Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(yolitux @ 2009 07 12, 23:47)
Ar kuri nors zino kaip tiksliai yra atliekama abrazija - ir kas geriau organizmui ar isvalymas, ar kai naturaliai issivalo (turiu omeny ne psichologiskai, o fiziskai)???  g.gif

su pirmu nestumu kai gulejau ligoninej, su manim viena moteriske gulejo, kuri buvo pastojus iskart sekanti menesi po persileidimo, bet man atrodo, kad jai operacijos nedare.... dabar turi sveika grazia mergyte  thumbup.gif  mirksiukas.gif

kaip faina kai taip greit vel pasiseka ir viskas sekmingai  ax.gif

Visada yra geriau kai pats organizmas issivalo ir niekas ten nelenda ir neprikisa nagu, taciau ne visoms issivalo, arba ne viskas issivalo, todel daktarai labiau linke atlikti procedura, nes po to kai lieka likuciai ar visai nesivalo gali prasideti uzdegimas ir tt. Taigi gal psichologiskai ir sunkiau ir ilgiau viskas, bet geriau nei procedura isdrasko gimda, ypatingai jei tai labai jaunas organizmas...
Papildyta:
QUOTE(yolitux @ 2009 07 11, 00:36)
O kiek laiko jums liepe nesantykiaut po abrazijos - man sake 2 savaites jokiu santykiu, o tada pasirodyt savo gydytojai..... ax.gif

na ir sunki bus dabar - visa vasara laukimo, o paskui ruduo - bandymu metas  mirksiukas.gif

Panasiai, apie 3 savaites, bet mes palaukeme visa menesi, kad viskas ten susitvarkytu, geriausiai palaukti pirmu mm, tada jau daugiau maziau organizmass pradejes atsistatineti ir ieina i normalu ritma.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 07 11, 01:43)
Na va pasirodziau as siandien gyd., tai sake viskas grazu, viskas gerai, gleivine 10 is desines puses 10 ir 11 folikulai is kaires visai mazuciai, bet jau 18cd tai vat ir nezinau paaugs jie dar ar ne, taigi tiesiog bandom naturaliai jeigu O neivyks per ateinancius mmm pradesiu stimuliuotis, vat tokios mano naujienos.

...džiaugiuosi, kad viskas taip šauniai pas Jumi klostosi blush2.gif lauksim greitų ir puikių rezultatų rolleyes.gif
...o man gydytoja jokių tyrimų neskyrė, sakė nereikia, nes iki 8 sav. dažniausiai netiria nėštumų verysad.gif
...dabar pora mėn pasisaugosim o paskui vėl kibsim į planavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 07 13, 21:24)
...džiaugiuosi, kad viskas taip šauniai pas Jumi klostosi  blush2.gif  lauksim greitų ir puikių rezultatų  rolleyes.gif
...o man gydytoja jokių tyrimų neskyrė, sakė nereikia, nes iki 8 sav. dažniausiai netiria nėštumų  verysad.gif
...dabar pora mėn pasisaugosim o paskui vėl kibsim į planavimus  ax.gif

