Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 06 01, 13:33)
Man tai siaubą kelia mintis apie valstybinę ligoninę.. čia praktiškai tas pats kaip dantis gydytis poliklinikoj ir privačioj... ilgą laiką taupiau pinigus ir vaikščiojau į polikliniką, tai dabar moku tūkstančius už dantų pertaisymą  doh.gif Taip ir dėl tos A panašios mintys.... privačioj gal bent gražiau elgsis? Mačiau, kad klinikoje "Motina ir vaikas" pati procedūra, medikamentai, išgramdyto turinio tyrimas, nejautra ir papildoma konsultacija po savaitės - 1200 Lt... Kitur mačiau 400, bet gal ten tik pati procedūra...nėra tų pinigų ir pikta, kad mokėdama visus mokesčius turiu dar mokėti už savo gerovę, bet...
Aš tai nežinau ar noriu kentėti, man geriau jau nejautrą darytų smile.gif

Teisingai sakai, as irgi ligoninemis ir ju aparatura nepasitikiu. Kravcenkos klinikoje tai labai nauja aparatura tuo ir suzavejo, siaip as pas jos nesilankau, tik man atsiurbima dare, nes kainos tikrai dideles. Pernai gruodi procedura buvo 800 lt. + 100 litu uz istyrima likuciu. Antibijotikus dave nemokamai 6 tabl. Po dvieju savaiciu apsilankymas nepamenu tiksliai bet 100 ar 200 kainavo. Na nejautra jie suleidzia į veną, bet man ji matyt ne visiskai suveike arba reikejo jos daugiau. O skausma galima iskesti, labiau sirdi skaudejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapiuks: 01 birželio 2009 - 13:30
labas visoms..
man A dare valstybinej ir tikrai esu tuo patenkinta,na aisku ten ta procedura atliekama nemokamai(man asmeniskai ji kainavo tik ne oficialiai),papuoliau pas gera gydytoja,kuris tikrai rupinosi ir stebejo mane.kadangi man jau buvo 16savaiciu nestumui,o leliukui 14,tai jau nemazas nestumas.aisku gavau narkoze ir gan netrumpa,pagal laika tai truko apie 1,5h.ir tikrai negaliu sakyt,kad kazka kitaip padare nei privacioj.na nebuvau as privacioj,gal todel ir taip kalbu.
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2009 06 01, 18:03)
labas visoms..

Sveika 4u.gif dziudita o kodel pas tave taip ilgai truko A?
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 06 01, 17:09)
Sveika  4u.gif dziudita o kodel pas tave taip ilgai truko A?

Sveika.Na po visu proceduru man gydytojas pasake,kad buvo daug darbo su manimi,tiesiog jis pries tai mane,kad gal geriau pirma su vaistais viska pradeti,bet poto nusprende,kad bus A.Gal as del laiko klystu,bet jei viskas taip kaip pamenu,tai tikrai ne trumpiau 1.5h tai truko.Jis pries tai mane apziurejo ir sake,kad ir uzdegimas nedidelis yra,nzn ar tai turejo reiksmes..
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2009 06 01, 18:41)

o tai senai jau tau dare A, ir kodel nustojo vystitis jau tiek sav. buvo, ka sake gyd., kada dabar planuoji o gal jau pradejot?
Atsakyti
[quote=akilezna,2009 06 01, 17:48]
o tai senai jau tau dare A, ir kodel nustojo vystitis jau tiek sav. buvo, ka sake gyd., kada dabar planuoji o gal jau pradejot?
[/qu
man A dare geguzes 18d.tai jau kaip ir pora savaiteliu.Kodel nustojo vystytis?Na as visiskai neturejau vandenu,tai vat iki to laiko jis vystesi,aisku man pasake,kad nebuvo kai kuriu virskinimo organu,todel jau buvo tik laukimas kada nustos sirdute plakusi..O kai patekau pas du ginekologus jie tiesiog pasake,kad gamtos klaida i tiek.Na dar lauksiu pora savaiteliu bus atsakymai po tyrimu,tada gal kazkas bus aiskiau kodel ir kaip.Na aisku jie sake kad neieskoti savyje priezasciu bet as vis linkusi save kaltinti ...
Na kol kas nelinkusi taip staigiai pradet antraji stebukleli,lauksiu bent jau pirmu mm,aisku gydytojas patare puse metu pailseti,bet manau,kad taip ilgai nelauksim.tiesiog gal menesi kita kol viskas atsistatys tikrai nesidarbuosim tam tikslui..bijau labai ir dar pati su savo mintim nesusitaikau..vis galvoju apie ta pirmaji stebukleli..
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2009 06 01, 20:09)
man A dare geguzes 18d.tai jau kaip ir pora savaiteliu.Kodel nustojo vystytis?Na as visiskai neturejau vandenu,tai vat iki to laiko jis vystesi,aisku man pasake,kad nebuvo kai kuriu virskinimo organu,todel jau buvo tik laukimas kada nustos sirdute plakusi..O kai patekau pas du ginekologus jie tiesiog pasake,kad gamtos klaida i tiek.Na dar lauksiu pora savaiteliu bus atsakymai po tyrimu,tada gal kazkas bus aiskiau kodel ir kaip.Na aisku jie sake kad neieskoti savyje priezasciu bet as vis linkusi save kaltinti ...
Na kol kas nelinkusi taip staigiai pradet antraji stebukleli,lauksiu bent jau pirmu mm,aisku gydytojas patare puse metu pailseti,bet manau,kad taip ilgai nelauksim.tiesiog gal menesi kita kol viskas atsistatys tikrai nesidarbuosim tam tikslui..bijau labai ir dar pati su savo mintim nesusitaikau..vis galvoju apie ta pirmaji stebukleli..

