Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(shlapka @ 2007 07 10, 15:15)
Man tai grieztai pasake: 6 menesiai laukit!!!!!. O 3 tai jau ir netgi negalvokit - PAVOJINGA.  blink.gif  Eisiu tirtis irgi slapimo pusle, nes praejus 18 d. po abrazijos, pradejo ziauriai mausti pilva, skaudeti gimda, skaudeti slapinantis. 2 dienas pageriau Nospos - tai truputi praejo.

Papildyta:
MAn abrazija padare 2007 06 21,siandien jau 2007 07 10, dar men nera. Galbut dar anksti

man daktaras sake kad po 2-3menesiu jau galim bandyti,svarbiausia susitvarkyti su spaudimu,gal cia kiekvienu atveju skirtingai g.gif kadangi ginekologu pasitikiu tai ir laikysiuos jo rekomendaciju,beto pries tai pastoti pavyko tik po 5menesiu tad gal ir dabar uztruks viskas unsure.gif
Del skausmu tai patarciau nueiti pas daktara,kad koks uzdegimas nebutu prisimetes g.gif as dabar visko bijau doh.gif
Atsakyti
Kai man padarė abraziją pastojau po 5 mėn, bet vėl buvo nesivystantis. Po to pastojau po 7 mėn, dabar nėštumas jau 11 savaičių
Atsakyti
Turejau tokia beda as ne taip seniai..
Tiesa, nestumo nesitikejau, ir visai nelaukiau, nes kol kas neturime galimybiu antram vaikiukui..Nestumas buvo - kaip zaibais is dangaus!
Laukiau laukiau menesiniu - tiesa, saugojames su vyru, iki siol nesuprantu, kaip galejau pastoti, na gydytoja sake gal buvo smegma o ne sperma, del to ir tuscia puslele...
Gydytoja apziurejo echoskopu, ir iskarto pasake, kad jai kazkas nepatinka.Kita savaite vel atejau apziuros, be to prasidejo stiprus skausmai pilvo apacioje, tepliojo..
Gydytoja israse siuntima i VGM, daryti abrazija...Aisku pergyvenau..

Ta pacia diena isleido.Dare gydytoja Tvaronaviciene, maloni moterele.po operacijos israse 2ju rusiu antibiotikus, nes sake kad labai didele galimybe uzdegimams.. verysad.gif

Menesines prasidejo net po 5kiu savaiciu po abrazijos - cia tiems kas pergyvena, kada bus...Tiesa, kelias dienas buvo baisus spazmai pilvo apacioje... mellow.gif
gelbejo nuospa ir nuskausminamieji..

Linkiu visom sekmes, svarbiausia pozityviai nusiteikti, gydytoja sake, kad taip gali atsitikti ir del dideles itampos, stresu...Zodziu gali buti ir psichologines priezastis...
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 27, 14:18)
Menesines prasidejo net po 5kiu savaiciu po abrazijos - cia tiems kas pergyvena, kada bus...Tiesa, kelias dienas buvo baisus spazmai pilvo apacioje... mellow.gif
gelbejo nuospa ir nuskausminamieji..

Linkiu visom sekmes, svarbiausia pozityviai nusiteikti, gydytoja sake, kad taip gali atsitikti ir del dideles itampos, stresu...Zodziu gali buti ir psichologines priezastis...

console.gif laikykis pupa. noriu paklausti ar tau irgi buvo labai skausmongos pirmos menesines?nes man treciadieni jos prasidejo ir buvo kazkoks kosmaras,per skausma net kojas sunku buvo pakelti ir vaikscioti, atsitiesti negalejau ir labai kraujuoju... ar cia normalu? man taip niekad nebuve, anksciau pirma diena budavo sunkesne bet tikrai ne tokia blink.gif
Atsakyti
as po pirmos abrazijos pastojau po 4 ciklų.
po antros - taip pat. buvo vienas iki mm ir 3 ciklai KT.
sekanty ciklą iškart nestuke.gif
Atsakyti
Mane, kaip ir cia daugeliui rasiujuju, aplanke tokia pat nelaime (pries pusmeti). Buvo nesivystantis 7 savaiciu (nors turejo buti pagal laika 10 sav.). Pas gydytoja nuejau po gero menesio. Jokiu tyrimu nedare, sake, kad ir nuo po pirmo ciklo galima pastot. Ttik apziurejo, kad nebutu cistu, nes po abrazijos ju toks reiskinys pasitaiko. Dabar vel nesisaugau, planuoju pastot. Aisku, kaip ir visos - pergyvenau, bet susitaikiau su ta mintim ir labai tikiu, kad greitai turesiu leliu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2007 07 27, 21:03)
console.gif  laikykis pupa. noriu paklausti ar tau irgi buvo labai skausmongos pirmos menesines?nes man treciadieni jos prasidejo ir buvo kazkoks kosmaras,per skausma net kojas sunku buvo pakelti ir vaikscioti, atsitiesti negalejau ir labai kraujuoju... ar cia normalu? man taip niekad nebuve, anksciau pirma diena budavo sunkesne bet tikrai ne tokia  blink.gif

