Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Didžiojoje Britanijoje

QUOTE(gelytia13212 @ 2010 11 12, 19:15)
*istikruju baisu nes anglijos daktarai nevisi bet dauguma yra visai nezinantis kas yra tas gimdimas ir ka iskencia moteris tuo metu...
**automob kedute (nes kitaip neisleis is ligonines)

*Na tikrai moterys akuseres nezino..Mano pirmoji MW prie kurios buvom turi 3..bigsmile.gif
** Velgi, nesamone smile.gif MEs isejome be jos.Kai iseini is ligonines pasirases visus discharge letters, tau atiduoda knyga ir pan- esi pats atsakingas uz savo kudikio sauguma!
Atsakyti
Kuo toliau tuo baisiau, noriu i Lt jau net skrist gimdyt smile.gif
Atsakyti
Kuo toliau tuo baisiau, noriu i Lt jau net skrist gimdyt

zinok as taip ir daryciau cia bent jau tavim rupinsis smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2010 11 10, 22:10)
Na, nevaziuoja cia greitosios  4u.gif Reik patiems transporta susiorganizuot.Ir per anksti nenuvaziuot i ligonine, nes isvarys namo.Dazniausiai bent taip buna.

ciA tai geras...nevaziuoja greitosios, jeigu reikia gimdyti????pirma karta girdziu, nes as irgi galvojau jei kas kviesiesiu greitaja, nes svenciu metu tureciau gimdyti tai kur tu prisisauksi pagalbos daugiau tokiu laiku doh.gif vyras irgi nevairuoja , pati gi nevairuosiu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar, 20:56 Paskelbta: #51 

Kuo toliau tuo baisiau, noriu i Lt jau net skrist gimdyt

zinok as taip ir daryciau cia bent jau tavim rupinsis )) 

Sveikos, merginos 4u.gif Visiskai nepritariu jusu nuomonei!!! Pati esu gimdzius ir LT, ir cia t.y. Anglijoje. Taipogi turiu draugiu, kurios cia gimde. Nei viena nebuvo palikta likimo valiai ar nepagimde - IR BE JOKIU I KISENE smile.gif nes cia tai nepriimta. O Lietuvoje? bet mano atsiliepimai tikrai nekokie, nors gimdziau susitarus ir t.t...

Greitosios cia tikrai vaziuoja! Nebent bandysit ja issikviest per anksti.
Atvykus i ligonine peranksti kartais siunciama mano, bet cia gali priklausyt nuo ligonines..., kaklelio atsidarymo ir t.t.
Manes su 2cm jau niekur neisleido smile.gif Buvau labai patenkinta visa prieziura gimdymo metu bei po jo. Visi daktarai, sesutes dalyvave mano leliuko atejime, kita diena uzsuko i palata ir pasveikino wub.gif

O kas del automobilio kedutes - tai tiesa beveik visose ligoninese jos reikia pasiemant vaikuti, cia jo saugumui uztikrinti. Jug kedute galima pasiskolinti (o turint masina be jos tikrai neissiversite )ar nusipirkt per ebay labai nebrangiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man irgi gimdymas nusiamto gruodi, zadu gimdyti Home from Home Birth Centre (St Thomas Hospital), Londone.

Drauge gimde vasara (gyvena east London), tai issikviete greitaja be problemu. Manau cia nuo savivaldybes priklauso- geriausia klausti akuseres, ar vaziuoja greitosios pas nesciasias.

Del daiktu pasiemimo- o jus neinate i ligonine pasizvalgyti- ten daro hospital tours- galima ju metu issiklausineti, ko reikia, ka pasiimti, o ka duoda.
Papildyta:
QUOTE(Gyvybe @ 2010 11 14, 10:56)
O kas del automobilio kedutes - tai tiesa beveik visose ligoninese jos reikia pasiemant vaikuti, cia jo saugumui uztikrinti.  Jug kedute galima pasiskolinti (o turint masina be jos tikrai neissiversite )ar nusipirkt per ebay labai nebrangiai  thumbup.gif

Idomu, o pavyzdziui, taxi jei issikvieti, gal galim apaprasyti, kad su naujagimiui skirta kedute atvaziuotu? Ar siulo tokias paslaugas?..
Atsakyti
smile.gif
Idomu, o pavyzdziui, taxi jei issikvieti, gal galim apaprasyti, kad su naujagimiui skirta kedute atvaziuotu? Ar siulo tokias paslaugas?..

Manau turetumet is anksto pasiskambinti bei pasiteirauti taxi firmoje. Manau tai visiskai imanoma, bet didesniems vaikuciams kedutes turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvybe: 14 lapkričio 2010 - 12:25
taxi tikrai neturi tokiu priemoniu cia pati turi turet smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2010 11 14, 11:01)
pati gi nevairuosiu....  lotuliukas.gif

Mes tai taksiuku vaziavom ir bedos nematem rolleyes.gif
Atsakyti
gelytia13212 Paskelbta Vakar, 20:22
  taxi tikrai neturi tokiu priemoniu cia pati turi turet )))

Turet neprivalo , bet dauguma turi 4u.gif radau net parasyta smile.gif

There is an additional £5 charge if a baby/booster seat is required at your request. The passenger must specify child’s age on comment section on booking form
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvybe: 15 lapkričio 2010 - 18:02
Gyvybe: na va o pas mus tokio dalyko nebuvo kai skambinau:))))pasiseke tau smile.gif)))
Atsakyti
Sveikos visos besilaukiancios bei jau turincios mazylius, as cia pirma karta, laukiuosi jau 12 savaite, skano dar neturejau bet jau greit bus, tai labai idomu. Pati gyvenu pietvakariu londone, ar yra besilaukianciu ar gimdziusiu st. Hellier ligonineje, girdejus visokiu atsiliepimu ir jau net baisu drosi, pirmas apsilankymas ligonineje tikrai ne superinis buvo, sakiau kad pradzioj nestumo buvo skausmai tai paprasiau skano, gavau atsakyma, kad viskas gerai beto didele eile darytis laukia schmoll.gif aciu, jei kas turit minciu pasidalinti sava patirtim, lauksiu smile.gif
Atsakyti