Sveikos,
dar nestumo pradzioje teko apsilankyti Lewisham ligoninej... Baisus prisiminimai... Stiklines vandens teko laukti puse valandos, nors atveze su greitaja. O ir siaip, daktarai labai atsainiai ziuri, sesutes tokios labai jau piktos ir viskuo nepatenkintos, zodziu jauskis kaltas kad tau blogai ir joms trugdai... tai va tiek apie lewisham...
O dabar pasidalinsiu gerais ispudziais: praeita sestadieni sulaukem savo stebuklelio

Gimdziau Barnet Hospital. Ir esu viskuo patenkinta... Na buvo viena pamaina, viena sesute tokia susiraukus, bet neteko pas ja gimdyti, kadangi mums viskas uztruko ilgiau nei 30 valandutai pasikeite net 4 pamainos. Taigi ir keturiu tik viena nelabai kokia buvo. O siaip prieziura labai gera. Is pradziu kai atvaziavau, gimdos kaklelis neatsidarinejo visai, o saremiai buvo kas 5 min, pasiule rinktis arba vaziuoti namo ir kazka veikti kad greiciau atsidarytu, atseit sava aplinka geriau veikia, arba likti ligoninej ir laukti ten. Mes nusprendem likti, nes skausmai nezmoniski buvo, net pati akusere sake kad labai jau skausmingi saremiai, palyginus kaip gimdos kaklelis dar neatsidarineja... Taigi po daugiau nei paros skausmu pasake kad gimdos kaklelis tik 3 cm... Galvojau kad dar para kankinsimes... Istate epidiura ir po triju valandu vel patikrino, 9 cm, tai net sokas buvo, kad jau cia tuoj viskas

Siaip be epidiuro nebuciau pagimdziusi. Labai padejo vyras, nei minutei neatsitrauke, lakste aplink mane su duju kauke... Ir siaip ne taip, su atsisakymais stumti ir sakymais kad nebegaliu mums gime mergyte- didele mergyte: 4.210 kg ir 57.5 cm ugio, visi stebejosi kaip pavyko paciai pagimdyt. Aciu sesutei, kuri vis palaike kartu su mano vyru ir kartojo kad jau tuoj, kad galiu... Nes jau daktare ruosesi kauseli vaikuciui i pagalba... Taigi toks musu gimimas

O po gimdymo mums palaike gimdykloj apie 4 valandas, ir po to perkele i pogimdyvine palata. Kadangi buvom sveikos, ir jokiu problemu nebuvo tai ir skustis negaliu, prieziura normali, valgyt nese, ateidavo paklausti ar viskas gerai, ryte irgi jau 7 val prisistate, apklausinejo ar niekuo nesiskundziam(palatoj buvom dvi). Siule ir nuskausminamuju, nors man ju nereikejo. Islaike ligoninej para ir isleido namo.
Tai va taip

Tai jei kas klaustu ar rekomenduociau ligonine tai taip, rekomenduociau. Neskaitant tos vienos akuseres, visa kita buvo labai gerai, o del jos tai zinot, visokiu zmoniu yra visokiu reikia, svarbu tik pataikyti ant geros. Dziaugiames kad tik pas ja gimdyt nereikejo. Beje, gimdyma prieme juodaodes, ir tikrai neturiu kuo skustis
Sekmes mamytes
Papildyta:Tiesa, pamirsau pamineti, po gimdymo, namie jau ateina akusere i namus, pirmom dienom kasdien, veliau jau kas antra -trecia diena. Apziuri vaikuti, mamyte. Yra telefono numeris, jei ka, galima skambinti visa para ir konsultuotis jei kyla kokiu neaiskumu ar turi kokiu bedu. Pas mus ateina labai faina akusere, labai rupstinga, matosi kad uztikrinta tuo ka kalba ir gerai ismano savo darba.
Tai dabar tai jau tikrai viskas