Sveikos mamytes

As gyvenu uk jau 2 metai,pries beveik keturis menesius pagimdziau cia mergaite

sveika,begalo grazia ji svere 3.725 kg

Gimdziau mieste Norwich .. Kaip man prasidejo saremiai labai issigandau,bet ko pati nezinojau juk taip laukiau pernesiojau 7 dienas tai saremiai turejo mane tik nudziuginti,kaip pajutau kad saremiai kartojasi kas 5 min paskambinome i ligonine,ten isklausineja kas kaip,patare man isgert paracitamolio

nueit i silta vonia ,pavalgyti..

viskas prasidejo pirma nakties. iskentejus visus skausmus kita diena vakarom vel skambinom i ligonine pasakem kad saremiai jau 15 valandu ir kartojasi kas 4 min

jie pagaliau sutiko mane priimti

nuvaziavus patikrino ir pasake kad atsivere tik 3 cm

o skausmo kentet nebegalejau klause ar noriu vaziuot namo ar pasilikt ligoninei ir laukt,pasirinkau pasilikt ligonei ir gerai padariau nes kas dejos veliau namie to nebuciau istverus

kiek zinau cia prasiverus tik 3 cm daktarai varo moteris namo

issikankinus visa nakti ligoninei zinoma ejau ir i vonia,geriau vaistus niekas nepadejo ,kol nedave man duju kvepuot,per nakti ju iskvepavau 2 palionus

ryte patikrinus buvo atsivere 7 cm

nebloga pazanga

14:27 pagimdziau mergaite nevartojau jokiu vaistu,nors gimdymo metu maldavau bet ko kad tik taip neskaudetu.Gimdyma prieme 3 akuseres

nzn ar taip yra ir lietuvoj,bet cia vyras gali nukirpti vaikuj virkstele,tai maniskis taip ir padare

ir tuo labai didziavosi,taip pat cia vaikeliu nenuprausia ir nematuoja ugio kas ir kazkaip keista pasirode,taip pat cia labai greit paleidzia namo,mane butu paleide ta pacia diena bet neisejo tada paleido sekancia

prieziura tikrai buvo gera,visi paslaugus mandagus jauciausi gerai,ir uz tai nereikejo moket pinigu