Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(dezma @ 2009 05 23, 13:32)
Sveikos, man tai buvo atliktos dvi A, paskui puse metu liepe gerti KT ir saugotis metus laiko nestumo. KT negerejau visa pusmeti nes man jie paprasciausiai netiko. Dabar jau yra praeje tie metai, bandau pastoti nuo sausio ir kol kas nepavyksta verysad.gif

...kažkaip keista, kad taip ilgai KT liepė gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 05 23, 22:16)
...kažkaip keista, kad taip ilgai KT liepė gerti  g.gif

Tiek ilgai kadangi mano HCG buvo labai aukstas ir nenorejo pats susitvarkyti schmoll.gif
Atsakyti
Aciu labai uz palaikyma, nes zinau, kad jus mane suprantat zinot kas tai yra ir kaip tai skaudu...
bet atsirado dar viena problema, antra diena po A vakare jauciu, kad pas mane kazkokia krutine pasidare sunki ir pradejo skaudet, kai prisileciau paziuret kas jai yra vos bloga nepasidare, jinai dvigubai padidejo ir buvo tokia kieta, man pasake det kopustu lapus ant krutines, 5 ryto atsibudau nuo skausmo, todel is karto negalvodama nuvaziavau pas savo gine, tai vat dabar turiu pastoviai masazot, melzt piena, paskui pridedu liedukus, tepaliukas ir prispaudziu ir tai reikia kartot pastoviai per visa diena, vakar galvojau isprotesiu nuo skausmo, dabar jau siandien geriau geriu nuskausminamus ir vaistus tai po truputi gereja. Taip buna sake gine kai jau didesnis laikas buna, bet va kaip kartais buna, pradejo pienas gamintis doh.gif Ir sonai dar paskauda, bet jeigu neklistu tai butent prasidejo po didelio kraujavimo ir tesiaisi jau dvi savaites, jauciu tokius kaip durius. Kodel taip yra ir taip skaudu, kad praradau... tai ir dar del to problemu atsiranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 24 gegužės 2009 - 14:45
QUOTE(akilezna @ 2009 05 24, 15:32)
Aciu labai uz palaikyma, nes zinau, kad jus mane suprantat zinot kas tai yra ir kaip tai skaudu...
bet atsirado dar viena problema, antra diena po A vakare jauciu, kad pas mane kazkokia krutine pasidare sunki ir pradejo skaudet, kai prisileciau paziuret kas jai yra vos bloga nepasidare, jinai dvigubai padidejo ir buvo tokia kieta, man pasake det kopustu lapus ant krutines, 5 ryto atsibudau nuo skausmo, todel is karto negalvodama nuvaziavau pas savo gine, tai vat dabar turiu pastoviai masazot, melzt piena, paskui pridedu liedukus, tepaliukas ir prispaudziu ir tai reikia kartot pastoviai per visa diena, vakar galvojau isprotesiu nuo skausmo, dabar jau siandien geriau geriu nuskausminamus ir vaistus tai po truputi gereja. Taip buna sake gine kai jau didesnis laikas buna, bet va kaip kartais buna, pradejo pienas gamintis  doh.gif Ir sonai dar paskauda, bet jeigu neklistu tai butent prasidejo po didelio kraujavimo ir tesiaisi jau dvi savaites, jauciu tokius kaip durius. Kodel taip yra ir taip skaudu, kad praradau... tai ir dar del to problemu atsiranda.

...skaudu kaip taip atsitinka būtent mums, bet ir išbandymams pasirenkami patys stipriausi, kurie visa gali ištverti... 4u.gif
...pakentėsim, palauksim truputuką ir visos vėl pereisim į nestuke.gif gretas drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Lapiuks @ 2009 05 22, 14:56)
Nenusiminkime merginos ir bandykime vėl ir vėl.

