Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Didžiojoje Britanijoje

QUOTE(shemsa @ 2010 08 22, 18:14)
nu matyt ce kaip kam  4u.gif
ziuresiu kaip man bus gruodi , tikiuos ok viskas bus  4u.gif

viskas bus ok 4u.gif kas del pacio gimdymo jokiu nusiskundimu irgi neturiu mirksiukas.gif nors kaip sakiau vienintele tokia palatoj ir tebuvau, kitos visos tik skundes.
kas del aparaturos, tai tiesa. queens siunciamos gimdyti visos , kurioms gresia komplikacijos. man dar per paskutini appointmenta gydytoja siule gimdyt kings george. sako romforde tik su komplikacijom gimdo ir pan, jei gimdymas normalus gali demesio trukt, nes paprasciausiai bus uzsieme su sunkesniais atvejais rolleyes.gif ir ispejo, kad paskambinus i ligonine, prasidejus gimdymui, klaus iskart, kodel ne i king george varau. bet nieko panasaus nebuvo, paskambinau, liepe iskart atvaziuot rolleyes.gif
tai tikrai cia kaip kam 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 08 22, 18:14)
o siaube, tikiuos as ant tokios pamainos neuztaikysiu, kiek teko toj ligoninej tureti reikalu, vandenu tyrima dare ten ir seip visokiu, tai ir daktaras kur dare ta tyrima ir sesutes pasirode labai malonios, ko klausi ta padeda, patare. vyras taip pat klausinejos draugu kuriu zmonos gimde romforde ir king george ligoninej, tai visos keike ta king george ligonine, kad ten jai pataikei ant naktines pamainos ar ant babaju pamainos, tai neduog dieve, sake viena isleido namo, nors jau tikrai jai reikejo pasilikt ligoninej, tai gryzo namo ziuri , kad kraujuot pradejo, tai kai vyras pakele triuksma ligoninej, tai tada, net daktaras pasiliko per nakti, tai tokie atsiliepimai apie sita ligonine is draugu  4u.gif
o kas gimde romforde tai visos dziauges ir gyre, sake ten, kad labai geros aparaturos turi jai kokios komplikacijos  4u.gif
nu matyt ce kaip kam  4u.gif
ziuresiu kaip man bus gruodi , tikiuos ok viskas bus  4u.gif

Gimdziau King George liginine,tai galiu pasakyti,kad didesnes prieziuros net neisivaizduoju.Tris pamainas maciau ir visos buvo superines,ir guode ir uz rankos palaike,arbatas nese,sumustinius dare,su vyru jautemes,kaip kokioje privacioje ligonineja.Neturiu nei menkiausio nusiskundimo.Nesigailiu,kad atsisakiau gimdyti Romforde,nors turejau i ten siuntima.
Esu labai nusivylus Romfordo ligonine.Kurios ten gimdys,linkiu gero peronalo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes as gimdziau manchesteri kal kuri ir gimde cia, nes man labai idomu kitu maamyciu nuomones smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

As gimdziau Luton & Dunstable Ligonineje 2009. Is pradziu buvo baisoka,nes buvau prisiskaiciusi nekokiu atsiliepimu internetiniuose puslapiuose apie gimdymus ir prieziura po ju. Beje cia leidzia veluoti iki 11dienu.

Musu dukrytei labai matyt patiko pas mane pilvelyje biggrin.gif , nes net praejus 40sav nesiverze i platuji pasauli. Is pradziu 2 dienas dave skatinamuju zele pavidalu ir grieztai neleido vykti namo,sake pradejus skatinima busim ligoninej kol pagimdysim. nestuke.gif Stengesi gydytojos kad gimdymas butu kuo naturalesnis, CP tik paskutinej vietoj,kai nera kitos iseities.

Musu gimdymas buvo sunkus. Teko daryti skubu CP po ilgu 16val, nes lelytes sirdelei nepatiko skatinamieji leidziami man i vena, jos ritmukas labai nukrites buvo ir nenorejo atsistatyti. Gimdziau nakti, tad gydytoju buvo neperdaugiausiai,bet visi kiek buvo suleke i operacine (5 ar daugiau). Po to dar gulejom palatoj 4dienas ir tikrai nesiskundziu akuseriu prieziura naktineje pamainoje. Ir tikrai nemaciau nieko blogo kad nevaiksciojo ir netikrino kas kelias val jaunuju mamyciu.Uzteko kad kaskart paspaudus kvietimo mygtuka akusere atsirasdavo prie lovos krasto. Jos ir pamaitino mano mazaja kelis sykius,nes neturejau pienelio ir del to labai isgyvenau,verkem abi su lelyte (buvo trumpa pogimdyvine depresija blush2.gif ) ir keite pirmus vystiklelius ir patarimu paklaustos negailejo,o pries isvykstant namo parode kaip geriausiai maudyti kudikeli biggrin.gif

