QUOTE(Kozete @ 2006 09 20, 16:19)
Aš šitą tik kaip pvz. parodžiau, nes ji išties laaabai graži, bet aš nesu super siuvėja, kad galėčiau pasisiųti kažką panašaus, bet labai norėčiau, kad kas nors papasakotų nors nuo ko pradėti, kaip padaryti tą pastorinimą

Kad ir visiškai paprastos antklodės, kaip medžiagą išsirinti.
Labuciai,
pirmiausia reikia issimatuoti busimos lovatieses dydi (ivertinkite ne tik lovos pavirsiu bet ir "nuleidimus" sonuose ir gale).
Medziaga gali buti pati ivairiausia nuo paprasto kartuno iki gobeleno, taftos ir pan: tiesiog visos jos skirtingai devisi: vienos veliasi, kitos pukuojasi, treciu siulai gali issitampyti. Zinoma medziaga reiktu rinktis ir priklausomai nuo pasiuvimo tipo. (Pvz sesei skaledoms dovanu siuvau skiautiniu lovatiese - galit paziureti www.fotofabrikas.lt; vartot: zaneta75, slaptaz: 2dukros - tai medziagas pirkau Humanoje, ziurejau kad visu sudetis butu panasi, kad vienodai devetusi visos spalvos). Istisinei, ty nedurstytai, lovatiesei galima butu rinktis arba gobelena (tuomet manau nei sintepono nereiktu - uztektu tik pamusalo) arba siaip kokia standesne medziaga - plonos visvien greiciau devisi.
Nesu profesionali siuveja, tiesiog tai mano hobis ir esu nemazai ka siuvusi, tad jei ka - rasykit i az, nes cia ne taip jau daznai del laiko stokos tenka lankytis...