Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(dziudita @ 2009 05 19, 21:58)
na tikrai merginos manau sekantys kartai bus daug laimingesni nei buvo..as tuo tikiu

tikrai, tikrai bus 4u.gif
Atsakyti
Man tai echo tik prieš abraziją darė, o paskui liepė per kokį mėnesį pas ginę apsilankyt, bet aš anksčiau užsiregistravau. Aš tai ir balta varna - tik ligoninėj sužinojau, kas ta abrazija doh.gif
Atsakyti
o kam zinoti apie blogus dalykus... as asmeniskai aciu dievui ir nezinojau. as tik paklausiau ar jausiu ka nors... sake ne. uzmigdysim. bet kad pries tai dar reikes "pagimdyti".... sito niekas nesake... suzinojau procese...

as jei iki tol ginem tikejau kaip nu sventu rastu tai dabar... is viso nebepasitikiu. kai po A nuejau i privatu kabineta pasikonsultuoti, kas kaip... man pasake kas buvo tas buvo ir isejo is kabineto. tiesa dar leptelejo susimoketi kasoje. g.gif jeigu ne SM turbut buciau jautusi kaip kokia raupsuota, atstumta, ir begalo vienisa.
Atsakyti
man ir nenusiseke su gine,todel daugiau nieko nenoriu is jos ir ieskosiu geresnio varianto,nes pati pasijutau kaip kokia nepilno proto lankantis pas ja..
tikrai jauciaus bejege..visada bijojau vyru ginekologu,bet kai patekau du kartus pas juos,tai atrodo atgaiva mano sielai buvo...jie daug supratingesni,svelniau viska pasako,visai kitaip reaguoja i esama situacija..todel ir A neatrode pask minute taip baisiai kaip buvau girdejusi...aisku moraliskai teko kitaip atsilaikyt..o atejusi cia radau bendraminciu,todel galiu pasipasakot tai ko nesakau niekam...
aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 05 21, 12:35)
o kam zinoti apie blogus dalykus... as asmeniskai aciu dievui ir nezinojau. as tik paklausiau ar jausiu ka nors... sake ne. uzmigdysim. bet kad pries tai dar reikes "pagimdyti"....  sito niekas nesake... suzinojau procese...
as jei iki tol ginem tikejau kaip nu sventu rastu tai dabar... is viso nebepasitikiu. kai po A nuejau i privatu kabineta pasikonsultuoti, kas kaip... man pasake kas buvo tas buvo ir isejo is kabineto. tiesa dar leptelejo susimoketi kasoje.  g.gif  jeigu ne SM turbut buciau jautusi kaip kokia raupsuota, atstumta, ir begalo vienisa.

...pasiskaitinėju ir suprantu, kad visoms čia ne pyragai buvo, juk aš ir net 5 gydytojus turėjau apeit iki galutinio tikslo - A verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir as jungiuos i jusu bureli cray.gif 12 sav. man padare abrazija t.y. vakar,vaikelis nustojo vystytis 10 sav., nes pradejau kraujot del dideles hematomos, aisku nemalonu cia mums visoms buti, bet nieko nepadarysi, kaip matai nojura ir as cia neisejo isgelbet mazylio ir ...sara... cia jeigu neklistu is skyrelio nesulaukianciu gandru, labai gaila, kad mums tai viska tenka isgyvent, bet... dabar tik noriu, kad ko greiciau pavyktu vel nestuke.gif ir jau supot ant ranku savo angeleli ir neisgivent daugiau sito siaubo...
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 21, 23:38)
Sveikos, na ir as jungiuos i jusu bureli cray.gif  12 sav. man padare abrazija t.y. vakar,vaikelis nustojo vystytis 10  sav., nes pradejau kraujot del dideles hematomos, aisku nemalonu cia mums visoms buti, bet nieko nepadarysi, kaip matai nojura ir as cia neisejo isgelbet mazylio ir ...sara... cia jeigu neklistu is skyrelio nesulaukianciu gandru, labai gaila, kad mums tai viska tenka isgyvent, bet... dabar tik noriu, kad ko greiciau pavyktu vel  nestuke.gif  ir jau supot ant ranku savo angeleli  ir neisgivent daugiau sito siaubo...