Taip kad nusiskundimu neturiu,netgi esu labai patenkinta ir dekinga gydytojams uz toki rupinimasi. O apie kysiu emima net nebuvo kalbos,jie cia tokiais dalykais neuzsiima smile.gif

Atsakyti
QUOTE(oasis26 @ 2010 09 08, 14:48)
Sveikos mamytes  smile.gif

As gimdziau Luton & Dunstable Ligonineje 2009. Is pradziu buvo baisoka,nes buvau prisiskaiciusi nekokiu atsiliepimu internetiniuose puslapiuose apie gimdymus ir prieziura po ju. Beje cia leidzia veluoti iki 11dienu.

Musu dukrytei labai matyt patiko pas mane pilvelyje  biggrin.gif  , nes net praejus 40sav nesiverze i platuji pasauli. Is pradziu 2 dienas dave skatinamuju zele pavidalu ir grieztai neleido vykti namo,sake pradejus skatinima busim ligoninej kol pagimdysim.  nestuke.gif  Stengesi gydytojos kad gimdymas butu kuo naturalesnis, CP tik paskutinej vietoj,kai nera kitos iseities.

Musu gimdymas buvo sunkus. Teko daryti skubu CP po ilgu 16val, nes lelytes sirdelei nepatiko skatinamieji leidziami man i vena, jos ritmukas labai nukrites buvo ir nenorejo atsistatyti. Gimdziau nakti, tad gydytoju buvo neperdaugiausiai,bet visi kiek buvo suleke i operacine (5 ar daugiau). Po to dar gulejom palatoj 4dienas ir tikrai nesiskundziu akuseriu prieziura naktineje pamainoje. Ir tikrai nemaciau nieko blogo kad nevaiksciojo ir netikrino kas kelias val jaunuju mamyciu.Uzteko kad kaskart paspaudus kvietimo mygtuka akusere atsirasdavo prie lovos krasto. Jos ir pamaitino mano mazaja kelis sykius,nes neturejau pienelio ir del to labai isgyvenau,verkem abi su lelyte (buvo trumpa pogimdyvine depresija  blush2.gif  ) ir keite pirmus vystiklelius ir patarimu paklaustos negailejo,o pries isvykstant namo parode kaip geriausiai maudyti kudikeli  biggrin.gif

Taip kad nusiskundimu neturiu,netgi esu labai patenkinta ir dekinga gydytojams uz toki rupinimasi. O apie kysiu emima net nebuvo kalbos,jie cia tokiais dalykais neuzsiima  smile.gif

laba,perskaiciau tavo istorija ir net siurpuliukai po kuna nuejo,beveik mano istorija papasakojei,tik tiek kad man vistiek teko naturaliai gimdyt po 72 val kanciu,bet ne kiek nesigailiu del to lotuliukas.gif tik pamaciau savo angeliuka ir viska pamirsau ax.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,gimdziau Anglijoje, Eastbourno ligonineje.Apie gimdymus UK buvau daug prisiskaiciusi neigiamu atsiliepimu,tad labai bijojau gimdyti cia,net buvo minciu grysti i LT.Bet dabar galiu pasakyti labai dziaugiuosi, kad gimziau Anglijoje.Personalas,prieziura buvo superinis thumbup.gif kur reikejo buvo iskviesti gydytojai. Tik paprasius iskart gavau epidiura. Na zodziu noreciau ir antra vaikeli gimdyti cia thumbup.gif ir kas svarbiausia viskas UZ DYKA! drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos. na manes laukia gimdymas gruodzio pabaigoje...kol kas nerimo nejauciu del to kad gimdysiu uk....tikiu, kad viskas bus ok.... smile.gif norejau paklausti apie pasiruosima gimdymui , ka reikia cia uk pasiimti i ligonine, ka jie cia duoda ar ne , na pvz pizama , chalata ir pan....cia juk ilgai ligonineej nelaiko....net nezinau koki krepseli detis i ligonine, ka jus dejotes , pasidalinkite.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2010 10 18, 10:20)
*ka reikia cia uk pasiimti i ligonine, 
**cia juk ilgai ligonineej nelaiko