Taip, man tikrai taip buvo.Kelias dienas net teko atsiprasyti is darbo - nes negalejau nei atsikelti nei vaksciuoti... verysad.gif
Geriau noshpa - taip patare gydytoja..bet tip pat ir ketanov kelias tabletes - nes ziauriai skaudejo, negalejau nakti uzmigti...
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 30, 13:53)
Taip, man tikrai taip buvo.Kelias dienas net teko atsiprasyti is darbo - nes negalejau nei atsikelti nei vaksciuoti... verysad.gif
Geriau noshpa - taip patare gydytoja..bet tip pat ir ketanov kelias tabletes - nes ziauriai skaudejo, negalejau nakti uzmigti...

as irgi geriau hemopatinius vaistus nuo spazmu ir dar nuo skausmo isgeriau viena tablete kai jau skausmas buvo apmazejes blink.gif nes kai buvo pati skausmo virsune tai jau blaiviai nebemasciau ir nieko nesigalvojo, o pasiulyti niekas nepasiule vaistu nuo skausmo doh.gif tikiuosi sekancios menesines tokios nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2007 07 30, 14:50)
as irgi geriau hemopatinius vaistus nuo spazmu ir dar nuo skausmo isgeriau viena tablete kai jau skausmas buvo apmazejes  blink.gif  nes kai buvo pati skausmo virsune tai jau blaiviai nebemasciau ir nieko nesigalvojo, o pasiulyti niekas nepasiule vaistu nuo skausmo  doh.gif  tikiuosi sekancios menesines tokios nebus  unsure.gif

na man gydytoja pasake , kad sekancios bus normalios.labai tikiuosi taip ir bus...del spazmu priezasciu - normaliai nepaaiskino,mtiesog sake kaad pasitaiko, kad kai kam po abrazijos buna toks reiskinys..Organizmos atsistato, keiciasi hormonalinis fonas..Sekmes mergytes bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 31, 12:58)
na man gydytoja pasake , kad sekancios bus normalios.labai tikiuosi taip ir bus...del spazmu priezasciu - normaliai nepaaiskino,mtiesog sake kaad pasitaiko, kad kai kam po abrazijos buna toks reiskinys..Organizmos atsistato, keiciasi hormonalinis fonas..Sekmes mergytes bye1.gif

man irgi pirmosios menesines po abrazijos (jos prasidejo praejus pusantro menesio) buvo nerealios ... Gausios, skausmingos ... Geriau vaistus nuo skausmo, nes diena dar kaip diena, o nakti uzmigt negalejau. Kaip matau visoms ne kas, todel perdaug nesijaudinu.
Atsakyti
QUOTE(jurgitat @ 2007 08 01, 14:46)
man irgi pirmosios menesines po abrazijos (jos prasidejo praejus pusantro menesio) buvo nerealios ... Gausios, skausmingos ... Geriau vaistus nuo skausmo, nes diena dar kaip diena, o nakti uzmigt negalejau. Kaip matau visoms ne kas, todel perdaug nesijaudinu.

irnesakyk.gif tada ir as nesijaudinsiu kad buvo kazkas ne taip, tikiuosi sekancios menesines bus normalios ir nepasireiks visu siaubu ax.gif
Atsakyti
o man, priesingai, visai neskaudejo, net apsidziaugiau - buvau girdejus, kad po abrazijops menesines neskausmingos buna, bet per antrasias paskaudejo kaip ir anksciau, zodziu, kiekvienai individualiai
Atsakyti