Man gruodį irgi buvo 10 sav. padarytas atsiurbimas. Nors sveikatėlė po to buvo labai suprastėjusi bet išsikapsčiau ir sulaukus 3 mėnesinių vėl pradėjom bandyti ir jau iš antro mėnesiuko pavyko. Dabar esu 8 sav. nestuke.gif , deja vėl buvo pradeja teplioti ir hcg tyrimas nėra geras tačiau širdelė dar plaka ir mazutis kol kas vystosi, taigi labai tikiuosi, kad viskas bus ok  bigsmile.gif , nes labai sunku bus antrą kartą vėl tai iškęsti. Na bet kad ir kaip ten būtų nenuleisiu rankų ir dirbsim dar ir dar, kol ant rankelių supuosiu mažiuką.

Sėkmės visoms ir nenusiminkite, kai tik jaučiatės gerai tai ir vėl bandykite 4u.gif

Visas bus gerai.dideles sekmes jums,as pries pusmeti turejau ambrazija,jau kaip ir galetume pradet gamint,bet vis nesiryztu
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 21, 23:38)
Sveikos, na ir as jungiuos i jusu bureli cray.gif  12 sav. man padare abrazija t.y. vakar,vaikelis nustojo vystytis 10  sav., nes pradejau kraujot del dideles hematomos, aisku nemalonu cia mums visoms buti, bet nieko nepadarysi, kaip matai nojura ir as cia neisejo isgelbet mazylio

Sveika, kad ir kaip nemalonu sveikintis šitoj temoj console.gif Kad ir kaip ten būtų, geriau jau anksčiau nei vėliau. dabar svarbiausia su sveikata susitvarkyti, atsigauti

O daktarus kai kuriuos tai gun_bandana.gif Nes aš kai klinikose pakliuvau pas vieną tokią, tai vos iš proto ji manęs neišvedė. Iš pradžių bandė vaistais ten mane išvalyt, didžioji dalis iškrito, o kažkiek liko ir niekaip. Na, tai jim man sako, rinkis, galim paleist namo, kad savaime po biškį išeitų, arba darom abraziją. O aš apie tą abraziją ka-kiek buvau girdėjus, bet kai nesitikėjau, kad man prireiks, tai per daug ir nesigilinau. Tai aš tos daktarės klausiu, kaip man geriau padaryt. O ji man kai pradėjo vartyt apie tai, koks čia yra svarbus pasirinkimas, kad aš turiu gerai apgalvoti, su artimaisiais pasitarti, kad kiekviena operacija yra baisus blogis organizmui ir pan doh.gif blink.gif blink.gif Tai aš pasimečiau, prašau, kad ji man kaip daktarė su patirtim patartų, o ji ne - ji negali man primesti savo nuomonės, nes aš esu savo organizmo šeimininkė, savo likimo kalvis - nu žodžiu tokias filosofijas visokias.
Nu taip susinervinau, mergos, kad vos ne su ašarom - leliaus nebėr, kraujuoju - iškraujuot negaliu, o su daktare susišnekėt kaip su kokia kiniete. Tai gerai kad paskui su sesute tokia pašnekėjau, tai ji man paaiškino, kad tai nesudėtinga operacija, kaip ten kas ir kad man laukti neapsimoka, nes tie nešvarumai jei su vaistais neina lauk, tai savaime vargu ar išeis, o laukiant gali dar koks uždegimas atsirasti ar kas..

