Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

labas jums,
as kaip tik ir bijau to,kad po A ilgai neis pastoti,nors kaip kt sako,po A buna greiciau.Nes pirmasis nestumas buvo tik po gero pusmecio kaip nesisaugojom.Na galvoju dabar ilgai nelauksiu,nes kazkokia baime mane kankina,kad su antru dar ilgiau teks laukt.Bet tikiuos,kad viskas bus ok.Ko linkiu visoms!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2009 06 04, 17:38)
labas jums,
as kaip tik ir bijau to,kad po A ilgai neis pastoti,nors kaip kt sako,po A buna greiciau.Nes pirmasis nestumas buvo tik po gero pusmecio kaip nesisaugojom.Na galvoju dabar ilgai nelauksiu,nes kazkokia baime mane kankina,kad su antru dar ilgiau teks laukt.Bet tikiuos,kad viskas bus ok.Ko linkiu visoms!! 4u.gif

...aš ir labai bijau, kad ir vėl gali būti sunku pastoti, tai kadangi mano sveikata puiki, o ir tyrimai geri tai sakiau jau nesisaugosi, o kada bus tada kaip bus taip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 06 04, 19:35)
...aš ir labai bijau, kad ir vėl gali būti sunku pastoti, tai kadangi mano sveikata puiki, o ir tyrimai geri tai sakiau jau nesisaugosi, o kada bus tada kaip bus taip...  blush2.gif

Jo merginukės - šalin blogas mintis, daugiau optimizmo ir gal neužilgo susitiksim kokioj nors nestuke.gif temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek bebutu vilties ir optimizmo, vistiek baime lieka, o butent tom kurios ir pries tai ilga laika negalejo pastot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 06 05, 01:52)
Kiek bebutu vilties ir optimizmo, vistiek baime lieka, o butent tom kurios ir pries tai ilga laika negalejo pastot  verysad.gif

...kažkaip man kaip tik po pirmojo, kad ir nesėkmingo nestuke.gif atsirado daugiau vilties, nes pagaliau supratau, kad ir aš galiu pastoti, o iki tol tik gydžiausi, gydžiausi ir... laukiau, o dabar ir gydytojai sako, matot, kad galit pastoti - pastosit ir vėl ax.gif
...o paskui aišku seks tolimesnės baimės, kad istorija nepasikartotų, paskui, kad leliui viskas būtų gerai ir pan... bet manau viską atiduotume dabar dėl tų tolimesnių baimių blush2.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai merginos. As pirma karta irgi tik kazkur po puses metu pastojau nesisaugojimokaijau nusprendėme leliuką turėti, bet deja viskas baigesi skaudžia netektimi. Gruodi padare atsiurbimą, nezinau ar tai ta pati A bet man sake kad lengvesne forma... Na po to 3 menesines saugojomes, o po treciuju kai nebesisaugojom tai kova jau pastojau j is antro bandymo ir dabar 10 sav. Taigi tikiu, kad ir Jums pavyks ir visos jau greitai sūpuosime savo mažylius ant rankų. thumbup.gif
Atsakyti
Taip, reikia tiketi, kad viskas bus gerai. As tuo ir tikejau. Po abrazijos greitai atsigavau tiek fiziskai, tiek moraliskai. Susitaikiau, kad taip kartais atsitinka. Viskas seniai praejo, bet sugrizta seni isgyvenimai, kai nesiseka pastoti, vel puola neviltis, kodel, juk anksciau viskas buvo gerai. Todel tas pasakymas, kad viskas bus gerai, reikia tik laiko, mane nelabai nuramina.
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 06 05, 10:54)
Taip, reikia tiketi, kad viskas bus gerai. As tuo ir tikejau. Po abrazijos greitai atsigavau tiek fiziskai, tiek moraliskai. Susitaikiau, kad taip kartais atsitinka. Viskas seniai praejo, bet sugrizta seni isgyvenimai, kai nesiseka pastoti, vel puola neviltis, kodel, juk anksciau viskas buvo gerai. Todel tas pasakymas, kad viskas bus gerai, reikia tik laiko, mane nelabai nuramina.

