Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(lencia @ 2009 01 21, 22:46)
Na man 22 savaites tai jis jau beveik puse kilo sveria .490 g
Papildyta:

4u.gif

gine sake? g.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 01 22, 11:10)
gine sake? g.gif

Nea,gine buvo mane nukreipus i perinatologijos centra,kad paziuretu mazylio smegenu struktura.Ten man dare echoskopija ir tuo paciu pasake svori.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2009 01 24, 14:30)
Nea,gine buvo mane nukreipus  i perinatologijos centra,kad paziuretu mazylio smegenu struktura.Ten man dare echoskopija ir tuo paciu pasake svori..  smile.gif

aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 01 24, 17:16)

Niu kaip tu laikais ,ar viskas gerai ?
Na mums jau vakar suejo 24 savaites,jau turbut pats laikas kraustytis i kita tema apie 6 menesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2009 02 01, 14:26)
Niu kaip tu laikais ,ar viskas gerai ?
Na mums jau vakar suejo 24 savaites,jau turbut pats laikas kraustytis i kita tema apie 6 menesi  rolleyes.gif

na kaip ir gerai, tik kad hemoglobinas mazas, tai gelezi geriu ir gydytoja del svorio vis pergyvena.. mat jau 20kg priaugau g.gif bet siaip tai viskas ok lotuliukas.gif tikiuos ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 02 02, 02:02)
na kaip ir gerai, tik kad hemoglobinas mazas, tai gelezi geriu ir gydytoja del svorio vis pergyvena.. mat jau 20kg priaugau g.gif bet siaip tai viskas ok lotuliukas.gif tikiuos ir jums mirksiukas.gif

Mergytes, o kaip pas jus su spaudimu? As jei kavos neishgeriu, tai nesugebu atsikelti, zemas spaudimas ir prie zemes traukia verysad.gif
Ir dar pastebejau, kad plaukai slinkti pradejo verysad.gif Kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(MissMartini @ 2009 02 02, 06:41)
Mergytes, o kaip pas jus su spaudimu? As jei kavos neishgeriu, tai nesugebu atsikelti, zemas spaudimas ir prie zemes traukia verysad.gif
Ir dar pastebejau, kad plaukai slinkti pradejo verysad.gif  Kaip jums sekasi?

na man spaudimas tai kas kart po truputi kyla verysad.gif o del plauku, tai man taip pat truputi slenka, bet del to nepergyvenu, taip ju per daug pas mane smile.gif pabandyk savo ginei sakyti del plauku, gal ka patars..
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 02 02, 19:23)
na man spaudimas tai kas kart po truputi kyla verysad.gif o del plauku, tai man taip pat truputi slenka, bet del to nepergyvenu, taip ju per daug pas mane smile.gif pabandyk savo ginei sakyti del plauku, gal ka patars..

Pas mane pulsas aukshtas, bet sake, kad neshtukems normalu, o va spaudima su kavyte keliu ir labai nepykshtu, nes ziauriai megstu ta gerimuka blush2.gif
Su plaukais tai beda verysad.gif reiks galvoti ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(MissMartini @ 2009 02 02, 06:41)
Ir dar pastebejau, kad plaukai slinkti pradejo verysad.gif  Kaip jums sekasi?

Man tai irgi taip pat,bet cia man atrodo del gelezies trukumo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2009 02 04, 21:38)
Man tai irgi taip pat,bet cia man atrodo del gelezies trukumo..  g.gif

Tai ka darom? Valgom burokelius? blink.gif
Atsakyti
reikia verciau gerti burokeliu sultis,su morkom ar obuoliais,as taip labai pasigerinau krauja,nes mano hemoglobinas labai buvo nukrites
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2009 02 05, 14:53)
reikia verciau gerti burokeliu sultis,su morkom ar obuoliais,as taip labai pasigerinau krauja,nes mano hemoglobinas  labai buvo nukrites

na as irgi geriau tokias sultis, dar granatu labai padeda..
Atsakyti