Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

QUOTE(rraassyte @ 2008 12 04, 13:37)
na kudikio ka tik pasaulio iswydusio tikrai y auto kedute nekisiu!! juo labiau manau turetumem pasirodyti kuomet lauke dar minusas normalus! tai man pasakykit kaip leliuka su vokeliu ir ivairiom kaldrytem y ta kedute italpint?! nuo ligonines iki namuciu mums 5min. beje ir ir mano daktaras pas kuri lankausi sake nepersistengt su visa ta technika vaikams! ne veltui ir lopsiukai daromi kur prisisega dirzais! sake leliu y kedute apie menesiuko dwieju laiko sodint drasiai. o iki tol apskritai nesveika is namu kur keliaut!  ax.gif  va ir nekeliausim labai blush2.gif

Idomu kaip visam pasauly zmones vaikus italpina bigsmile.gif
Net ir per tas 5 minutes gali ivykti avarija smile.gif
Atsakyti
Mes parsivežėm mažylę ant rankų, nes neturėjom nei vežimo lopšio nei kėdutės. Važiavom, kada mažai mašinų kelyje ir vyras vairavo itin atsargiai.
Atsakyti
QUOTE(Jollyy @ 2008 12 04, 23:38)
Mes parsivežėm mažylę ant rankų, nes neturėjom nei vežimo lopšio nei kėdutės. Važiavom, kada mažai mašinų kelyje ir vyras vairavo itin atsargiai.

na,vyras gal ir atsargiai,bet uz kita vaziuojanti negali atsakyti,tad jai ne tu ,tai i tave gali isirezt koks asi.......as ir del tu keliu sekundziu gali prarasti maza,trapia butybe wub.gif
AS TIK UZ KEDUTE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nesvarbu,nors ir į5minutem ,bet saugei cool.gif
Atsakyti
Super yra parsivežti kūdikėlį lopšyje, kuris tvirtinasi automobilyje, pvz.: BBC Windoo:)
Atsakyti
QUOTE(rraassyte @ 2008 12 04, 19:37)
na kudikio ka tik pasaulio iswydusio tikrai y auto kedute nekisiu!! juo labiau manau turetumem pasirodyti kuomet lauke dar minusas normalus! tai man pasakykit kaip leliuka su vokeliu ir ivairiom kaldrytem y ta kedute italpint?! nuo ligonines iki namuciu mums 5min. beje ir ir mano daktaras pas kuri lankausi sake nepersistengt su visa ta technika vaikams! ne veltui ir lopsiukai daromi kur prisisega dirzais! sake leliu y kedute apie menesiuko dwieju laiko sodint drasiai. o iki tol apskritai nesveika is namu kur keliaut!  ax.gif  va ir nekeliausim labai blush2.gif

kalbėdamas apie techniką tas tavo daktaras,tikrai neturjo omeny kėdutės mirksiukas.gif manau,kad jis kalbėjo apie vaikštukus, šokliukus ir pan mirksiukas.gif
o dėl kėdutės,jei turi lopšį,kuris tvirtinasi mašinoje,o vaikelis -jame-tai tada nereikia kėdutės rolleyes.gif
būtum ne nestuke.gif ,užduočiau vieną klausimą,kaip alternatyvą tavo pateiktam aie gerą minusą,bet nejaudinsiu nestuke.gif moters
Atsakyti
Vyresnele parsivezem lopsyje,o mazyle keduteje smile.gif
Atsakyti
as abu parsiveziau taseje nuo vezimelio,nesioklej
Atsakyti
mes parsivezem kedutej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(XjolanteX @ 2008 12 13, 20:06)
as abu parsiveziau taseje nuo vezimelio,nesioklej

Mes irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
jei kėdutė pritaikyta vežiot vaikus nuo gimimo, kur problemos? Išvarykit tėtuką anksčiau į mašiną, tegu pašildo. Įsodinsit lialių, prisegsit apklosit dekiu jei taip norit. Šilčiau aprenkit, pereguliuokit diržus - nėr problemų. Be to, dabar ir vikeliai ir kombinzoniukai yra pritaikyti - turi specialias skylutes. Tad nereikia išsigalvot problemų kur jų nėra. kam milijonai tų kadryčių? aprenkit normaliai ir nereikės galvos sukti.

Gal vyras vairuos atsargiai, gal mašinų bus mažai, bet tai nereiškia, kad vieną sekundę kely nepasirodys kelių erelis... Už save garantuosit, o už kitus?

Nesuvokiu tokios auksinės kitų mamų logikos - vaikas įkris, nepatogiai sėdi, iki namų tik 5 min...

Žodžiu, vaikui keliauti tik pritaikytam prisegti lopšy arba autokėdutėj

Tėvai prisisegę, o vaikas tai ant rankų - geležinė logika doh.gif
Atsakyti
Sutinku, kad vaiką kėdutej reikia vežiot, man dabar net šiurpas pereina, kai didesni vaikai sėdi pakibę per vidurį (atrodo tiek tą reklamą rodo). Bet mano mergytė, nors ir ne po valgio, atpylinėdavo toj kėdutėj.
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 12 15, 13:26)
Sutinku, kad vaiką kėdutej reikia vežiot, man dabar net šiurpas pereina, kai didesni vaikai sėdi pakibę per vidurį (atrodo tiek tą reklamą rodo). Bet mano mergytė, nors ir ne po valgio, atpylinėdavo toj kėdutėj.

Tai geriau tegu atpila, bet gyva sveika lieka, jei sedes kedutei.Ar jums geriau laikyt ant ranku, kad isskristu pro lango stikla ir tekstusi i asfalta? unsure.gif
Atsakyti