Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

Vat labiausiai ir laukiu to momentu kai jau jausiu jo judesius, nes kolkas nelabai suprantu ar tai judesiukai ar tiesiog pilvas gurguliuoja, o va kai jau prades man spardyti manau tada isvis busiu rami smile.gif, oi greiciau jau tai ateitu.
O nuo keliu savaiciu pradejot jau taip gerai jausti judesius?
Atsakyti
QUOTE(SiGral @ 2010 03 02, 11:55)
Vat labiausiai ir laukiu to momentu kai jau jausiu jo judesius, nes kolkas nelabai suprantu ar tai judesiukai ar tiesiog pilvas gurguliuoja, o va kai jau prades man spardyti manau tada isvis busiu rami smile.gif, oi greiciau jau tai ateitu.
O nuo keliu savaiciu pradejot jau taip gerai jausti judesius?

as nuo 17sav jauciu pastovius judesiukus
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 02, 11:07)
as nuo 17sav jauciu pastovius judesiukus

as tai nuo 20 savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wiku$ka @ 2010 03 02, 18:07)
as tai nuo 20 savaites  ax.gif

pas tave pirmas?
Atsakyti
Skaiciau, kad su antru greiciau pasijaucia judesiukai, bet tai kai pirma gimdziau pries 11 metu, matyt man si karta viskas kaip pirma karta, vistiek po tiek metu uzsimirsta daug kas.
Atsakyti
QUOTE(SiGral @ 2010 03 03, 10:56)
Skaiciau, kad su antru greiciau pasijaucia judesiukai, bet tai kai pirma gimdziau pries 11 metu, matyt man si karta viskas kaip pirma karta, vistiek po tiek metu uzsimirsta daug kas.

taip,su antru turetume anksciau judesiukus pajausti,bet man atrodo,kad as su pirmu nestumu anksciau pajauciau g.gif
Atsakyti
na mums 22 savaites su biskuciu o lelius duodasi kaip reikalas wub.gif kiekviena diena wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif as judesiukus jauciu jau nuo 14 savaiciu, jauciau kaip vartosi, o dabar jau kaip spardosi biggrin.gif bet ar jus kuri jauciat kaip pilvukas auga, ka nors nemalonaus? nes man taip tempia, pradzioj galvojau, kad gal vidurius pucia, bet ne smile.gif pavalgius, o ypac vakarais prasideda toks nemalonus jausmas, atrodo, kad buciau prisivalgius nezinia kiek schmoll.gif skrandi spaudzia, pilvuko sonus plesia doh.gif nepatogu net sedet, geriau gulet issitiesus, nes lengviau kvepuot smile.gif jausmas primena persivalgyma per didziasias sventes biggrin.gif pilvukas dar nedidelis, o valgau tikrai nedaug, nes dar neturiu apetito smile.gif ar kas nors ka nors panasaus jaucia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiGral @ 2010 03 01, 11:03)
Sveikos busimos mamytes,

Noreciau pasidalinti savo problemomis, nezinau kas daros, gydytojai vis pasiziuri sako viskas gerai, tyrimai geri, o man vis didziausia baime, kad gal kas negerai, aisku tam yra priezastis nes du kart persileidau dabar prasidejo 18 sav, labai dziaugiuos, kad jau taip mes augam ir vis save guodziu sis kartas bus laimingas ir vaikiukas bus labai sveikas, stengiuos viska daryt taip kaip liepia, taip kaip knygose raso, kad tik vaikiukas vystytusi ir augtu. Del miegojimo labai sunku, nes vis pabundu nakti bijodama neprispaust pilvuko, taip pat ir nerviukai paastreje, vakar va ziauriai susinervinau ir tada labai pykau kad sitaip leidziu sau, juk turiu dabar ziuret tik vaikiuko. Zodziu padekit man - patarkit, kaip save nuraminti.
Aciu labai 4u.gif

labai puikiai suprantu tave. pati niekaip negaliu atsikratyt nerimo. mano pirmagimis nespejo ateit i si pasauli, o tiek nedaug truko. poto kai pastojau su dukryte, tai tiek baimiu ir nerimo turejau. bet viskas buvo gerai, isnesiojau ir gime sveika. o siemet ir vel pastojau, ir vel is naujo visko bijau. ziauriai laukiu judesiu, siandie 18 sav, kazka jauciu, bet dar taip nestipriai ir nedaug, manau, kad tai leliukas pradeda sveikintis taip nedrasiai dar. su dukryte, tikrai pradejau jaust anksciau. apsiraminu, kai gyd paziuri su ultagarsu, bet kito reik laukt dar 3 sav. tikiuos iki to jau pradesiu stipresnius judesius jaust.
tau jau 26 savaiteles dabar, tai jau tikrai turetum jaust leliuka stipriau. kaip nors, pati save bandyk nuteikt pozityviai smile.gif ir sekmes.
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2010 04 12, 16:56)
sveikos mamytes  smile.gif  as judesiukus jauciu jau nuo 14 savaiciu, jauciau kaip vartosi, o dabar jau kaip spardosi  biggrin.gif  bet ar jus kuri jauciat kaip pilvukas auga, ka nors nemalonaus? nes man taip tempia, pradzioj galvojau, kad gal vidurius pucia, bet ne  smile.gif pavalgius, o ypac vakarais prasideda toks nemalonus jausmas, atrodo, kad buciau prisivalgius nezinia kiek  schmoll.gif  skrandi spaudzia, pilvuko sonus plesia  doh.gif  nepatogu net sedet, geriau gulet issitiesus, nes lengviau kvepuot  smile.gif  jausmas primena persivalgyma per didziasias sventes  biggrin.gif  pilvukas dar nedidelis, o valgau tikrai nedaug, nes dar neturiu apetito  smile.gif  ar kas nors ka nors panasaus jaucia?  smile.gif

