QUOTE(wita11 @ 2012 01 24, 08:00)
Sveikutes,
Man irgi su akusere nelabai pasiseke, appointmentai trunka po 10 min ir niekada nieko nepasako, viskas visada yra "normal", nei infor apie gimdyma, kur geriau, kaip geriau, tenka paciai viska isklausineti.
Aciu uz padrasinima
O kur rasti tokia infor apie gimdymo skyrius, man siule tik ligonine ir neminejo jokiu atskiru skyriu, reikes siandien butinai uzklausti
Apie gimdyma namuose ir man minejo, jog nepatartina pirma karta gimdancioms.Ir tiesa minejai, kad jau susikrovei daigtelius i ligonine, gal galetu pavardinti ka? 
Man irgi su akusere nelabai pasiseke, appointmentai trunka po 10 min ir niekada nieko nepasako, viskas visada yra "normal", nei infor apie gimdyma, kur geriau, kaip geriau, tenka paciai viska isklausineti.
Aciu uz padrasinima

O kur rasti tokia infor apie gimdymo skyrius, man siule tik ligonine ir neminejo jokiu atskiru skyriu, reikes siandien butinai uzklausti

Na bent tikekimes,kad gimdykloj papuls geros akuseres

O info apie gimdymo skyrius ir pasirinkimus aprasyta ligonines brosiuroj (gal yra ir internete),ta brosiura akusere turi duoti 32-34 sav ir paaiskinti kas ir kaip,aisku maniske pamirso su manimi apie tai pakalbeti,butu ir brosiuros nedavusi jei nabuciau pati isprasiusi,gerai,kad turiu pazystamu,kurios toj ligoninej gimde tai is ju pasakojimu zinau ko reikia klausti ir prasyti.
Pastebejau,kad sarase ka pasiimti i ligonine Lietuvoje minimas tualetinis popierius,na tikiuose,kad Anglijoj popieriaus duos tai sito gerio is namu neimsiu

O is daiktu tai sau isidejau-chalata,tapkes,3 naktinius,vienkartiniu kelnaiciu kelis pakus,iklotu po gimdymo pakeli,iklotu i liemenuka,2 liemenukus maitinimui,siltas kojines,ranksluosciu pora,duso zele ir kuno krema, vazelino lupoms,dar reiks nusipirkti kremo speneliams ir izotoninio gerimo,kad priduotu energijos(to kur sportininkai vartoja) ir dar isimesiu ko nors pagriauzti gal vaisiniu batoneliu ar kazko panasiai(sokolado nemegstu) ir dar knyga paskaityt ar koki zurnala.Vaikuciui paemiau pampersu poka,serveteliu poka ir pora rubu komplekteliu,adijaliuka (vokeli) ir dar reiks autokedute prigriebt.
Na kaip ir viskas,nors tasej vietos dar liko,gal dar treningus isidesiu prie pilno komplekto

Dar prisiminiau-butinai isideti "Personal maternity record"!