Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(shlapka @ 2007 06 26, 10:31)
Labai aciu merginos uz palaikyma. Vis negaliu atsigauti. Is nedarbingumo lapelio atradau savo diagnoze:O02    Kiti nenormalūs pastojimo dariniai - O02.1  Negyvo kiaušinėlio susilaikymas.Vis neduoda ramybes klausimas: uz ka man taip? Ka as kam blogo padariau?
O vakar jau pamaniau, kad beda viena ne ateina: skaudejo slapinantis, ir slapimas tapo neskaidrus - tai jau padariau sau isvada: ir dar inkstu,arba slapimo taku uzdegimas.
Bet siandien jau atrodo viskas praeina.
Graudu vis del to  pagalvoti: neuzsimezga gyvybe  cry.gif

console.gif mergyt, dabar tik laikas užgydys žaizdas. Po abrazijos mėnesį laiko nėjau į darbą, nes kasdien liejau ašaras matydama nestuke.gif , o jų darbe buvo net 4. Tad neįstengiau į jas žiūrėt. Gėriau raminančius. Maniau košmaras niekad nesibaigs. Bet po truputį, po truputį man vis gerėjo. Dabar jau beveik ramiai galiu apie tai šnekėt, tik va, paskutiniu metu vėl liūdna daros, nes noriu pastot, bet deje verysad.gif
O tau noriu palinkėt stiprybės kovojant su tokia gamtos išdaiga console.gif ir aišku tikėjimo
Atsakyti
Na va, lankiausi vakar pas savo gydytoja. Ji tokia sauni thumbup.gif Po apsilankymo pas ja jauciuosiu daug stipresne. Dziaugiuosi savo gydytoja ... ji suteike vilciu, nuramino.
Del tyrimu, tai nieko daugiau nerekomendavo, tik chlamidijas issitirti. taip, kad laukiu dabar to tyrimo atsakymo ir reik tiket stebuklais, kad viskas bus gerai
Atsakyti
Pasiskaiciau uzsienio tinklapiuose, kad tuscia gemaline puslele dabar yra gan daznas atvejis. Ir gydytojai raso, kad antras bandymas dazniausiai buna sekmingas.
Taigi linkiu sau ir visoms ko geresnio, laimingesnio antro bandymo smile.gif
Atsakyti
Tikrai styprybės visoms tai patyrusioms ir didelės didelės sėkmės pastojant ir isnešiojant lelių console.gif
Aš visa tai skaitydama tik ašaras ir braukiau....labai bijau kad man taip nenutiktų, nes prisigalvoju visko, kažkaip turiu blogą savybę, dar prieš laiką galvoti apie blogiausią... verysad.gif mes dar tik planuojam ir po mėnesio bandysim kviestis mažiuką, labai norim ir labai laiukiam, bet visą laiką mastau, kad kas blogai nebūtų, kad nepersileisčiau...bijoti yra dėl ko, nes ne kart buvo bakterinė vaginozė, ir kaip sakė gydytoja tai gali sąlygoti persileidimus jei ji nėra išgydyta iki pastojimo, bijau kad gali ir nustoti vystytis vaikutis, juolab, kad tai nutinka dažnai moteriai...nors ruošiuosi mažiaus atėjimui, valgau vaisių, geriu folinę rūgštį, sportuoju, tik va....niekaip ilsėtis daugiau neišeina, labai miego trūksta...o režimą juk reikės sureguliuoti...aš manau, kad stresas ir neišsimiegojimas gali kenti nėštumui....
Atsakyti
QUOTE(shlapka @ 2007 06 29, 08:21)
Pasiskaiciau uzsienio tinklapiuose, kad tuscia gemaline puslele dabar yra gan daznas atvejis. Ir gydytojai raso, kad antras bandymas dazniausiai buna sekmingas.
Taigi linkiu sau ir visoms ko geresnio, laimingesnio antro bandymo smile.gif