Laikykis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 22, 00:38)
Sveikos, na ir as jungiuos i jusu bureli cray.gif  12 sav. man padare abrazija t.y. vakar,vaikelis nustojo vystytis 10  sav., nes pradejau kraujot del dideles hematomos, aisku nemalonu cia mums visoms buti, bet nieko nepadarysi, kaip matai nojura ir as cia neisejo isgelbet mazylio ir ...sara... cia jeigu neklistu is skyrelio nesulaukianciu gandru, labai gaila, kad mums tai viska tenka isgyvent, bet... dabar tik noriu, kad ko greiciau pavyktu vel  nestuke.gif  ir jau supot ant ranku savo angeleli  ir neisgivent daugiau sito siaubo...

Užuojauta console.gif suprantu ka patyrei. Stiprybės tau verysad.gif Tavo sirdeleje dabar sielvartas ir skausmas ir jokie paguodos zodziai nepaguos. verysad.gif Linkiu, kad kuo greiciau pastotum ir viskas baigtusi gerai.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 22, 00:38)

labai gaila, as taip tikejausi , kad ebnt tau bus viskas gerai...
laikykis, tikekimes sulaukti sveiku vaikuciu, tik siek tiek veliau...
man irgi preis dvi dienas atliko ta nemalionia prosedura, nesivystantis buvo 5/8 sav..
Atsakyti
Nenusiminkime merginos ir bandykime vėl ir vėl.

Man gruodį irgi buvo 10 sav. padarytas atsiurbimas. Nors sveikatėlė po to buvo labai suprastėjusi bet išsikapsčiau ir sulaukus 3 mėnesinių vėl pradėjom bandyti ir jau iš antro mėnesiuko pavyko. Dabar esu 8 sav. nestuke.gif , deja vėl buvo pradeja teplioti ir hcg tyrimas nėra geras tačiau širdelė dar plaka ir mazutis kol kas vystosi, taigi labai tikiuosi, kad viskas bus ok bigsmile.gif , nes labai sunku bus antrą kartą vėl tai iškęsti. Na bet kad ir kaip ten būtų nenuleisiu rankų ir dirbsim dar ir dar, kol ant rankelių supuosiu mažiuką.

Sėkmės visoms ir nenusiminkite, kai tik jaučiatės gerai tai ir vėl bandykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapiuks @ 2009 05 22, 14:56)
Nenusiminkime merginos ir bandykime vėl ir vėl.

Man gruodį irgi buvo 10 sav. padarytas atsiurbimas. Nors sveikatėlė po to buvo labai suprastėjusi bet išsikapsčiau ir sulaukus 3 mėnesinių vėl pradėjom bandyti ir jau iš antro mėnesiuko pavyko. Dabar esu 8 sav. nestuke.gif , deja vėl buvo pradeja teplioti ir hcg tyrimas nėra geras tačiau širdelė dar plaka ir mazutis kol kas vystosi, taigi labai tikiuosi, kad viskas bus ok  bigsmile.gif , nes labai sunku bus antrą kartą vėl tai iškęsti. Na bet kad ir kaip ten būtų nenuleisiu rankų ir dirbsim dar ir dar, kol ant rankelių supuosiu mažiuką.

Sėkmės visoms ir nenusiminkite, kai tik jaučiatės gerai tai ir vėl bandykite 4u.gif

...tikėkimės, kad šis nestuke.gif bent jau baigsis sėkmingai, nes neįsivaizduoju kaip būtų skaudu patirti tai antrą kartą, bet... yra kaip yra... siunčiami išbandymai tik stipriausiems cool.gif
Atsakyti
Sveikos, man tai buvo atliktos dvi A, paskui puse metu liepe gerti KT ir saugotis metus laiko nestumo. KT negerejau visa pusmeti nes man jie paprasciausiai netiko. Dabar jau yra praeje tie metai, bandau pastoti nuo sausio ir kol kas nepavyksta verysad.gif
Atsakyti