Nu prirašiau, išsiliejau....
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 05 24, 19:05)
Sveika, kad ir kaip nemalonu sveikintis šitoj temoj  console.gif Kad ir kaip ten būtų, geriau jau anksčiau nei vėliau. dabar svarbiausia su sveikata susitvarkyti, atsigauti
O  daktarus kai kuriuos tai  gun_bandana.gif  Nes aš kai klinikose pakliuvau pas vieną tokią, tai vos iš proto ji manęs neišvedė. Iš pradžių bandė vaistais ten mane išvalyt, didžioji dalis iškrito, o kažkiek liko ir niekaip. Na, tai jim man sako, rinkis, galim paleist namo, kad savaime po biškį išeitų, arba darom abraziją. O aš apie tą abraziją ka-kiek buvau girdėjus, bet kai nesitikėjau, kad man prireiks, tai per daug ir nesigilinau. Tai aš tos daktarės klausiu, kaip man geriau padaryt. O ji man kai pradėjo vartyt apie tai, koks čia yra svarbus pasirinkimas, kad aš turiu gerai apgalvoti, su artimaisiais pasitarti, kad kiekviena operacija yra baisus blogis organizmui ir pan doh.gif  blink.gif  blink.gif  Tai aš pasimečiau, prašau, kad ji man kaip daktarė su patirtim patartų, o ji ne - ji negali man primesti savo nuomonės, nes aš esu savo organizmo šeimininkė, savo likimo kalvis - nu žodžiu tokias filosofijas visokias. 
Nu taip susinervinau, mergos, kad vos ne su ašarom - leliaus nebėr, kraujuoju - iškraujuot negaliu, o su daktare susišnekėt kaip su kokia kiniete. Tai gerai kad paskui su sesute tokia pašnekėjau, tai ji man paaiškino, kad tai nesudėtinga operacija, kaip ten kas ir kad man laukti neapsimoka, nes tie nešvarumai jei su vaistais neina lauk, tai savaime vargu ar išeis, o laukiant gali dar koks uždegimas atsirasti ar kas..

Nu prirašiau, išsiliejau....

na tikrai gydytoja tai neduok dieve tokia... doh.gif cia jau kosmaras... nezinau su vaistais kazin ar ten pavyktu viska normaliai isvalyti, na aisku turbut priklauso kiek laiko yra... siaubas, paskaiciau tavo patyrima, net nejauku pasidare... A as aisku nepamirsiu sito dalyko visa gyvenima, bent jau sitos psichologines busenos, kurioje esu dabar... taciau bent jau tiek skausmo nebuvo, greitai viskas buvo uzbaigta...

tikekimes, kad mums daugiau neatsitiks nieko panasaus, juk tikejimas labai svarbu..ar ne..tai is tikro trauma ir mums pacioms ir musu seimoms... 4u.gif
Atsakyti
O man dabar iskylo klausymas kada galima dabar sulaukt mmm po A, suprantu, kad tai labai kiekvienai skirtingai, bet gal kuriai ka nors sake, kazkaip nepakluasiau. As kraujavau po A tik viena diena ir viskas.
Atsakyti
Akilenza gal labai stipriai, arba viskas gerai issivale per A. as po A kraujavau gera menesi. buvo net gabalaiciu. bet pas mane buvo didesnis nestumas...
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 05 25, 12:39)
Akilenza gal labai stipriai, arba viskas gerai issivale per A. as po A kraujavau gera menesi. buvo net gabalaiciu. bet pas mane buvo didesnis nestumas...

Geriau vaistus stabdancius kraujavima tai gal jie kazkiek stabdo iki siol, o po A tai daug buvo kraujo, ligoninej ir lova kraujyje buvo ir kai pirma karta atsistojau ir ant grindu daug issilejo, tai gal gerai issivale g.gif , bet man dabar idomu kada galiu sulaukt, nes kiek skaiciau kai kurios kraujoja ir visa men. kaip ir tu ir po 43d. mmm pasirode, o taip greiciau noriu sulaukt dvieju mmm ir bandyt nestuke.gif , siandien likau name viena, kaip sunku negaliu nusiraminti jau akis tokios uztinusios nuo asaru, niekada nebuciau pagalvojusi, kad taip gali skaudet... paskaiciavau kiek man sitas skausmas kainavo ~3000lt, taigi gyd. ir vaistai nevisagaliai ir kaip jau gamta nuspres taip ir bus, todel dabar tikrai zinau, kad nekisiu jau pinigu, nes kas is to... ir daugiau tikrai neistversiu, nesuprantu kaip laikosi tos kurios ne viena persileidima turejo ar A, gal tiesiog taip troska to vaikelio, kad vis bando ir bando, bet kaip tai skauda, atrodo siela nori per pus plyst, dar tos problemos su krutine doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 25 gegužės 2009 - 11:12
O kas tau taip brangiai kainavo (cia is materialiosios puses)? buvo dirbtinis apvaisinimas gal?
ir idomiai cia su ta krutine susikloste... ne tik dvasinis bet ir fizinis skausmas... gal neuzsidaryk savyje, gal tiktu prsiblaskymas... nors man niekas nepadejo. ir dar dabar nelabai padeda...

