Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

sveikos,
na man ta ruda juosta neryskeja smile.gif
Atsakyti
sveikutes, pas mane pirmas nestumas tai nezinau ar tai judesiai ka jauciu, o jausmas, toks pilve tarsi kazkas ji kaip minkytu, lyg temptu, toks biski man nemalonus, norisi pilveli glostyti ir siltai laikyti, kaip jus manot ar galetu buti tai mano mazylio judesiukai?
Atsakyti
Na man jau antras nestuke.gif , tai ir judesiai prasidejo 16 sav, o dabar jau 20 sav, tai duodames kaip reikalas, net nesitiki kad mergina pilvelyje tokia stipri thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,As jauciu judesius velai vakare,kai uzdedu silta ranka ax.gif bet jauciu ne seip koki spyri o jau visa judesi.nestie spyriai dar netokie stipriai juntami...
vakarais labai lakiu kol sujudes,man tai labai malonu ir patinka 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
maniskis labai malasi... ypac vakare lovyteje, bei kai sedziu
o rudos juostos irgi neuzgyvenau ax.gif
Atsakyti
man dabar 19 sav. prasidėjo judesiukus manau jaučiu bet dar tokius nestiprius., o svorio priaugau 2 kg
Atsakyti
As judesiukus jauciu puikiai, malasi, duodasi jis ten. Bet su pirmu nestumu pajutau jau nuo 16 savaites judesiukus, o si kart tik nuo 18. Jauciuosi gerai, tik persalau sia savaite, tai niekur neinu, gydausi namu salygomis. Negro juosta si kart neatsirado, o su pirmu nestumu buvo labai ryski. Priaugau jau 5kg, truputi per daug, bet as jau susitaikiusi su ta mintim, kad ir vel daug svorio priaugsiu blush2.gif Su pirmuoju priaugau 20kg, bet per metus visus ir numeciau. Tik numeciau ir vel pastojau smile.gif
Atsakyti
sVEIKOS, MUMS JAU 22SAV, PRIAUGAU 6KG, BET MANO PUPA ĮTARTINAI RAMI...Nedažnai jaučiu judesiukus, sakau eisiu pas gydytoją lai pasižiūri , ramiau gyvensiu.Kaip jūs manot? Gal be reikalo nerimauju.Bet pirmas tai maldavos kaip reikalas... blush2.gif
Atsakyti
Jau kokias 3 dienas nelabai jaučiu judesių, nors duodavosi kaip reikalas...
Nerimas tik puola verysad.gif
Dabar mums 22 sav.

Dar nieko nepriaugau.. Pilvuką irgi nelabai kas pastebi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jaučiuosi puikiai, energijos atsirado, nelyginsi savijautos iki 15 sav. Buvau ir aš paršalus,bet jau kapstausi ir naminiais gydymo būdais smile.gif
Judesius pradėjau jausti 19-tą sav. nors ir antras nėštumas. Dabar kasdien paspardo šonus ir duoda ženklą, kad ,,aš esu" . Priaugau tik 1 kg kol kas, bet apetitu nesiskundžiu, tuoj žandukai dar labiau suapvalės doh.gif
Atsakyti
maniskis irgi duodasi...vis smarkiau ir smarkiau:)
Atsakyti
Maniskis naktibalda blush2.gif Ir ryte daznai atsibunda greiciau nei as wub.gif
Atsakyti