Mane isleido po paros,jokiu antibiotiku neskyre,gal del to paskui seke visokie uzdegimai-gimdos,kiausidziu
.Bet man temperaturos nebuvo-tai sake,kad viskas tvarkoje.

Na, man temperaturos isvis nematavo, tik sesute uzejus paklausdavo, ar nejauciu, kad butu. as jauciausi irgi neblogai. man dare abrazija treciadieni vakare, as jau ketvirtadieni arba penktadieni ruosiausi namo, o ketvirtadieni is ryto atejus gydytoja pasake, kad paskirti antibiotikai i vena 5 dienom ir israsys tik pirmadieni, o pirmadieni panorejo dar padaryti kraujo ir slapimo tyrimus, todel israse tik antradieni. bet gal ji darydama valyma pastebejo koki tai uzdegima
Nes kodel tada taip ilgai laikyti

Man dare abrazija Vilniaus gimdymo namuose (Tyzenhauzų g.). Is ryto kaip atvykau, palatoje buvo viena mergina. Po to pagulde dar dvi, bet po operacijos visas is karto paleido namo.
VAkar man padare abrazija, o siandien neduoda man ramybes mintis: Uz ka man taip????? Negaliu susitaikyti. Kodel taip ivyko? MAno vyras kaip nesavas. As be raminamuju negaliu apsieiti.
Jo motina vis ramina mane, kad tai nebuvo vaikiukas, o tusca gemaline pusle.
Bet vis delto, mano gimda liko pazeista. ...
VAkar man padare abrazija, o siandien neduoda man ramybes mintis: Uz ka man taip????? Negaliu susitaikyti. Kodel taip ivyko? MAno vyras kaip nesavas. As be raminamuju negaliu apsieiti.
zinau, kad nenuramins niekas dabar taves, turi praeit kazkiek laiko.ir viskas po truputi liks praeity. nespesi sureaguot kaip greit prabegs laikas ir supuosi ant ranku savo mazyli ar mazyle. patikek, tikrai taip bus. linkiu ,kad tas laikas kuo greiciau ateitu

QUOTE(shlapka @ 2007 06 22, 16:22)
Man dare abrazija Vilniaus gimdymo namuose (Tyzenhauzų g.). Is ryto kaip atvykau, palatoje buvo viena mergina. Po to pagulde dar dvi, bet po operacijos visas is karto paleido namo.
Man irgi dare ten pat gydytoja Saltanaviciene (2 ginekologinio vedeja).
Tikrai taip, man irgi buvo labai sunku. Kankino visokios mintys. Iki abrazijos sukau galva, kad gal neteisybe, gal suklydo gydytojai, gal klaida ... Aisku ir dabar savaitgali buvom su draugais prie ezero ir viena pora buvo su mazu vaiku, tai taip isikniaubus saviskiui isiverkiau, kad puse vakaro neapsiraminau

Labai aciu merginos uz palaikyma. Vis negaliu atsigauti. Is nedarbingumo lapelio atradau savo diagnoze:O02 Kiti nenormalūs pastojimo dariniai - O02.1 Negyvo kiaušinėlio susilaikymas.Vis neduoda ramybes klausimas: uz ka man taip? Ka as kam blogo padariau?
O vakar jau pamaniau, kad beda viena ne ateina: skaudejo slapinantis, ir slapimas tapo neskaidrus - tai jau padariau sau isvada: ir dar inkstu,arba slapimo taku uzdegimas.
Bet siandien jau atrodo viskas praeina.
Graudu vis del to pagalvoti: neuzsimezga gyvybe
O vakar jau pamaniau, kad beda viena ne ateina: skaudejo slapinantis, ir slapimas tapo neskaidrus - tai jau padariau sau isvada: ir dar inkstu,arba slapimo taku uzdegimas.
Bet siandien jau atrodo viskas praeina.
Graudu vis del to pagalvoti: neuzsimezga gyvybe

O man pries metus abrazija,o stai vakar persileidau.Keleta dienu tepliojo,ne Lietuvoj esam,tai net pas gydytojus nebuvau,taip baisu buvo,kad koks negimdinis nestumas nebutu.Ir dabar dar neramu,ar viskas gerai issivalys,taip silpna,nera jegu.Imu galvoti,kad jau niekad nebesusilauksiu maziuko,verkt norisi
.O tiek vaiksciojau pas gydytojus,tiek tyriausi,sake viskas tvarkoje,nors pilva vis paskaudedavo jau keleta menesiu.Sake pastosi ir visos bedos pasibaigs.Bet matau,kad nepasibaige
Stiprybes visoms!

