QUOTE(akilezna @ 2009 05 21, 23:38)
Sveikos, na ir as jungiuos i jusu bureli

12 sav. man padare abrazija t.y. vakar,vaikelis nustojo vystytis 10 sav., nes pradejau kraujot del dideles hematomos, aisku nemalonu cia mums visoms buti, bet nieko nepadarysi, kaip matai
nojura ir as cia neisejo isgelbet mazylio
Sveika, kad ir kaip nemalonu sveikintis šitoj temoj

Kad ir kaip ten būtų, geriau jau anksčiau nei vėliau. dabar svarbiausia su sveikata susitvarkyti, atsigauti
O daktarus kai kuriuos tai

Nes aš kai klinikose pakliuvau pas vieną tokią, tai vos iš proto ji manęs neišvedė. Iš pradžių bandė vaistais ten mane išvalyt, didžioji dalis iškrito, o kažkiek liko ir niekaip. Na, tai jim man sako, rinkis, galim paleist namo, kad savaime po biškį išeitų, arba darom abraziją. O aš apie tą abraziją ka-kiek buvau girdėjus, bet kai nesitikėjau, kad man prireiks, tai per daug ir nesigilinau. Tai aš tos daktarės klausiu, kaip man geriau padaryt. O ji man kai pradėjo vartyt apie tai, koks čia yra svarbus pasirinkimas, kad aš turiu gerai apgalvoti, su artimaisiais pasitarti, kad kiekviena operacija yra baisus blogis organizmui ir pan

Tai aš pasimečiau, prašau, kad ji man kaip daktarė su patirtim patartų, o ji ne - ji negali man primesti savo nuomonės, nes aš esu savo organizmo šeimininkė, savo likimo kalvis - nu žodžiu tokias filosofijas visokias.
Nu taip susinervinau, mergos, kad vos ne su ašarom - leliaus nebėr, kraujuoju - iškraujuot negaliu, o su daktare susišnekėt kaip su kokia kiniete. Tai gerai kad paskui su sesute tokia pašnekėjau, tai ji man paaiškino, kad tai nesudėtinga operacija, kaip ten kas ir kad man laukti neapsimoka, nes tie nešvarumai jei su vaistais neina lauk, tai savaime vargu ar išeis, o laukiant gali dar koks uždegimas atsirasti ar kas..
Nu prirašiau, išsiliejau....