Man gydytoja irgi ta pati sake. Net iki 60 proc. pastojusiu pasaulyje taip atsitinka
Atsakyti
kaip jau minejau kad dirbau moteru konsultacijoj, tai labai net daznas atvejis yra nesivystantis nestumas. as po nesivystancio nesidariau jokiu tyrimu. tiesiog zinojau, kad taip buna net del nepaaiskinamu dalyku. jei butu pasikartoje tai antra karta tai zinoma buciau susimascius. antra kart pavyko pastot tik po metu, nors pradejom planuot po puses metu nuo abrazijos. antro nestumo metu apie 6 sav. pradejo rudai tept, bet isnesiojau laimingai mazyle ir sekmingai pagimdziau.
Atsakyti
As turejau dvi abrazijas verysad.gif sunkiai po ju kapanojausi,sunkiai depresija gydziausi,bet kaip dauguma minejot,laikas gydo zaizdas.paskum apie metus nepastoaju niekaip.o kaip jau susitaikiau su ta mintim,kad turesiu tik viena vaikeli,netiketai pastojau.laimes pilni namai.mum daba jau 14 sav.nestumas sunkus,labai pykina nuo visko,teko jau ir ligoninej gulet.taip pat buvo ir tepliot rudai pradeje,bet pasak gines taip valesi gimda.dare echo,vaikelis aciu dievui sveikas.dabar vel pradeje maust pilvo apacia.tikriausiai vel teks ligoninej pagulet.labai tikiuosi,kad si krta mum pasiseks ir sunus tures broliuka arba sesyte smile.gif to paties linkiu ir visom kitom 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau po 14 d. baigesi tepliojimai ir nuejau pas gydytoja. Paziurejo echoskopu: viskas gerai.
Paklausiau, ar turiu atlikti kokius nors tyrimus? Labai nerimauju, kad neatsitiktu vel tas pats. O ji man sako: nestumas buvo gimdoje, nesivystantis, be infekciju. Gamtos issukis. Tyriumu atlikti nematau butinybes. Po 3 menesiu pradeti gerti foline rugsti, norint pastoti po puses metu, t.y. 3 men pries pastojima gerti foline rugsti. blink.gif Nustebau. As tikrai nenoreciau dar karta patirti tokio soko g.gif . Nors kiek atsimenu pries abrazija ji man sake: na veliau padarysime citomegalo, toksplazmozes tyrimus..... unsure.gif O dabar tai jau nereikia. Nezinau, ar klausyti gydytojos, ar eiti paciai veikti del tu tyrimu???
Atsakyti
Tikrai keista gydytoja blink.gif as tavo vietoje reikalauciau tyrimu.pasidarysi,issitirsi ir paciai bus ramiau.zinosi kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(shlapka @ 2007 07 07, 11:35)
Pagaliau po 14 d. baigesi tepliojimai ir nuejau pas gydytoja. Paziurejo echoskopu: viskas gerai.
Paklausiau, ar turiu atlikti kokius nors tyrimus? Labai nerimauju, kad neatsitiktu vel tas pats. O ji man sako: nestumas buvo gimdoje, nesivystantis, be infekciju. Gamtos issukis. Tyriumu atlikti nematau butinybes. Po 3 menesiu pradeti  gerti foline rugsti, norint pastoti po puses metu, t.y. 3 men pries pastojima gerti foline rugsti.  blink.gif Nustebau. As tikrai nenoreciau dar karta patirti tokio soko  g.gif . Nors kiek atsimenu pries abrazija ji man sake: na veliau padarysime citomegalo, toksplazmozes tyrimus..... unsure.gif O dabar tai jau nereikia. Nezinau, ar klausyti gydytojos, ar eiti paciai veikti del tu tyrimu???

Kadangi visi sie tyrimai yra mokami, ar sius gydytoja, ar ne, tai gali savo iniciatyva nueiti ir pasidaryti juos. Man toksoplazmozes ir citomegalo tyrimai buvo daryti nestumo pradzioje, todel ju nedare, o chlamidiju dabar pasidariau. Viskas neigiama, bet jau geriau zinoti, kad neturi infekciju, negu kad paskui vel baimintis. Taigi siulyciau nueiti ir pasidaryti, o rezultatus paaiskins ten, kur darysies.
As pvz. dariausi Narmedoj, ginekologas emes tyrima viska isklausinejo (nors netikiu, kad tyrimams paimti to reikia), papasakojo apie infekciju daromas zalas ir paskui labai mielai pakomentavo atsakymus. Viskas kainavo 180 Lt, uz konsultacija papildomai moket nereikejo.
Sekmes mirksiukas.gif

Papildyta:
Ai, dar klausimelis ... Gal prisimenat, po kiek laiko mazdaug po abrazijos prasidejo pirmos menesines? Man jau praejo 26 dienos. Ar galiu tiketis, kad greit susirgsiu? Ar gali dar negreit prasideti?
Atsakyti
man abrazija padare pries dvi savaites cray.gif buvo jau 9 savaite o kai eho padare tai leliukas atitiko 7 savaites tad pradzioj sake kad gali buti toks neatitikimas bet veliau paaiskejo kad mano spaudimas uzkiles buvo jau savaite virs 160/100 ir tai prazude mano leliuka cray.gif devinta savaite pradejau kraujuoti ir eho parode kad buvo prasideje atsidalinimo procesai,todel kelio atgal nebebuvo verysad.gif dabar darausi inkstu,antinksciu,skydliaukes ir sirdies tyrimus,kad issiaiskinti kodel spaudimas aukstas pas mane (nes ir dabar jis sokineja).
Rugsejo pabaigoj galvojam vel pradeti kviesti leliuka bet baisu kad vel tokie dalykai nenutiktu unsure.gif
del menesiniu tai siandien man pasireiske PMS,tai turetu po savaites jau prasideti ir menesines cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimimita: 10 liepos 2007 - 13:57
Man tai grieztai pasake: 6 menesiai laukit!!!!!. O 3 tai jau ir netgi negalvokit - PAVOJINGA. blink.gif Eisiu tirtis irgi slapimo pusle, nes praejus 18 d. po abrazijos, pradejo ziauriai mausti pilva, skaudeti gimda, skaudeti slapinantis. 2 dienas pageriau Nospos - tai truputi praejo.

Papildyta:
MAn abrazija padare 2007 06 21,siandien jau 2007 07 10, dar men nera. Galbut dar anksti
Atsakyti