Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

QUOTE(Alabama @ 2008 12 15, 14:13)
Tai geriau tegu atpila, bet gyva sveika lieka, jei sedes kedutei.Ar jums geriau laikyt ant ranku, kad isskristu pro lango stikla ir tekstusi i asfalta? unsure.gif

jai jau du metai ir sėdi ji toj kėdutej , aš kalbu apie pirmas savaites, kur ir nedaug važiavom ir tokia situacija buvo, kai fontanai pro nosį, ir ant rankų aš vaiko nelaikau smile.gif (kaip visada viskas baigiasi puolimu, daugiau nesiginčysiu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 12 15, 13:26)
jai jau du metai ir sėdi ji toj kėdutej , aš kalbu apie pirmas savaites, kur ir nedaug važiavom ir tokia situacija buvo, kai fontanai pro nosį, ir ant rankų aš vaiko nelaikau  smile.gif (kaip visada viskas baigiasi puolimu, daugiau nesiginčysiu) 4u.gif

o va,jei būtum tarkim JAV, Šveičarijoj ar Anglijoj ir sustabdytų policininkas-tai gautum baudą...jam būtų dzin,kad tavo vaikas atpila...o po kažkelinto karto pagavimo vaiko ne kėdutėje-tai praneša vaikų teisėms...mol tėvai neatsakingi... griežtai ten pas juos-reikia LT imt pavyzdį ax.gif
Atsakyti
O ka daryti, jei leliuka reikai parsivezti su taksi? Irgi su tom kedutem tampytis?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 12 16, 11:50)
O ka daryti, jei leliuka reikai parsivezti su taksi? Irgi su tom kedutem tampytis?

Na taip, jei vaikas brangus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 12 16, 10:50)

žinoma, juk ta nešynė nesveria kaip vežimas, galima ir pasitampyti.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 12 16, 10:50)

na,taip, o ką? g.gif tu manai,kad užsieny visi,visada savo vaikus vežioja su savom mašinom? beje,užsienyje taxi net neima kelievių,jei tarp jų yra vaikas,bet nėra spec kėdutės mirksiukas.gif
ir dar-žinok ir taxi mašinos padaro avarijas unsure.gif ir prie ko čia tampytis?
Atsakyti
aš irgi tik už automobilines kedutes 4u.gif (ar spec.lopsiukus)
Vaiku saugumas svarbiausia. Savo mažute namo parsivežiau keduteje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 12 16, 16:56)
na,taip, o ką?  g.gif tu manai,kad užsieny  visi,visada savo vaikus vežioja su savom mašinom? beje,užsienyje taxi net neima kelievių,jei tarp jų yra vaikas,bet nėra spec kėdutės mirksiukas.gif
ir dar-žinok ir taxi mašinos padaro avarijas unsure.gif ir prie ko čia tampytis?

o tampytis del to, kad as gimdysiu viena. ir gali buti, kad man teks leliuka su taxi parsivezti namo. tai vaziuojant i gimdyma man be visu tasiu dar ir autokedute veztis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 16 gruodžio 2008 - 19:49

mes parsivezem lopsyje. man asmeniskai jis patogesnis nei autokedutes kudikiui
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 12 16, 20:48)
o tampytis del to, kad as gimdysiu viena. ir gali buti, kad man teks leliuka su taxi parsivezti namo. tai vaziuojant i gimdyma man be visu tasiu dar ir autokedute veztis?  unsure.gif

Jei svarbi vaiko gyvybe ir sveikata, taip.
Negi neturi ne vienos drauges, kuri padetu?Na duok tada taksistui 20 litu, kad padetu su tasem.
Atsakyti
As TIK uz saugos kedute, arba lopsi su spec dirzais, pritaikyta leliuko vezimui automobilyje. 4u.gif Kai veziausi is GN i autokedute po sikniuku dekuti dejau kad maziau sukrites butu ax.gif
Atsakyti
Parsivežėm leliuką iš ligoninės su auto kėdute biggrin.gif Jei būtume važevę su taxi, būtumėm vistiek dėję į kėdutę 4u.gif
Atsakyti