taip nustebau is tikruju, kad nestimuliuotam cikle is vienos puses uzaugo 2 folikulai, ko pries tai nebuvo bigsmile.gif si men. tikrai nurasau, nes jisai buvo ne toks kaip visada, po A daugiau isskyru buvo negu si cikla ir ovuliaciniu nesulaukiau, na ir kaip rasiau mano folik. mazi buvo, bet kas idomu matavau BT tai temp. pakilo tipo O ivyko, bet tai realiai neimanoma. Na tiek to rimtas planavimas prasides nuo sekancio ciklo ir saziningas ND atlikimas ax.gif
Na man tai labai idomu kodel jokiu tyr. tau neskyre, kaip nekaip du kartai is eiles, nesvarbu kaip buvo pirma kaip antra, svarbiausia, kad is eiles, taigi gali buti kokia nors mazyte smuklmena, o tai jeigu paprasyti g.gif kitoms irgi neskyre skaiciau, bet prasesi, pas gi taip kol pats nepaprasysi niekas net is vietos nepajudes. Na gal nors hormonus paziuret arba tos standartinius jeigu seniai darei. Pasnekek su ja arba bandyk tada pas kita kuri susiinteresuos tavo problema ir nores tau padet.
Atsakyti
Mes tai po A dvi sav. neturejom lyt. santykiu, po to sulaukiau pirmuju mmm, po ju pasirodziau gydytojai, viskas liuks, profilaktiskai skyre 3 tabletes nuo chlamidijos be jokiu tyrimu, nes sake mazu nestumu niekas netiria ir kai pirmas net neverta doh.gif taigi prasyk neprases, ji siuntimu nerase, nebent pats kazkur vaziuotum ir tirtumeisi. taigi nusprendeme tiesiog planuoti, o tada ziuresim kaip cia mums pasiseks. dabar jau nebelaukiu mmm ax.gif ir labai tikiu, kad maziukas turi pats pasirinkti kada ateiti i musu seima ax.gif
Atsakyti
mergaitės čia paskaičiau.... kad Jums labai anksti po Abrazijos prasidėjo moteriškos ligos, man jau praėjo mėnuo ir nė ženklo... nesuprantu nieko, po Abrz kraujavimas tęsėsi dvi savaites, gal tada viskas čia gerai. Pas gydytoją eiti dar nenoriu man rodos dar anksti, o kada Jūs ėjot?
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 07 14, 14:07)
mergaitės čia paskaičiau.... kad Jums labai anksti po Abrazijos prasidėjo moteriškos ligos, man jau praėjo mėnuo ir nė ženklo... nesuprantu nieko, po Abrz kraujavimas tęsėsi dvi savaites, gal tada viskas čia gerai. Pas gydytoją eiti dar nenoriu man rodos dar anksti, o kada Jūs ėjot?

man mmm tiksliai kaip pagal kalendoriu pasirode po menesio, tada kai baigesi mmm nuejau pas gydytoja pasiordyt. Bet manau cia kiekvienai individualiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 07 14, 14:07)
po Abrz kraujavimas tęsėsi dvi savaites,

Man po abrazijos tik ligoninej patepliojo, o paskui viskas svaru buvo.... g.gif
kada jums pirmosios mmmm prasidejo ir ar jos buvo gausios ir skausmingos?
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 07 14, 17:36)
Man po abrazijos tik ligoninej patepliojo, o paskui viskas svaru buvo....  g.gif
kada jums pirmosios mmmm prasidejo ir ar jos buvo gausios ir skausmingos?

Man buvo gausios ir skausmingos doh.gif pirmas 5 dienas nespejau paketu keisti, o paskui pora dienu tik patepliojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2009 07 14, 18:23)
Man buvo gausios ir skausmingos doh.gif pirmas 5 dienas nespejau paketu keisti, o paskui pora dienu tik patepliojo smile.gif

o kazin ar galima tamponus naudot po abrazijos, nepamenu kada naudojau paketus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 07 14, 20:41)
o kazin ar galima tamponus naudot po abrazijos, nepamenu kada naudojau paketus  doh.gif

As tai nezinau ar galima blush2.gif paketus naudoju ir vargo nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 07 14, 21:41)
o kazin ar galima tamponus naudot po abrazijos, nepamenu kada naudojau paketus  doh.gif

Tikrai kazkur skaiciau kad negalima, knygoj kazkokioj-ar nestumo biblijoj ar kitose,neprisimenu. Na bent jau nerekomenduojama.
Atsakyti
Niu va dabar visai susinervinau pasiskaičiusi, kad kitom po A tik patepliojo, man ten iškart pasipylė ir tęsėsi net 2 savaites, bet neskausmingai viskas buvo, o dabar jau mėnuo ir nesulaukiu pirmųjų mm. O kol jų nesulaukiau tai ir pas gydytoją nenoriu lėkt.
Atsakyti