Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

Sveikos. pasidalinsiu ir savo pojuciais. Jauciuosi neblogai, tik kad pavargstu greitai ir kazkaip sunku kvepuoti kartais, rodosi,kad truksta oro. Ir valgyti galiu tik mazais kiekiais, nes jei daugiau pavalgau, atrodo, kad skrandis plys ir siaip rodosi, kad man ten viduj kiekvienas organas yra spaudziamas. Taip pat jauciu, kad kraujo spaudimas labai sokineja, tai silpna pasidaro ir kraujas pradeda is nosies begti.Ir tokio emociju antpludzio dar niekada nesu patyrusi lotuliukas.gif jeigu labai pradedu juoktis, tai viskas baigiasi asaromis. O su judesiukais tai liudniau yra, vis dar nejauciu to, ka galeciau ivardinti vaikelio judejimu. Jokiu spyriu dar nera.Tik kartais tokie lengvi spazmai, panasus i pilvo susitraukinejimus aplanko ir tiek. Labai jaudinciausi, bet turiu aparaciuka sirdelei klausyti, tai plaka stipriai ir greitai, apramina mane su vyru ir palieka geriau.aisku, negeros mintys is galvos nedingsta, bet galvoju, jei nebesivystytu, tai juk pilvukas neaugtu..O dabar dideja tiesiog valandom!
Atsakyti
Judesiukai penktam menesyje jau stipresni smile.gif faina, o daugiau tai ypatingu pakitimu nera, apart to kad pilvukas akyse dideja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maminta: 03 vasario 2011 - 20:34
Na as pokolkas nejauciu, jog pilvelyje futbolininkas augtu, pasijaucia kartais ar du per diena tas drugeliu plasnojimas smile.gif Seip pilvukas nera itin didelis, as irgi i kitas nestukes pasiziuriu tai nezinau pavydet ar dziaugtis smile.gif O seip atsirado apetitas ir pavalgius toks jausmas kad tempia visa pilvo oda... Auga vaikis, auga smile.gif vakar maciau mazali antra karta, tai gerai jam ten, miegojo rankas po galva pasikises smile.gif Aciu Dievui sveikas, viskas vystosi taip kaip turi smile.gif
Atsakyti
Judesiukai jauciasi kuo puikiausiai thumbup.gif pilvukas nedidelis, ir savijauta fantastiska. Svarbiausia kad nebepykina ir valgyti galiu ka noriu thumbup.gif
Atsakyti
Musu pilvuko gyventuojas irgi isdykauja be sustojimo, o savijauta-puki thumbup.gif
Atsakyti
Man antras nestuke.gif , tai viskas anksčiau. Judesiukus nuo 16 sav. pradėjau jausti, o va prieš savaitę, tai jau rimti tokie, kad net pašoku iš netikėtumo.
Svorio daug priaugusi, +5 kg blush2.gif . Apetitas žvėriškas ir lengvu maistu neužsikišu blush2.gif .
Pilvo dydis, palyginus su pirmu nėštumu, dviem mėnesiais lenkia. Puškuoju, dūstu. Šiaip tai silpnai jaučiuosi, gimda dažnai susitraukinėja, bet gulinėju daugiausia, manau, kad viskas bus gerai. Ir kitoms linkiu užauginti sveikus angeliukus 4u.gif .
Atsakyti
nu pagaliau ir mums eina penktas menuo smile.gif savijauta gera, mazylis pasispardo karts nuo karto,bet dar ne ypatingai rolleyes.gif keista,nes su pirmu kai pajauciu judesius 19sav tai po to tikrai smarkiau pabaksnodavo nei dabar rolleyes.gif ir dar vienas dalykas - labai greitai issoko pilvas doh.gif atrodau maziausiai kaip budama 6men,o tai kas toliau doh.gif nu bet svarbiausia,kad mazyliui viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
Noreciau ir as sita pasisakyt ax.gif
man jau 2 nestuke.gif pradejo spurdeti 17 sav. dabar jau 23-24
pries pora dienu labai stresavau del dukrytes pilvuko "roto virusas" doh.gif tai sitas nustojo spurdeti 2 parom doh.gif blink.gif aisku susinervinau dar labiau doh.gif lotuliukas.gif o dar isvykus atostogu toli nuo lietuvos , nei kur daktoro ieskot g.gif o tada mazulis tik bumt wub.gif ir daktoro nebereik :lotuli
jauciuosi neblogai jei tik nugara neskaudetu blush2.gif vaikstau kaip su ridikulitu susukta doh.gif ir seip kartais silpnumas uzeina, o kai kartais uzbumsi mazulis tai kokia 1 h duodasi biggrin.gif nei miegot gali ir seip linksma daros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2010 10 27, 21:24)
Jau geras pora savaiciu jauciu dunksejimus  thumbup.gif  thumbup.gif  Nerealu! Tik kitu bijo dar. Jei tik ks kitas prisiliecia pir pilvuka , nurimsta mazylis , o kai vieni , tai Sokiai pas mane pilvelyje vyksta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vat ir dabar su manim saidzia. Pridedu ranka prie pilvelio , ir suspurda toje vietoje. O jei sokolado uzvalgau....  doh.gif  doh.gif

+4 kilogramai.. Skaitau labai normaliai.

Aš priaugau 3 kg, dabar mums beveik 23 savaites ir kaip smagu jaust kasdien baksnojimus, tada būnu rami ir laiminga, nes žinau,kad mano mažylis jaucčasi gerai. Aktyviausias būna vakare, kai ruošiuosi ilsėtis, bet neretai baksnojasi ir dienos metu, kuomet būnu darbe, tada taip gera pasidaro,einu išsišiepus, juk dirbu ne viena !!
5 mėnesy pilvukas augt ėmė žymiai greičiau, dabar jau matyti. Kartais apima toks jausmas tarsi būčiau visa išsipūtus, sunku kvėpuoti, atrodo sprogsiu. nestuke.gif
Atsakyti
Mums 20 savaite, judesiukus jauciu nuo 16 savaites, nors tik pirmas nestuke.gif , nuo pastojimo numeciau 3kg, kol kas tik juos ir ataugau rolleyes.gif
Atsakyti
siuo metu prasidejo 22sav., judesius jauciu kazkur nuo 18 sav. Pilvas kazkaip labai staigiai ir netiketai issoko pries kokia savaite, tik kazkaip su tuo emiau silpniau jausti vaikiuko judesius g.gif jie yra, bet ne tokie ryskus, atrodo, kad tik kazkur ten giliai pabumsi. guodziu save, kad gal tai del to, kad maziui vietos daugiau atsirado ir turi kur daugiau maltis, ar cia jau reiktu sunerimt g.gif ?
Atsakyti
Kaip jus sugebate tiek mazai priaugti svorio? as visalaik galvojau kad nedaug sikart priaugau tik 6kg smile.gif bet pasirodo cia jau daug doh.gif bet ko noreti kai bandeles ir sokoladas vertas milijono
Atsakyti