...čia tik save taip guodžiam ax.gif o jei neužkibs kokius kelis mė tada pas gydytojus lėksim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 06 05, 11:06)
...čia tik save taip guodžiam  ax.gif  o jei neužkibs kokius kelis mė tada pas gydytojus lėksim  blush2.gif

as irgi manau, kad kiekviena zino savo bedas ir pagal tai gali nuspresti, kiek nepastojimo menesiu jau yra daug. O tada nelaukti ir kazka daryti (ieskoti gydytoju, darytis tyrimus). Juk laikas tai eina, o tyrimus galima ir planuojant darytis. As tai jau po kokiu keturiu nepastojimo menesiu sunerimau ir pradejau ieskoti priezasciu (kuriu kol kas nerasta).
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 06 05, 09:31)
...kažkaip man kaip tik po pirmojo, kad ir nesėkmingo  nestuke.gif  atsirado daugiau vilties, nes pagaliau supratau, kad ir aš galiu pastoti, o iki tol tik gydžiausi, gydžiausi ir... laukiau, o dabar ir gydytojai sako, matot, kad galit pastoti - pastosit ir vėl  ax.gif
...o paskui aišku seks tolimesnės baimės, kad istorija nepasikartotų, paskui, kad leliui viskas būtų gerai ir pan... bet manau viską atiduotume dabar dėl tų tolimesnių baimių  blush2.gif

Gal tu istikruju ir taisi, man gydytojai lygiai taip sake, o baime aisku liks nes mums tai jau viena karta atsitiko ir visa laika galim galvoti, gal neparanoiskai, bet kazkur giliau tikrai, kad tik vel taip neatsitiktu. Bet zinok irgi as dabar ant tiek tikiu, kad si kart viskas bus gerai (gal vyras kazkiek padejo), nors baime vis lieka del nepastojimo, bet jeigu po lapar. taip greit pastojau, tai gal A nepakenks, na reikie tiketi, kad mums visoms cia anksciau ar veliau pasiseks nestuke.gif ir supot savo mazylius ant rankeliu wub.gif
QUOTE(Lapiuks @ 2009 06 05, 09:39)
Viskas bus gerai merginos. As pirma karta irgi tik kazkur po puses metu pastojau nesisaugojimokaijau nusprendėme leliuką turėti, bet deja viskas baigesi skaudžia netektimi. Gruodi padare atsiurbimą, nezinau ar tai ta pati A bet man sake kad lengvesne forma... Na po to 3 menesines saugojomes, o po treciuju kai nebesisaugojom tai kova jau pastojau j is antro bandymo ir dabar 10 sav. Taigi tikiu, kad ir Jums pavyks ir visos jau greitai sūpuosime savo mažylius ant rankų. thumbup.gif

Va cia tai geras, aciu tokios kaip jus, kad parasot tokias puikias istorijas taip suteikia vilties is pirmo karto pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir netekome savo maziuko neseniai, pries dvi savaites. Buvo planuotas, ilgai lauktas ir po puses metu planavimo sulauktas, bet deja nesekmingai. visi sako, kad taip buna, visi sako, kad viskas bus gerai, bet manau nusiraminti ir patiketi bus imanoma tik tada, kai turesime maziuka glebyje smile.gif linkiu to visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2009 06 05, 21:32)
Mes ir netekome savo maziuko neseniai, pries dvi savaites. Buvo planuotas, ilgai lauktas ir po puses metu planavimo sulauktas, bet deja nesekmingai. visi sako, kad taip buna, visi sako, kad viskas bus gerai, bet manau nusiraminti ir patiketi bus imanoma tik tada, kai turesime maziuka glebyje smile.gif linkiu to visoms 4u.gif

Aciu labai fonema 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tau linkiu, kad ko greiciau sulauktum savo angelelio wub.gif
Atsakyti