QUOTE(Alina939 @ 2012 01 31, 16:02)
Ot bjaurybe tas gripas! Sveikit kuo greiciau, nes dabar tikrai ne tas laikas kada sirgti

Man tai nieko isvis, kazkaip net atrodo kad dar ne greitai pamatysiu savo mazyle, ir baisu kazkaip truputi, nes judesiai labai sumazejo

O pas midwaif tik pirmadieni apointemtas, tikiuos kad viskas ok bus
Ko seniau nebudavo, tai kad rytais yra labai ziauru atsikelti is lovos, toks skausmas pilvo apacioje, kad ojojoj.. kad ir apsiversti nakti ant kito sono, skausmelis.. o ka jau kalbet apie naktinius atsikelimus i wc

Vien kol is lovos islipu visi miegai isgaruoja

Bet kiek kalbejau su mama sake kad taip turi buti, nes vaikelis guli kol tu guli, kai tu atsistoji- jis susmunka i apace (visi 3kg ir daugiau kiek jau jis ten sveria) tai reik manyt kad skaudet turi
O siaip tai nieko naujo, tiesa viena vakara jutau tuos paruosiamuosius saremius, saviski prigasdinau kad gimdysiu

Ir pati truputi issigandus buvau, bet tai buvo vakare velai, tai uzmigau filma beziuredama ir ryta atsikeliau kaip niekur nieko
Na savijauta truputi gereja,jau radau jegu apsitvarkyti namus ir issiviriau sriubos,tikiuosi,kad rytoj jau busiu beveik sveika.
Na as irgi jauciu maudima pilvo apacioj kai atsikeliu is lovos,bet nepasakyciau,kad skauda,o vartytis lovoj galiu be problemu,didziausia problema,kad nesinori miego ir vis prabudineju del tualeto reikalu.Sekmadienio nakti nebuvau uzmigus nei minutei (na cia daugiau del gerkles,uzkimstos nosies ir viduriavimo) tai vakar svajojau,kad galeciau gauti kokia injekcija kuri uzmigdytu mane bent 12 val,kad pailseciau

Bet praeita nakti jau geriau miegojau.Siaip pikta,kad kai yra visos salygos miegoti miegas neima,o kai bus maziukas noresis miego,bet nebus galimybiu,kokia neteisybe
Jokiu parengiamuju saremiu nesu pajutusi,nors jau sekmadieni tureciau gimdyti,nesuprantu,jei ne pilvas pradeciau abejoti ar aplamai laukiuosi

Kiek skaiciau tai tie parengiamieji saremiai kai kurioms gana anksti pasireiskia,ir pienas bega,ir iskyros,o man nieko...
Vakar buvo atejusi akusere i namus tai paklause sirdele ir liepe labai stebeti judesius,prigrasino,kad jei kazkas ne taip iskarto skambinciau,gal jums reiktu paklausyti Terapankes ir susisiekti su ligonine jeigu judesiai stipriai apmazejo

Nors siaip i pabaiga jie maziau juda del vietos stokos,maniskis tai visada pradeda kuistis kai tik atsigulu i lova ir issitiesiu

O dienom tai maniskis tinginiukas