Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas II

QUOTE(vvandene @ 2007 11 02, 23:00)
tai jei prekiauji per SEB'ą, gal gali apsimest, kad tu niekur nieko nepriakiauji

Galima,

taciau remiantis Lietuvos istatymais (rasytais ir nerasytais) VMI tikrinti gali tavo finansus nuo Tavo gimimo dienos, kiekvienais metais is naujo.
kiekvienais metais startuojant gimimo data !!! ir privalesi pateikti duomenis.

Atsakyti
QUOTE(Vall2 @ 2007 11 10, 15:43)
Galima,

taciau remiantis Lietuvos istatymais (rasytais ir nerasytais) VMI tikrinti gali tavo finansus nuo Tavo gimimo dienos, kiekvienais metais is naujo.
kiekvienais metais startuojant gimimo data !!! ir privalesi pateikti duomenis.

unsure.gif
Atsakyti
Prdejau mokytis investuoti Intway world corporation mokomojoje platformoje.Tai visai paprasta.Gaunate priejima prie 8 didziausiu pasaulio birzu. parasykite man marius.lisovskis@gmail.com butinai patarsiu
Atsakyti
kas darosi su investiciniais fondais? g.gif kris jie ir toliau ar stabilizuosis kada nors? pries keleta dienu pasirode minusas pas mane ir visai jis manes nedziugina sad.gif
Atsakyti
Kris, manes ir tai nedziugina sad.gif bet dar laikau.. nezinau tik kiek mano kantrybe truks..
Papildyta:
Vall2, tark paguodzianti zodi mm ? smile.gif
Atsakyti
niu man kaip ir neapsimoka dabar isimti - pirmi pirkti vnt dar su nediduku pelnu...dar mokescius atsiskaiciuos VMI tai isvis nuostolis...is anksto buvau nusiteikus kad galiu prarasti tuos pinigus, bet kai tik pirkau pirmus vnt smarkiai kilo fondai ir taip smagu buvo...o dabar doh.gif kad bent butu kokiu ziniu del ko taip yra, kodel jie vis dar krenta...
Atsakyti
Mano fondui iki minuso dar toli, bet va akcijos minuse totaliam sėdi, bet aš kadangi investavau ilgesniam laikui tai nesijaudinu per daug, kad ir krenta dabar visur, bet Lietuvos kompanijos vistiek dirba gerai ir kasmet didina pelnus, tad akcijos anksčiau ar vėliau kils smile.gif
Atsakyti
Jo. Dabar pasaulio akciju ir valiutu rinkoje taip pat labai nestabili situacija. Ziauriai auksas ir CHF pabrango verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marius Lisovskis @ 2007 11 13, 20:29)
Prdejau mokytis investuoti Intway world corporation mokomojoje platformoje.Tai visai paprasta.Gaunate priejima prie 8 didziausiu pasaulio birzu. parasykite man marius.lisovskis@gmail.com butinai patarsiu

Gal galetum pasakyti ka turejai omeny sakydamas, kad butinai patarsi?
Atsakyti
Sveiki, gal galetumete atsakyti i kelis klausimus apie investavima? mirksiukas.gif
http://www.apklausa.....php?form=13247
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2007 11 13, 20:47)
kas darosi su investiciniais fondais?  g.gif kris jie ir toliau ar stabilizuosis kada nors? pries keleta dienu pasirode minusas pas mane ir visai jis manes nedziugina sad.gif

QUOTE(greitai @ 2007 11 13, 21:24)
Kris, manes ir tai nedziugina sad.gif bet dar laikau.. nezinau tik kiek mano kantrybe truks..

Nesu profesionalė, bet manau, jei jūsų investicijos ilgalaikės, tai nėr ko stresuoti dėl to minuso. Man irgi atsidarius portfelį neapima džiugi nuotaika matant minusą, bet esu įsitikinusi, kad tai laikina. smile.gif
Beje, ar kas nors esate investavę į "Franklin templeton investment funds", galvoju rinktis BRIC fondą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 20 lapkričio 2007 - 11:57
bet man tai idomu kokios priezastys???
negi dolerio kursas tiek itakoja visa pasaulio rinka
Atsakyti