Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(konica @ 2010 02 10, 17:39)
Vakar buvau pas genetike, ir jos pasiklausiau del miegojimo ant pilvo. Ji nusisypsojo ir numojo ranka. Pasake, kad miegok kaip nori, vaikucio tikrai nespaudi, nes jis gi vandenyse. Ir pasake, kad greiciausiai po kokio menesio vis vien jau nebegalesiu, kad ir kaip noresiu, miegoti ant pilvo smile.gif

as tai susilaikau nuo miegojimo ant pilvo vos tik suzinojau apie nestuke.gif sazine neleistu miegot ant vaikucio
Atsakyti
Kai pilvas auga, tai savaime sunku ant pilvo miegoti, nes kur gi tas pilvas pasidės??? Į žarnas sulys? g.gif ... Be to, psichologiškai būtų sunku vakelį spausti doh.gif
Atsakyti
smile.gif

pilvukas priklausomai nuo to kiek maisto prikemsu biggrin.gif kartais visai kaip nestukes, o kartais tik siaip apvalutis.
Drauges dar nemate kurioms nesakiau, bet jei uzsideciau aptemptus rubus manau pamatytu.

Judesiukus pajutau anksti, 15 savaiteliu, taip pat buvo ir su pirmu vaiku.

Miegu dar kaip papuola, bet pilnai ant pilvo jau ne. Dziugina aisku naktiniai lakstymai i wc, ir kiek pamenu toliau ju bus dar daugiau.

Pilna energijos, dingo miego antpludziai, amzinas potraukis saldumynams, jau reiktu persikraustyti i nesciosios kelnes, priaugau apie 5 kg ir planuoju priaugti dar daug daugiau biggrin.gif juk reikia save palepinti, ne taip daznai bunam nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2010 02 12, 22:58)
smile.gif

pilvukas priklausomai nuo to kiek maisto prikemsu biggrin.gif kartais visai kaip nestukes, o kartais tik siaip apvalutis.
Drauges dar nemate kurioms nesakiau, bet jei uzsideciau aptemptus rubus manau pamatytu.

Judesiukus pajutau anksti, 15 savaiteliu, taip pat buvo ir su pirmu vaiku.

Miegu dar kaip papuola, bet pilnai ant pilvo jau ne. Dziugina aisku naktiniai lakstymai i wc, ir kiek pamenu toliau ju bus dar daugiau.

Pilna energijos, dingo miego antpludziai, amzinas potraukis saldumynams, jau reiktu persikraustyti i nesciosios kelnes, priaugau apie 5 kg ir planuoju priaugti dar daug daugiau biggrin.gif juk reikia save palepinti, ne taip daznai bunam  nestuke.gif

man tai ir nelepinus saves svoris auga sad.gif mad.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 11, 01:56)
as tai susilaikau nuo miegojimo ant pilvo vos tik suzinojau apie  nestuke.gif  sazine neleistu miegot ant vaikucio

Pas mane dar pilvukas irgi nelabai matosi,o as visa gyvenima miegojau ant pilvo,tai bandziau kiekviena nakti tai ant vieno sono,tai ant kito,nes ant nugaros gi irgi nepatartina,tik ant pilvuko atsigulu,maziukas reiskia pretenzijas,pradeda judet,tai man jau tie nugaros skausmai buvo prasideje turbut nuo kokios 12 sav.
O vakar gavau ta nestumo pagalve,tai atrodo tikrai stebukla daro,ir nesivarciau,ir vienu sonu miegu,ir jau visai patogu smile.gif
Atsakyti
OI, mamytes, pavydziu as jums kudikio judesiuku verysad.gif mums jau 21 savaite eina, o as nieko negaliu pajausti...pradedu panikuoti...po svenciu einu pas gine - tai gal ji paguos pasakydama, kad viskas normaliai....kartais atrodo kaip žarnos vartos pilve, gurgia - na bet ar čia judesiukai....gal man vertėtų paciai daugau judėti...o gal aš per daug noriu...ir taip mano nštumas lengvas....jokio pykinimo, jokių skausmų...kaip karalienė matau kaip storėju ir tiek... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga26 @ 2010 02 13, 05:46)
OI, mamytes, pavydziu as jums kudikio judesiuku  verysad.gif mums jau 21 savaite eina, o as nieko negaliu pajausti...pradedu panikuoti...po svenciu einu pas gine - tai gal ji paguos pasakydama, kad viskas normaliai....kartais atrodo kaip žarnos vartos pilve, gurgia - na bet ar čia judesiukai....gal man vertėtų paciai daugau judėti...o gal aš per daug noriu...ir taip mano nštumas lengvas....jokio pykinimo, jokių skausmų...kaip karalienė matau kaip storėju ir tiek... 4u.gif

