Sveikos mamytes
As gimdziau Luton & Dunstable Ligonineje 2009. Is pradziu buvo baisoka,nes buvau prisiskaiciusi nekokiu atsiliepimu internetiniuose puslapiuose apie gimdymus ir prieziura po ju. Beje cia leidzia veluoti iki 11dienu.
Musu dukrytei labai matyt patiko pas mane pilvelyje

, nes net praejus 40sav nesiverze i platuji pasauli. Is pradziu 2 dienas dave skatinamuju zele pavidalu ir grieztai neleido vykti namo,sake pradejus skatinima busim ligoninej kol pagimdysim.

Stengesi gydytojos kad gimdymas butu kuo naturalesnis, CP tik paskutinej vietoj,kai nera kitos iseities.
Musu gimdymas buvo sunkus. Teko daryti skubu CP po ilgu 16val, nes lelytes sirdelei nepatiko skatinamieji leidziami man i vena, jos ritmukas labai nukrites buvo ir nenorejo atsistatyti. Gimdziau nakti, tad gydytoju buvo neperdaugiausiai,bet visi kiek buvo suleke i operacine (5 ar daugiau). Po to dar gulejom palatoj 4dienas ir tikrai nesiskundziu akuseriu prieziura naktineje pamainoje. Ir tikrai nemaciau nieko blogo kad nevaiksciojo ir netikrino kas kelias val jaunuju mamyciu.Uzteko kad kaskart paspaudus kvietimo mygtuka akusere atsirasdavo prie lovos krasto. Jos ir pamaitino mano mazaja kelis sykius,nes neturejau pienelio ir del to labai isgyvenau,verkem abi su lelyte (buvo trumpa pogimdyvine depresija

) ir keite pirmus vystiklelius ir patarimu paklaustos negailejo,o pries isvykstant namo parode kaip geriausiai maudyti kudikeli
Taip kad nusiskundimu neturiu,netgi esu labai patenkinta ir dekinga gydytojams uz toki rupinimasi. O apie kysiu emima net nebuvo kalbos,jie cia tokiais dalykais neuzsiima