Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltinėlio mokykla

Pirmokams - 175 eur/mėnesiui.
Planuojamos 2 pirmos klasės.
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2015 05 02, 20:18)
Pirmokams - 175 eur/mėnesiui.
Planuojamos 2 pirmos klasės.

o kas ieina i sia kaina? kaip su prailginta grupe? maistu?
ir dar...kaip ten su lauku...vaikus kaip nors kur nors isveda ar ne? juk priesmokyklinukai ir mokyklinukai dauguma buna visa diena... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akviliuks: 02 gegužės 2015 - 21:20
QUOTE(Akviliuks @ 2015 05 02, 22:19)
o kas ieina i sia kaina? kaip su prailginta grupe? maistu?
ir dar...kaip ten su lauku...vaikus kaip nors kur nors isveda ar ne? juk priesmokyklinukai ir mokyklinukai dauguma buna visa diena... ax.gif

Už būrelius ir maistą atskiras mokestis.
Prailginta grupė nemokama.
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2015 05 03, 20:57)
Už būrelius ir maistą atskiras mokestis.
Prailginta grupė nemokama.

aciu labai smile.gif
o kaip su lauku? tikrai labai aktualu, nes vasara, tai dar grizes pasibus kieme, bet ziema..jei ju neveda i lauka, tai tik savaitgali...tai kazkaip visai nekaip atrodo....
Atsakyti
Sakykite, ar su lankanciu mokykla vaiku tevais yra tariamasi, klausiama nuomones del vaiku maitinimo greta esancioje kavineje? Kad meniu bus derinamas, tai tikiu, bet manes, kaip priesmokyklinuko mamos, visai nezavi kasdienis ejimas per lauka pietauti i ne mokyklos patalpas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2015 06 01, 12:00)
Sakykite, ar su lankanciu mokykla vaiku tevais yra tariamasi, klausiama nuomones del vaiku maitinimo greta esancioje kavineje? Kad meniu bus derinamas, tai tikiu, bet manes, kaip priesmokyklinuko mamos, visai nezavi kasdienis ejimas per lauka pietauti i ne mokyklos patalpas  schmoll.gif

Tai kad jiems į mokyklą maistas atvežamas, bent jau iki šiol taip buvo. O jums sakė, kad į kavinę ves? Čia nuo kitų mokslo metų? Man vaikas nieko apie tai nesakė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2015 06 01, 12:04)
Tai kad jiems į mokyklą maistas atvežamas, bent jau iki šiol taip buvo. O jums sakė, kad į kavinę ves? Čia nuo kitų mokslo metų? Man vaikas nieko apie tai nesakė  g.gif

taip, nuo rugsejo svarsto atsisakyti atvezimo, eiti i netoliese esancia kavine. Kita savaite bus aiskus ju sprendimas.
Tai kaip supratau, tariasi tik tarp saves, ne su tevais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2015 06 01, 12:09)
taip, nuo rugsejo svarsto atsisakyti atvezimo, eiti i netoliese esancia kavine. Kita savaite bus aiskus ju sprendimas.
Tai kaip supratau, tariasi tik tarp saves, ne su tevais? smile.gif

Tuoj grįš maniškė ir mokyklos ir bus išklausinėta smile.gif .
Nors su tuo maisto atvežimu į mokyklą tai vėlgi - kaip aš iš savo vaiko supratau, mažiukų korpuse viskas tvarkoj, ten jiems puoduose atveža, į lėkštutes išdėlioja ir tvarka (vyresnieji tokį maistą gauna tada, kai mažiukams būna papildomos atostogos ir jų mokykloje nebūna; mano vaikas tada pietus valgo ir sako, kad labai skanu). Vyresniems mokiniams maistą atveža dėžutėse, tai tokio maisto mano vaikas nevalgo - sako, kad maistas būna permirkęs padažuose. Tai aš kaip ir nieko prieš tą kavinę neturėčiau. Dičkiai vis tiek žiemą-vasarą per pietų pertrauką į IKI lekia, nors tu juos sušaudyk biggrin.gif. Gal tik vyresnius vedžios? g.gif
Atsakyti
sake, kad visus i kavine Trapeza.
Atsakyti
na, sveikatos prasme, tai sviezias maistas yra kur kas geriau, nei atveztas termo induose.. laukas- irgi neblogai...na nebent labai jau kazkoks blogas oras... cia tik mano pasvarstymai 4u.gif mes dar net jei ir eisim i sia mokykla, tai po metu kitu smile.gif bet labai domina butent si mokykla..
Atsakyti
Sveiki,

iškilo poreikis keisti mokyklą (keičiame gyvenąmąją vietą, taip pat yra kitų niuansų), susidomėjome "Šaltinėliu", eitume į trečią klasę. Šiandien buvome susitikę su trečios klasės mokytoja - įspūdiį paliko gerą, tačiau vis tiekk neramu ir sunku priimti sprendimą.

Labiausiai neramina, aišku, tai, kaip dukra adaptuosis, kaip priims į kolektyvą - minėjo, kad labai "vyriška" klasė, nes lyg 10 berniukų ir dvi mergaitės smile.gif Iš mokytojos, atrodo, galima tikėtis, kad tiek kiek jos galioje, pasistengs pasirūpinti, kad ta adaptacija būtų lengvesnė.

Būtų smagu, jei atsilieptų būsimų trečiokų tėveliai- kaip realybėje viskas, ar patenkinti mokytoja?

Taip pat šiek tiek neramina aplinka - pačioje mokykloje taip tamsoka, gal čia tik per atostogas koridoriuje nejungiamos šviesos smile.gif Bet labiau kaip minusas atrodo tai, kad mokykla neturi jokio kiemo, kad šalia judri IKI aikštelė, o už jos - gatvė. Mūsų dukra jau nuo pernai metų savarankškai važinėdavo į būrelius ne mokykloje, tad ir dabar jai reikės nueiti iki stotelės - ankstesnėje mokykloje tas nuėjimas atrodė man saugesnis, bet gal aš hiperbolizuoju tą pavojų, kol realiai nepabandėm.

Taip pat mūsų ankstesnė mokykla pradinė ir nėra "dičkių", kiek čia mažieji su dičkiais susiduria?

Būčiau dėkinga, jeigu atsilieptumėte, kas turite gerų patyrimų iš šitos mokyklos, palengvintumėt apsisprendimąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidaz511 @ 2007 06 20, 10:43)
Gal kas gali suteikti daugiau informacijos paie šia mokykla. Žinome kad jinai privai kad pradinukai eina i filaretu gatveje randancias patalpas o viresnelliai mokosi Antakalnio gatveje. Tai jei kas gali suteikti daugiau informaciojs prasome pagalbos  4u.gif  4u.gif 
Aciu smile.gif

Sveiki,

visi eina į patalpas J. Jasinskio g. 16B.
Atsakyti