Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

Jeigu jau turi viena sveikutį leliuką, tai cia tikrai buvo tik naturali gamtos atranka, gal chromosomos neatitiko, nors ir sunku tuo patikėti bet patikėk, cia tikrai nėra tavo nei vyro kaltės. Pagalvok, kad galėjo būti ir blogiau, galėjo gimti nesveikas. Taigi nusiramink nes kita karta tikrai viskas bus gerai, nes kaip man vienas daktaras sake, zaibas du kartus i ta pati medi netrenkia, jei tai gamtos klaida, sunkiau toms kurioms tai ivyksta dėl kazkokių tai sveikatos problemų, bet tavo atveju tai tikrai netinka, nes vienas vaikelis kurį turi tai įrodo.
O kada planuoti, tai turite su vyrų patys nuspręsti, nes tai Jūsų seimyninis sprendimas turi būti, bet kad viskas bus gerai kai jau sugalvosite turėti antra leliuką, tai esu visiškai įsitikinusi, ir jau jei du kart pastojai tai sunkiau tikrai nebus ir pastosi tikrai. Taigi dabar nieko nesprčsk pirmiausiai pati atsigauk, o po to viskas susidėlios į savas vėžes, pamatysi.
Papildyta:
QUOTE(dziudita @ 2009 07 08, 22:17)
as iskart maniau,kad musu yra vienetai,bet dabar paskaiciusi daugiau,suzinojau,kad kas 8-ai merginai atsitinka taip kaip mums atsitiko,taigi skaiciai tragiski.. verysad.gif  na bet jau kai matysim kad mes pasiruosusios vel naujai gyvybei tai visom pulsim i darbus ir busim laimingos.
Labai gaila,kad ir tau (yplitux)taip atsitiko,bet zinok mes su tavim. smile.gif
O atsakant i tavo kl as asmeniskai galiu pasakyt,kad norisi iskart vel kibt i darba ir planuot kita atzalele,bet norim mes to ar nenorim reikia tureti kantrybes ir islaukti tam tikra laika.o galvojant apie atranka tai as is pradziu kaltinau tik save,kad per velai suzinojau,kad parukydavau,nu zodziu kai atsuku laika atgal tai atrodo viska dariau negerai doh.gif bet paskui kazkaip apsiraminau ir stengiuosi i viska ramiau zvelgt ir laukiu dar vieno ciklo ir bandysim is naujo...ir tikiu,kad viskas bus ok.
Buk stipri ir nepasiduok blogom mintim.manau praejus kazkiek laiko pati suvoksi ar jau nori leliuko ar laukti ar eiti i darba ir pan.
Sekmes ir aukstyn nosyte!! 4u.gif

Beje džiuginta, net ne kas 8, o iš tikrųjų kas 4 tai nutinka, ir si statistiks dar negalutinė, kadangi dar labai daug kas persileidzia net nezinodamos kad pastojo, arba pirmomis savaitelemis... Taigi skaiciau kraupus, ir manau kad kalta aplinka, smogas, nesveikas maistas ir tt..., musu ir musu vyru organizmai jau labai apnuodyti, o dauguma uzaugosm prie sveikesniu laiku....
Papildyta:
QUOTE(yolitux @ 2009 07 09, 11:39)
akilezna, tai gal ovuliacijos laikas, ar visa gimda ar tik kuri nors sona spazmuoja?  unsure.gif  man budavo skausminga ovuliacija, jausdavau skausma kas menesi vis kitam sone....  schmoll.gif

Taip pritariu, tai ovuliacija, as po A kiekviena menesi labai gerai ja jauciau, skaudedavo sona ir apie pilva net labai
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 07 09, 21:35)
tai labai greit vel pastojai  ax.gif nelaukei rekomenduojamu keliu ciklu??

o kazin kiek tie tyrimai kainuoja jei be siuntimu darytis....  g.gif

...nelaukiau, nes manau jei jau bus lemta pastoti tai ir pastosiu, o be to taip lengviau išgyventi praradimus kaip gyveni nauja viltim, o ir sveikata po A pas mane buvo puiki g.gif
...dabar lauksiu vienų mm ir vėl pradėsim viską iš naujo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapiuks @ 2009 07 10, 09:29)
Taip pritariu, tai ovuliacija, as po A kiekviena menesi labai gerai ja jauciau, skaudedavo sona ir apie pilva net labai

schmoll.gif skauda ne sonas ir ne pilvas, o apacioje i desines puses ir tikrai jauciu, kad gimda.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 10, 09:41)
schmoll.gif skauda ne sonas ir ne pilvas, o apacioje i desines puses ir tikrai jauciu, kad gimda.