nepergyvenk labai del judesiuku-as gal tik 23 sav silpnus pradejau jaust plazdenimus,bet jau galejau atskirt kur zarnos,kur judesiukai.paprasciausiai pilvo gyventojas dar daug vietos turi tai ir vartosi sau,mamytes per daug nespardydamas
Atsakyti
QUOTE(Jurga26 @ 2010 02 13, 07:46)
OI, mamytes, pavydziu as jums kudikio judesiuku  verysad.gif mums jau 21 savaite eina, o as nieko negaliu pajausti...pradedu panikuoti...po svenciu einu pas gine - tai gal ji paguos pasakydama, kad viskas normaliai....kartais atrodo kaip žarnos vartos pilve, gurgia - na bet ar čia judesiukai....gal man vertėtų paciai daugau judėti...o gal aš per daug noriu...ir taip mano nštumas lengvas....jokio pykinimo, jokių skausmų...kaip karalienė matau kaip storėju ir tiek... 4u.gif

nenusimink. galbut leliukas juda kai miegi arba jauti ir siaip, tik nesupranti, kad tai judesiukai, nes jie dar silpni. belieka palinket kantrybes belaukiant to malonaus jausmo rolleyes.gif (na, velaiu jis kartais netgi nepatogus buna, ypac kai pusle spardo blink.gif )
Atsakyti
Nenusimink nes tu ne viena tokia smile.gif mes irgi esem 21 savaiteliu, bet nieko nejauciu,irgi juaciu kaip zarnos verciasi o siaip daugiau nieko...bet daktare sake neimt i galva ne mazius dar maziukas, nors labai norisi jau kazka pajust 4u.gif mano gine man isvis pasake kad pagal echo tai mes dar savaite atsiliekam...o kai nuejau padaryt 4d echo tai ten pasake kad isvis 18 savaiciu, bet kazkaip nerealiai tai jejgu paskutines men buvo rugsejo 17...tai va pas mane irgi daug neaiskumu tad nenusimink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga26 @ 2010 02 13, 08:46)

gal jus nesuprantate kai lelius juda,jum atrodo,kad zarnos vartosi,o gal ten jau leliaus judesiukai smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
O man atvirksciai... pradejau judesiukus jaust 15sav... o paskutinem dienom nuo intensivumo jau nerimaut pradedu. Pvz, siandien vakare ir nakti nuo 10vakaro ir beveik iki 3nakties mano lialius lambada shoko, manksta dare, tempimo pratimus... Tik ant vieno soniuko atsigulu - man i ta sona bumt-bumt... ant kito - vel bumt-bumt... Uzmigau kazkur 3... pabudau apie 7 ryto ir prasidejo rytine manksta.... Zinoma, man patinka jaust mano stebukla wub.gif ... Bet tas intensivumas mane jau pradeda gasdint... Man tai pirmas nestumas ir nezinau kaip ten turi buti... Ar toks intensivumas normalus?
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 02 27, 11:13)
Sveikos.
O man atvirksciai... pradejau judesiukus jaust 15sav... o paskutinem dienom nuo intensivumo jau nerimaut pradedu. Pvz, siandien vakare ir nakti nuo 10vakaro ir beveik iki 3nakties mano lialius lambada shoko, manksta dare, tempimo pratimus... Tik ant vieno soniuko atsigulu - man i ta sona bumt-bumt... ant kito - vel bumt-bumt... Uzmigau kazkur 3... pabudau apie 7 ryto ir prasidejo rytine manksta.... Zinoma, man patinka jaust mano stebukla  wub.gif ... Bet tas intensivumas mane jau pradeda gasdint... Man tai pirmas nestumas ir nezinau kaip ten turi buti... Ar toks intensivumas normalus?

mano irgi visa diena juda ir poto iki velumu doh.gif bet cia normalu,jei nejudetu va tada tai blogai
Atsakyti