink.gif

na slapukas taip ir neatskleide paslapties kas bus smile.gif o del judesiuku, tai sake, kad dar kleckiukui yra dar daug vietos ir tikrai nera nieko blogo, kad pastoviai nejauciu arba jauciu silpnus krepstelejimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 01 01, 21:10)
na slapukas taip ir neatskleide paslapties kas bus smile.gif  o del judesiuku, tai sake, kad dar kleckiukui yra dar daug vietos ir tikrai nera nieko blogo, kad pastoviai nejauciu arba jauciu silpnus krepstelejimus smile.gif

Ir as eisiu poryt pagaliau!! bet,jei jums sake normalu,tai ir mums gal bus viskas gerai.Siaip tai as netgi nezinau ,kiek tiksliai man savaiteliu,nes menesines visad durniavo.Bet jau poryt turetu daug abejoniu issisklaidyt
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2009 01 04, 21:26)
Ir as eisiu poryt pagaliau!! bet,jei jums sake normalu,tai ir mums gal bus viskas gerai.Siaip tai as netgi nezinau ,kiek tiksliai man savaiteliu,nes menesines visad durniavo.Bet jau poryt turetu daug abejoniu issisklaidyt

na tai sekmes tau lencia, tikiuosi viskas bus thumbup.gif ir tau ir tavo pilvelio gyventojui biggrin.gif Parasyk, ka tau pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 01 05, 10:28)
na tai sekmes tau lencia, tikiuosi viskas bus  thumbup.gif  ir tau ir tavo pilvelio gyventojui biggrin.gif Parasyk, ka tau pasakys smile.gif

Nu ka... Nieko gero ji man nepasake verysad.gif Jei pasirode ,kad vienas is skilveliu gali but issipletes.Nusiunte issamesnei echoskopijai. Stai tokios liudnos naujienos.Bet,sake,kad vaikelis tai pasisukes,kad jei nesimato,tai labai viliuosi ,kad jei tik pasivaideno.
O del judesiuku ,sako ,kad jei pradejai jaust tai dabar turi jausti kasdien,jei ne iskart pas ja begt ar i ligonine.
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2009 01 08, 14:58)
Nu ka... Nieko gero ji man nepasake  verysad.gif  Jei pasirode ,kad vienas is skilveliu gali but issipletes.Nusiunte issamesnei echoskopijai. Stai tokios liudnos naujienos.Bet,sake,kad vaikelis tai pasisukes,kad jei nesimato,tai labai viliuosi ,kad jei tik pasivaideno.
O del judesiuku ,sako ,kad jei pradejai jaust tai dabar turi jausti kasdien,jei ne iskart pas ja begt ar i ligonine.

tai taip nieko aiskaus ir nepasake? g.gif svarbiausia nepergyvenk, kleckiukui svarbiausia geros emocijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Jauciu judesiukus jau pora savaiciu nuo 19 savaiteles. Vakarais visada pasireiskia ypac kai prie kompo prisedu ar prie teliko prigulu. Kaip skaiciau knygoje tai juda vaikelis daugiausia tada kai mama ilsisi
Atsakyti
Man užeina kažkoks deginimo jausmas kur bamba. Neseniai dariausi tyrimus buvo viskas gerai g.gif
Atsakyti