Stiprybes visoms!
MAtai tepliojimas - visada zenklas. Man irgi pradejo teplioti nuo gelsvos iki tamsiai rudos spalvos. Nieko neskaudejo. Jauciausi geriau negu pries nestuma. Bet vat tau - tas tepliojimas ir yra problema. As skaiciau forume, kad tepliojimas (ne kraujingas) tai tipo gimda valosi,bet deje ne.
QUOTE(shlapka @ 2007 06 26, 11:56)
MAtai tepliojimas - visada zenklas. Man irgi pradejo teplioti nuo gelsvos iki tamsiai rudos spalvos. Nieko neskaudejo. Jauciausi geriau negu pries nestuma. Bet vat tau - tas tepliojimas ir yra problema. As skaiciau forume, kad tepliojimas (ne kraujingas) tai tipo gimda valosi,bet deje ne.
o man mazdaug nuo 5 su puse savaites pradejo vis kartais pilva suskaust, bet paskaiciau, jog jei tas skausmas nestiprus ir nepastovus, tai nieko baisaus. pasirodo tai irgi buvo zenklas, kad kazkas negerai

Tiesa, mano diagnoze lygiai ta pati O02.1

Uzjauciu visas, tik patyrusios tai gali suprasti kas vyksta musu sirdyse

QUOTE(jurgitat @ 2007 06 26, 15:43)
o man mazdaug nuo 5 su puse savaites pradejo vis kartais pilva suskaust, bet paskaiciau, jog jei tas skausmas nestiprus ir nepastovus, tai nieko baisaus. pasirodo tai irgi buvo zenklas, kad kazkas negerai

Ar seniai tau taip buvo? Gal atejo tas laikas kaip pradejai darytis tyrimus?/ GAiliuosi dabar, kad nedariau tyrimu del toksoplozmozes ir kitu, dar pries pastojant.
QUOTE(shlapka @ 2007 06 26, 15:32)
Ar seniai tau taip buvo? Gal atejo tas laikas kaip pradejai darytis tyrimus?/ GAiliuosi dabar, kad nedariau tyrimu del toksoplozmozes ir kitu, dar pries pastojant.
Man viskas buvo pries dvi savaites, birzelio 13 dare abrazija. As dariausi tyrimus kai pastojau del toksoplazmozes ir citomegalo viruso. Abu buvo neigiami. Rytoj vaziuosiu i Narmeda tirtis del chlamidiju (tai man buvo rekomendavus ligonines gydytoja), vis laukiau kada nustos tepti ir pagaliau jau nustojo, o ketvirtadieni einu pas savo daktare. Nezinau ka ji dar pasiulys issitirti, parasysiu, jei kur sius.
Man nesivystantis buvo prieš trejus metus, tada jaučiausi labai gerai nieko net neįtariau kol nepradejo teplioti, iš karto nuvažiavau į ligoninę, ir žiūrint echo nustatė kad vaisius nustojo vystytis 7neštumo savaitę, o man tuomet buvo 12sav. prisimenu kai paklausiau pas gydytojo kodėl taip galėjo atsitikti, juk aš taip gerai jaučiausi ji tik atsakė, kad :" ir neturėjau blogai jaustis, nes blogai buvo ne tau"
kad tai buvo "gamtos klaida". Buvo skaudu, bet guodžiau save tuo kad jis sustojo vystytis pačioj pradžio negu nėštumo vidury, arba būtų nepilnai išsivystęs, kad taip gamta atsirinko.
Ir ką, kai su vyru pradėjome vėl planuoti, pastojau po 4mėnesių, bet ta baimė dėl persileidimo buvo labai didelė, niekam nesakėm iki 5men. nes nenorejom kad visi vėl kalbėtų jeigu kad nors atsitiktų,( nors ir ne iš blogos pusės) netgi iki kokio 7men, ta baimė mane kankino, ir tik dabar kai jau greitai turėsiu savo mažylį ant rankų galiu tuo patikėti.
Patarčiau neprarasti vilties, laikas gydo žaizdas, ir žinoma daug stiprybės ir tikėkit viskas bus gerai.

Ir ką, kai su vyru pradėjome vėl planuoti, pastojau po 4mėnesių, bet ta baimė dėl persileidimo buvo labai didelė, niekam nesakėm iki 5men. nes nenorejom kad visi vėl kalbėtų jeigu kad nors atsitiktų,( nors ir ne iš blogos pusės) netgi iki kokio 7men, ta baimė mane kankino, ir tik dabar kai jau greitai turėsiu savo mažylį ant rankų galiu tuo patikėti.
Patarčiau neprarasti vilties, laikas gydo žaizdas, ir žinoma daug stiprybės ir tikėkit viskas bus gerai.