QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 06 01, 13:33)
Man tai siaubą kelia mintis apie valstybinę ligoninę.. čia praktiškai tas pats kaip dantis gydytis poliklinikoj ir privačioj... ilgą laiką taupiau pinigus ir vaikščiojau į polikliniką, tai dabar moku tūkstančius už dantų pertaisymą
Taip ir dėl tos A panašios mintys.... privačioj gal bent gražiau elgsis? Mačiau, kad klinikoje "Motina ir vaikas" pati procedūra, medikamentai, išgramdyto turinio tyrimas, nejautra ir papildoma konsultacija po savaitės - 1200 Lt... Kitur mačiau 400, bet gal ten tik pati procedūra...nėra tų pinigų ir pikta, kad mokėdama visus mokesčius turiu dar mokėti už savo gerovę, bet...
Aš tai nežinau ar noriu kentėti, man geriau jau nejautrą darytų

Aš tai nežinau ar noriu kentėti, man geriau jau nejautrą darytų

Teisingai sakai, as irgi ligoninemis ir ju aparatura nepasitikiu. Kravcenkos klinikoje tai labai nauja aparatura tuo ir suzavejo, siaip as pas jos nesilankau, tik man atsiurbima dare, nes kainos tikrai dideles. Pernai gruodi procedura buvo 800 lt. + 100 litu uz istyrima likuciu. Antibijotikus dave nemokamai 6 tabl. Po dvieju savaiciu apsilankymas nepamenu tiksliai bet 100 ar 200 kainavo. Na nejautra jie suleidzia į veną, bet man ji matyt ne visiskai suveike arba reikejo jos daugiau. O skausma galima iskesti, labiau sirdi skaudejo...