Labai tave suprantu, man A dare geg. 20d., buvo 12 sav., o susitaikit aisku labai sunku mazai laiko praejo as irgi vis galvoju, tik nekaltink saves as irgi vis ieskojau ka as blogai padariau, bet cia tiesiog taip atsitiko ir mes nekaltos, mes gi taip laukiam situ stebukleliu wub.gif
Man pasake jeigu viskas bus gerai tai po dvieju mmm galim bandyt, o kada ateis dar neaisku, bet tikiuos, kad jau rugpjuti galesim pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2009 06 01, 17:03)
labas visoms..
man A dare valstybinej ir tikrai esu tuo patenkinta,na aisku ten ta procedura atliekama nemokamai(man asmeniskai ji kainavo tik ne oficialiai),papuoliau pas gera gydytoja,kuris tikrai rupinosi ir stebejo mane.kadangi man jau buvo 16savaiciu nestumui,o leliukui 14,tai jau nemazas nestumas.aisku gavau narkoze ir gan netrumpa,pagal laika tai truko apie 1,5h.ir tikrai negaliu sakyt,kad kazka kitaip padare nei privacioj.na nebuvau as privacioj,gal todel ir taip kalbu.

...aš irgi dariausi valstybinėje ir labai džiaugiuosi, nes viskas manau priklauso nuo gydytojo, aš pas ją ir prieš nestuke.gif lankiausi ir a darė ji pati, beja, ir dabar jei nepavyks per kokius 3 mėn patapti nestuke.gif liepė vėl pas ją registruotis ir ieškosim kartu priežasčių g.gif
...dėl to manau ne nuo ligoninės, o nuo gydytojo viskas ir pačios organizmo priklauso cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 06 01, 19:40)
Labai tave suprantu, man A dare geg. 20d., buvo 12 sav., o susitaikit aisku labai sunku mazai laiko praejo as irgi vis galvoju, tik nekaltink saves as irgi vis ieskojau ka as blogai padariau, bet cia tiesiog taip atsitiko ir mes nekaltos, mes gi taip laukiam situ stebukleliu  wub.gif
Man pasake jeigu viskas bus gerai tai po dvieju mmm galim bandyt, o kada ateis dar neaisku, bet tikiuos, kad jau rugpjuti galesim pabandyt.

Na sunku susitaikyt,bet dabar reikia ziureti i prieki ir daryt viska kas nuo musu priklauso,kad sekantis kartelis butu laimingas.Nors aisku nuo to nei viena nera apsaugota..na as ir manau,kad po dvieju mmm tikrai bandysim is naujo,nes beprotiskai norisi to leliuko.Kazkaip as visada ieskau atsakymu savyje,bet tik kankinu taip savo smegeneles..Kvaila,bet man net nesinori kalbetis apie tai su saviskiu..Isvis man sunku atsiverti,o cia kazkaip kitaip,nes ir tu tai patyrei ir kitos merginos..
Papildyta:
QUOTE(...sara... @ 2009 06 01, 20:14)
...aš irgi dariausi valstybinėje ir labai džiaugiuosi, nes viskas manau priklauso nuo gydytojo, aš pas ją ir prieš  nestuke.gif  lankiausi ir a darė ji pati, beja, ir dabar jei nepavyks per kokius 3 mėn patapti  nestuke.gif  liepė vėl pas ją registruotis ir ieškosim kartu priežasčių  g.gif
...dėl to manau ne nuo ligoninės, o nuo gydytojo viskas ir pačios organizmo priklauso  cool.gif

As ir uz tai,kad labai priklauso nuo gydytojo.o dabar dar ir uz vyrus gydytojus,va cia tai gavau info ir supratimo ir palaikymo
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2009 06 01, 21:06)
Na sunku susitaikyt,bet dabar reikia ziureti i prieki ir daryt viska kas nuo musu priklauso,kad sekantis kartelis butu laimingas.Nors aisku nuo to nei viena nera apsaugota..na as ir manau,kad po dvieju mmm tikrai bandysim is naujo,nes beprotiskai norisi to leliuko.Kazkaip as visada ieskau atsakymu savyje,bet tik kankinu taip savo smegeneles..Kvaila,bet man net nesinori kalbetis apie tai su saviskiu..Isvis man sunku atsiverti,o cia kazkaip kitaip,nes ir tu tai patyrei ir kitos merginos..

...susitaikyk su tuo, kad kitaip jau nebus ir gyvenk nauju laukimu, tad viskas bus tik ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 06 01, 21:10)
...susitaikyk su tuo, kad kitaip jau nebus ir gyvenk nauju laukimu, tad viskas bus tik ok  4u.gif

Suprantu,kad kitaip nebus verysad.gif bet stengiuos but realiste ir galvot su naujom mintim ir spalvom.Aciu jum 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes visoms jums ir gelyte 4u.gif

user posted image
Atsakyti