Sveika,
Mums pilnu 20 sav.ir as taip pat pavalgiusi betkoki kieki maisto jauciu tarsi buciau persivalgiusi,kaip ir tau tempia pilva, atrodo verzia virsuj, nemalonus labai jausmas,prie viso to skauda nugara,todel daznai nerandu patogios sedejimo pozos,ypac pavalgiusi,geriausia atsigulti,nes kitaip viska issikausta, tempia,verzia..priaugau ~2kg, ir pilvas nera toks jau didelis,bet nzn kodel tas verzimo jausmas atsiranda.. verysad.gif
Judesiukus jauciu nuo 18sav, dbr jau kartais mano maziukas spiria kaip reikiant, pradzioje spirdavo i desini sona,dbr jau spiria per pilvo viduri apacioje,tai kartais net toks nemalonus spyris buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grete123 @ 2010 06 15, 11:29)
Sveika,
Mums pilnu 20 sav.ir as taip pat pavalgiusi betkoki kieki maisto jauciu tarsi buciau persivalgiusi,kaip ir tau tempia pilva, atrodo verzia virsuj, nemalonus labai jausmas,prie viso to skauda nugara,todel daznai nerandu patogios sedejimo pozos,ypac pavalgiusi,geriausia atsigulti,nes kitaip viska issikausta, tempia,verzia..priaugau ~2kg, ir pilvas nera toks jau didelis,bet nzn kodel tas verzimo jausmas atsiranda.. verysad.gif
Judesiukus jauciu nuo 18sav, dbr jau kartais mano maziukas spiria kaip reikiant, pradzioje spirdavo i desini sona,dbr jau spiria per pilvo viduri apacioje,tai kartais net toks nemalonus spyris buna smile.gif

as pastebejau, tiksliau palyginau abu nestumus, tai su pirmuoju buvo tas tempimo jausmas gana anksti, o su dabartiniu nestuke.gif tai jau 25-a sav. (priaugta jau 10 kg) doh.gif ir niekur nieko netempia schmoll.gif jau issitampius tikriausiai biggrin.gif
O dar ka suzynojau per eho, kad rankyciu smugiai stipresni nei kojyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 15 birželio 2010 - 14:05
QUOTE(dimile @ 2010 04 12, 15:56)
sveikos mamytes  smile.gif  as judesiukus jauciu jau nuo 14 savaiciu, jauciau kaip vartosi, o dabar jau kaip spardosi  biggrin.gif  bet ar jus kuri jauciat kaip pilvukas auga, ka nors nemalonaus? nes man taip tempia, pradzioj galvojau, kad gal vidurius pucia, bet ne  smile.gif pavalgius, o ypac vakarais prasideda toks nemalonus jausmas, atrodo, kad buciau prisivalgius nezinia kiek  schmoll.gif  skrandi spaudzia, pilvuko sonus plesia  doh.gif  nepatogu net sedet, geriau gulet issitiesus, nes lengviau kvepuot  smile.gif  jausmas primena persivalgyma per didziasias sventes  biggrin.gif  pilvukas dar nedidelis, o valgau tikrai nedaug, nes dar neturiu apetito  smile.gif  ar kas nors ka nors panasaus jaucia?  smile.gif

As irgi panasiai jauciuosi. Bent mano atveju taip yra greiciausiai del to, kad pirmus menesius beveik nieko negaledavau valgyti, vos prisiversdavau kazka sukramsnoti del vaikelio, vemdavau vos ne kasdien, tai tiesiog skrandis susitrauke, atprato nuo normaliu porciju. Dabar gerai jauciuosi tik valgydama daznai mazomis porcijomis. Bet kai nebepykina, taip norisi "atsigriebti" uz tuos menesius - sukirsti didziule cepelinu porcija ar didele lekste makaronu... smile.gif
Pilva tempia greiciausiai irgi del panasiu priezasciu: iki 20 sav. svoris tik krito, o dabar pilvukas pradejo labai staigiai dideti...
Atsakyti