QUOTE(yolitux @ 2009 07 12, 23:47)
Ar kuri nors zino kaip tiksliai yra atliekama abrazija - ir kas geriau organizmui ar isvalymas, ar kai naturaliai issivalo (turiu omeny ne psichologiskai, o fiziskai)???
su pirmu nestumu kai gulejau ligoninej, su manim viena moteriske gulejo, kuri buvo pastojus iskart sekanti menesi po persileidimo, bet man atrodo, kad jai operacijos nedare.... dabar turi sveika grazia mergyte
kaip faina kai taip greit vel pasiseka ir viskas sekmingai

su pirmu nestumu kai gulejau ligoninej, su manim viena moteriske gulejo, kuri buvo pastojus iskart sekanti menesi po persileidimo, bet man atrodo, kad jai operacijos nedare.... dabar turi sveika grazia mergyte

kaip faina kai taip greit vel pasiseka ir viskas sekmingai

Visada yra geriau kai pats organizmas issivalo ir niekas ten nelenda ir neprikisa nagu, taciau ne visoms issivalo, arba ne viskas issivalo, todel daktarai labiau linke atlikti procedura, nes po to kai lieka likuciai ar visai nesivalo gali prasideti uzdegimas ir tt. Taigi gal psichologiskai ir sunkiau ir ilgiau viskas, bet geriau nei procedura isdrasko gimda, ypatingai jei tai labai jaunas organizmas...
Papildyta:
QUOTE(yolitux @ 2009 07 11, 00:36)
O kiek laiko jums liepe nesantykiaut po abrazijos - man sake 2 savaites jokiu santykiu, o tada pasirodyt savo gydytojai.....
na ir sunki bus dabar - visa vasara laukimo, o paskui ruduo - bandymu metas

na ir sunki bus dabar - visa vasara laukimo, o paskui ruduo - bandymu metas

Panasiai, apie 3 savaites, bet mes palaukeme visa menesi, kad viskas ten susitvarkytu, geriausiai palaukti pirmu mm, tada jau daugiau maziau organizmass pradejes atsistatineti ir ieina i normalu ritma.