QUOTE(chica @ 2010 12 14, 02:32)
Mano pirmas gimdymas buvo komplikuotas, kuris baigesi skubiu CP. Tad ir baiminuosi, kad jei ir antras bus sudetingas - UK ligonines personalas nebus pasiruoses padeti.
Zinau, kad UK vis dar naudoja vakumines pompas, vaikucius istraukti. Man sis irankis baisus.. Lietuvoje, jei yra komplikaciju-stengiasi daryti CP.
Labas,
Tavo baimes, musu isgyevenimai.
Viskas buvo labai komplikuotai, baiges cp.Visi buvo pasiruose viskam ir reagavo labai greit.Operacineje buvo tikriausiai visi "jeigu ka" medikai.Pirma buvo pompa su kabliu kazkokiu, kai nepavyko kazkiek ten laiko staigiai buvau isoperuota.Pamenu kai per viena stumima pajutau kaip kazkas truko..ATsoko ta pompakaip suprantu dabar..Tuomet man rupejo tik mano dukryte, visi visa laik ramino jog viskas bus gerai, kad medikai cia ir pan. Jie visi tikejo, jog mums pavyks.
Dar nestumo metu su vyru kalbejome, ir sakiau jam, jeigu kas NELEISK naudoti vakuumo.Zodziu, po ilgu valandu,kai jau as pradejau kalbetis su anuo pasauliu gydytojai man aiskinaviska ka jie darys, duoda kelis lapus perskaityt ir pasirasyt.. PAsirasiau kazka kazkam ir isveze mus.MB buvo per dideliam soke,vis ieskojo taseje kaip aprengt dukryte

, o ir visa tai nesciosios sprendimas.Bet as nors ir kalbanti ir suprantanti angliskai( nebuciau sugebejus to padaryti ir gimtaja kalba) nebebuvau samoninga.Maniau parirasiau cp.KOks ten parasas, noreciau dabar pamatyt

Na nepavyko mums niekas..Galvyte buvo pavirsutiniskai
suzeista..Darem net pamenu foto..Labai bijojom..Turim grazia dukryte
Net susigraudinau pati prisiminus savo isgyvenimus.
Kai dabar pagalvoju kuo galejo baigtis baisu, BET mano drauge Lietuvoje gimde savo dukryte lygiai taip pat.Neesu tikra tik del pompu naudojimo.
Bet zinoma del gimdymo kaip iprasta nesitare.