neskubek su kitu leliuku, nes dar neatsigavai... kai hormonai susitvarkys tada pajusi kad laikas. ir patarimas neuzsiciklink kad va po antro ciklo is karto ir pavyks... sako po A pastoti sunkiau...nors yra tikrai pavyzdziu kai tai pavyko is karto. na zodziu cia zodizia nepades, bus labai sunku... stenkis neuzsidaryti savyje, pabandyk uzdegti zvakute, surask buda kaip pasisneketi su angeleliu, galvok kad turit svao nuosava angela, man padeda zinojimas kad jis visur keliauja ant kairio peties, kartais i ji atsisuku, pasakau ka nors blush2.gif ir kol pati savaime neuzsigrudinsi ir nesustipresi bus labai sunku, todel pabandyk kazkaip ratsi buda kas tau padetu... aisku pakliuni i situacijas visas stiprumas isgaruoja, bet tokie va susigalvojimai labai padeda, nusikreipia mintys, kazkaip pozytyviai iseina kazka sugalvot...
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 05 25, 13:29)
O kas tau taip brangiai kainavo (cia is materialiosios puses)? buvo dirbtinis apvaisinimas gal?
ir idomiai cia su ta krutine susikloste... ne tik dvasinis bet ir fizinis skausmas... gal neuzsidaryk savyje, gal tiktu prsiblaskymas... nors man niekas nepadejo. ir dar dabar nelabai padeda...

O kainavo vaistai stimuliacijai, per visa nestuma kuris buvo nuo 5 iki 12 sav. apsilankimai pas gine kas savaite, o kartais net ir du kartus, kad stebet ar viskas tvarkoj nes pastoviai tai tepliojimai tai kraujavimai na ir beabejo labai daug isejo vaistams, tik duphastonas kainuoja 42lt o man jo uztekdavo 5-6 dienom, bet daugiausiai tai apsilankimai pas gine, tai vat vakar paskaiciavau ir net nesitikejau, kad taip daug, galvojau per pus maziau.
dar kai vyras namuose tai neduoda man paluzt, o siandien jisai isejo i darba likau viena...
o pastot noriu greiciau, nes girdejau, kad lengviau pastot po nestumo, nes pas mane ilgi ir vingiuoti kiausintakiai viena is ju kiek galejo tiek sutvarke, o kitas nepraeinamas, plius II stad. endometrioze, man ir dabar po laproskopijos dave puse metu nestuke.gif , tai va pasiseke is antro karto, kai pastimuliavo, o taip ilgai negalejau pastot, su vyru kaip kartu jau 11 metu, santuokoj greit 5, mes labai jau norim vaikelio wub.gif ir as nenoriu pasiduot, siaip man gine sake 2-3 men. ir galima bus bandyt. Todel noriu greiciau pastot ir gyventi del vaikelio, o ne prisiminimais. Dabar turiu tik viena klausyma kodel merginos kurios nenori tu vaikeliu gauna be jokiu problemu arba atsikrato, kas yra dar baisiau, o kai tu taip troski sito vaikelio...jisai tave palieka...
Atsakyti