...galbūt tai geras ženklas jei O dienos, nes man ir prieš A ir po tais ciklais kaip pastojau apie O dienas taip skaudėjo dešinį šoną, kad galvojau reiks į priėmimą važiuoti ir pasirodo tai geras ženklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 10, 01:48)
na siaip dar nepasakyciau, kad O, nes ir BT matavau ir OT dariau dar nerodo, o be to ir jauciau as irgi ta O, o dabar tiesiog spazmuoja vienoj vietoj is desines puses ta gimda. rytoj is ryto einu pas gini ir bus aisku kaip ten pas mane, gal net ir si menesiuka jau pabandysim pagaut, o kaip amela rase bus lemta tai uzkibs.

tai gali but, kad kiausinelis jau pinai subrendes ir maudena, o iki ovuliacijos dar kelios dienos.... na jei lb kazkas neramu rekomenduociau pasirodyt gydytojai... smile.gif

o man jau 3 diena po abrazijos, jokiu isskyru nera, bet visa pivo apacia maudena -ar cia taip turi but? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 07 10, 10:22)
tai gali but, kad kiausinelis jau pinai subrendes ir maudena, o iki ovuliacijos dar kelios dienos.... na jei lb kazkas neramu rekomenduociau pasirodyt gydytojai... smile.gif
o man jau 3 diena po abrazijos, jokiu isskyru nera, bet visa pivo apacia maudena -ar cia taip turi but?  doh.gif

Man po A ne tik maudeno, bet visa savaite labai skaudejo, kaip per menesines, darė A sestadieni tai poto tik kita sestadieni geriau pradejau jaustis, kadangi gimda traukiasi gavusi soka, juk pirmiau organizmas ruosesi auginti leliuka ir kai staigiai viskas buvo nutraukta, tai ji ir turi atsistatyti, taigi tai normalu.
Atsakyti
O kiek laiko jums liepe nesantykiaut po abrazijos - man sake 2 savaites jokiu santykiu, o tada pasirodyt savo gydytojai..... ax.gif

na ir sunki bus dabar - visa vasara laukimo, o paskui ruduo - bandymu metas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va pasirodziau as siandien gyd., tai sake viskas grazu, viskas gerai, gleivine 10 is desines puses 10 ir 11 folikulai is kaires visai mazuciai, bet jau 18cd tai vat ir nezinau paaugs jie dar ar ne, taigi tiesiog bandom naturaliai jeigu O neivyks per ateinancius mmm pradesiu stimuliuotis, vat tokios mano naujienos.
Atsakyti
As pries savaite turejau antraji persileidima, ir si karta abrazijos nedare,tai man skauda kiekviena diena ir be nuskausminamu net negaliu.Psichologiskai man atrodo daug lengviau kai padaro abrazija-man labai sunku ziureti i tuos einancius gabalus ir galvot,kad va-cia gal mano vaikucio sirdele ir pan.Uzsirasiau as i vaisingumo klinika, ten irgi tyria del persileidimu,tai darysiuos visus imanomus tyrimus. Dar visu norejau paklausti,sakykit,kai jus suzinojot kad nesivysto-persileidimas-pradejo tepliot-ar po to jums buvo taip kad jus pradedat salinti viska pacios labai greitai...Nes mano pora draugiu,turejusios persileidima,sake kad tip pradejo tepliot ir jokiu gabalu nemate.O mano abu persileidimus-tik tepliodavo,o po dienos-prasidedavo priepuoliai iki alpimo ir turbut 20 paketu per valanda...
Atsakyti
akilezna, dziugu, kad viskas OK, sakyk, o kaip reikia stimuliuot g.gif

jolie, man tik tepliot pradejo, 3 dienas tepliojo, paskui padare abrazija ir paliko svaru.... nenoreciau ir as matyt is saves einant kraujo gabalu doh.gif o tai cia gal kai mazesnis dar lelius buna jis pats pasisalina? nesuprantu, kodel dirbtinai neisvalo..... blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yolitux: 11 liepos 2009 - 09:53
QUOTE(yolitux @ 2009 07 11, 11:53)
akilezna, dziugu, kad viskas OK, sakyk, o kaip reikia stimuliuot  g.gif

Na stimuliacijas skyria gyd., pacioms grieztai draudziama, nes turi buti gyd. prieziura, nes kiekvienai vaistai skyriami individualiai ir dozes irgi. Is esmes stimuliacijos metu skiriami vartoti hormoniniai preparatai, kurie atkuria naturalius moters ciklo procesus, jei jie nevyksta naturaliai. Stimuliacija skyriama pas ka neauga folikulai, mano atveju tai tiesiog del vieno nepreinamo kiausintakio stimuliavo, kad nepraleidinet ciklu, bet su pirma stimuliacija ir pavyko nestuke.gif gal tiesiog organizmas uzsivede smile.gif todel ir vel norim pabandyt gal vel pavyks bigsmile.gif
Atsakyti
Ar kuri nors zino kaip tiksliai yra atliekama abrazija - ir kas geriau organizmui ar isvalymas, ar kai naturaliai issivalo (turiu omeny ne psichologiskai, o fiziskai)??? g.gif

su pirmu nestumu kai gulejau ligoninej, su manim viena moteriske gulejo, kuri buvo pastojus iskart sekanti menesi po persileidimo, bet man atrodo, kad jai operacijos nedare.... dabar turi sveika grazia mergyte thumbup.gif mirksiukas.gif

kaip faina kai taip greit vel pasiseka ir viskas sekmingai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yolitux: 12 liepos 2009 - 22:48