* As pasiemiau naktinukus gimdymui savus, tapkes, apatinius, Tena paketai,speneliu krema rekomenduoju !!!!, ranksluosciu.
** Nezinia, nuo gimdymo priklauso 4u.gif mes buvome po gimimo 5 paras.
Atsakyti
Sveikos jau esamos ir dar tik busimos anglijos mamytes smile.gif noriu ir as prie jusu prisijungti.Gimdysiu UK.tai mano pirmasis gimdymas ir labai bijau kad esu cia, o ne Lt.nes su kalba labai sunku.Net neisivaizduoju kaip greitaja reiks issikviest kai gimdymas prasides.. verysad.gif neisivaizduoju nei kas cia per tvarka ligoninese,nei kaip viskas vyksta.. Gal netycia jusu tarpe yra gimdziusiu ar gimdysianciu siaures Anglijoje, Sunderland'o ligonineje? Ir gal galit parasyt ka reikia pasiimti vaziuojant cia i ligonine sau ir vaikuciui.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2010 10 18, 18:28)
* As pasiemiau naktinukus gimdymui savus, tapkes, apatinius, Tena paketai,speneliu krema rekomenduoju !!!!, ranksluosciu.
** Nezinia, nuo gimdymo priklauso  4u.gif  mes buvome po gimimo 5 paras.

sveikos mamytes smile.gif ,as taip pat gimdysiu smile.gif savo maziuka nestuke.gif pirma karta cia,londone.gal kas gimdete pietu londone,princeses royal ligonineje?taip pat nezinau ka ten duoda,o ka reikia veztis?labai lauksiu atsakymeliu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2010 11 03, 20:40)
Net neisivaizduoju kaip greitaja reiks issikviest kai gimdymas prasides.. :

Na, nevaziuoja cia greitosios 4u.gif Reik patiems transporta susiorganizuot.Ir per anksti nenuvaziuot i ligonine, nes isvarys namo.Dazniausiai bent taip buna.
Atsakyti
sveikos mamytes noriu pasidalinti ir savo istorija gimdziau anglijoje kent mieste ligonine tikrai gera bet...tikra apgaule saremiai prasidejo 1val nakties islaukiau iki 5ryto kad isitikinciau ar tai tikri...tikri ...nuvaziavau kaip saremiai buvo kas 1min mane patikrino ir pasake kol neatsidarys 4cm negrysk...na ka transporto neturiu teko likti ligonineje miegoti ant kedziu nes mane kaip ir isvyjo...baisu..na ka iskentejau ...saremiai nustojo...uzmigau...isimiegoje ligonineje tai as mano draugas ir mano mama ant kedziu laukeme kol atvaziuos musu pasiimti nes niekaip grysti nepavyko uz taksi butume sumokeje daug o sese gyvena toli...tad kaip sulaukeme man vel prasidejo saremiai mane tada pagulde laukem kol atsidarys tie 4cm ...sulaukiau 12val nakties atejo sesele ir pasake kad jau gimdysiu...nuveze i kita palata sarmiai kartojosi daznai...laikas bego greit 1.2.3.4.valandos bego o vaikelis niekaip negimsta...tad atsikankinau 2.5paros o jie pasake tu dar kentesi 5paras...as soke...tad kol rekti nepradejom tol nieks nekreipe demesio padare man epidiurini...saremiu nejauciau...galu gale vaikelio sirdis pradejo stot o jie stovejo ir ziurejo i mane...sakau darykit ka nors po galais...tada jie mane greit i operacine nuveze..ir pasake kad dar vaikelis apsikakojo viduj is streso...ir po 5min mano sunelis isvydo pasauli sveikas o man pradejo stot sirdis...istikruju baisu nes anglijos daktarai nevisi bet dauguma yra visai nezinantis kas yra tas gimdimas ir ka iskencia moteris tuo metu...esu pasibaisejus nes esu jauna mama man tik 19metu tad tikreai nekenciu visa sirdimi ju siuo metu esu laimynga lietuvoje o mano suneliui jau bus 2men tad linkiu sekmes didziausios kas gimdys anglijoje smile.gif)) 4u.gif smile.gif
Papildyta:
i ligonine reikia pasiimti drabuzeliu leliukui ,pampersu,sau chalata pizama higieniniu paketu,ranksluosti,tapkes,automob kedute (nes kitaip neisleis is ligonines)o seip kaip ir viskas lug jai ka atsiminsiu parasysiu dar L:)))
Atsakyti