Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(...sara... @ 2009 08 24, 10:33)
...taip ir buvo, kad dariausi HCG iš pradžių jis normaliai augo, po to pradėjo atsilikti, tada darė echo ir pamatė, kad nieko gero jau nebus ir darė A, manau Tau ir lieps dar pora savaitėlių palaukt pasidaryti HCG ir tik po echo jei nematys širdutės darbo ir pan. tik tada darys A, nes bent jau mano gydytojos su A neskubėjo  cool.gif

Ta prasme sirdute neplake?
keliu savaiciu pastebejo nesivystanti? ir jau po itarimo neaugo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškėnė: 24 rugpjūčio 2009 - 10:46
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 24, 11:42)
Ta prasme sirdute neplake?
keliu savaiciu pastebejo nesivystanti? ir jau po itarimo neaugo?

...pirmas įtarimas buvo 6 tą savaitę, o 10 savaitę darė jau A dar vis laukėm kol pats pradės šalintis, bet deja... g.gif
Atsakyti
sveikutes, papasakosiu ir as savo liudna istorija verysad.gif ir man sia vasara liepos viduryje dare ambrazija, del nustojusio vystymosi...niekaip negalejau susitaikyti su ta mintimi taigi vis delsiau konsultavausi su 3 ginem, visos ta pati patvirtino...o jau taip mylejau ta ir taip mes jo laukem su vyru, bet deja dievulis dave truputi pasidziaugti ir vel ateme, taip jau buna verysad.gif pagal paskutines mm ambrionui turejo buti 12sav., o pagal echo atitiko 6-7sav.po embrazijos buvo sunki pirma savaite, jauciausi labai tuscia, o dar ir dabar kai apie tai pradedu kalbeti palieciu skaudziausia tema...na nieko tikiuos greit vel galesim pradeti kita mazyli ir sikart bus viskas gerai g.gif labai jau geras jausmas buti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuske20 @ 2009 08 28, 12:04)
sveikutes, papasakosiu ir as savo liudna istorija verysad.gif  ir man sia vasara liepos viduryje dare ambrazija, del nustojusio vystymosi...niekaip negalejau susitaikyti su ta mintimi taigi vis delsiau konsultavausi su 3 ginem, visos ta pati patvirtino...o jau taip mylejau ta ir taip mes jo laukem su vyru, bet deja dievulis dave truputi pasidziaugti ir vel ateme, taip jau buna verysad.gif pagal paskutines mm ambrionui turejo buti 12sav., o pagal echo atitiko 6-7sav.po embrazijos buvo sunki pirma savaite, jauciausi labai tuscia, o dar ir dabar  kai apie tai pradedu kalbeti palieciu skaudziausia tema...na nieko tikiuos greit vel galesim pradeti kita mazyli ir sikart bus viskas gerai g.gif labai jau geras jausmas buti  nestuke.gif

...laikykis, greit ir vėl manau visos džiaugsimės savo augančiais pilvinukais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuske20 @ 2009 08 28, 12:04)
sveikutes, papasakosiu ir as savo liudna istorija verysad.gif  ir man sia vasara liepos viduryje dare ambrazija, del nustojusio vystymosi...niekaip negalejau susitaikyti su ta mintimi taigi vis delsiau konsultavausi su 3 ginem, visos ta pati patvirtino...o jau taip mylejau ta ir taip mes jo laukem su vyru, bet deja dievulis dave truputi pasidziaugti ir vel ateme, taip jau buna verysad.gif pagal paskutines mm ambrionui turejo buti 12sav., o pagal echo atitiko 6-7sav.po embrazijos buvo sunki pirma savaite, jauciausi labai tuscia, o dar ir dabar  kai apie tai pradedu kalbeti palieciu skaudziausia tema...na nieko tikiuos greit vel galesim pradeti kita mazyli ir sikart bus viskas gerai g.gif labai jau geras jausmas buti  nestuke.gif

Stiprybės 4u.gif manau viltis turi itakos, greit turesime savo pilvukuose zirniukus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, zinau ir as, ka reiskia tas jausmas, kai viena diena dziaugiesi be proto, kad po sirdele plazda nauja gyvybe, o kita diena zeme slysta is po koju verysad.gif
Taciau jau po triju men. vel pastojau ir siandien dziaugiuosi nuostabia dukryte wub.gif
Taigi stiprybes visoms mamytes, nepraraskit vilties ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migė @ 2009 08 30, 11:35)
Sveikutes, zinau ir as, ka reiskia tas jausmas, kai viena diena dziaugiesi be proto, kad po sirdele plazda nauja gyvybe, o kita diena zeme slysta is po koju  verysad.gif 
Taciau jau po triju men. vel pastojau ir siandien dziaugiuosi nuostabia dukryte  wub.gif
Taigi stiprybes visoms mamytes, nepraraskit vilties ir viskas bus gerai  thumbup.gif

...tokios istorijos suteikia dar daugiau mums vilties drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(migė @ 2009 08 30, 11:35)
Sveikutes, zinau ir as, ka reiskia tas jausmas, kai viena diena dziaugiesi be proto, kad po sirdele plazda nauja gyvybe, o kita diena zeme slysta is po koju  verysad.gif 
Taciau jau po triju men. vel pastojau ir siandien dziaugiuosi nuostabia dukryte  wub.gif
Taigi stiprybes visoms mamytes, nepraraskit vilties ir viskas bus gerai  thumbup.gif

aciu uz savo pasakojima 4u.gif tikrai suteiket vilties 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migė @ 2009 08 30, 12:35)

norejau paklaust man sake, kad puse metu nebandyt pastot, o gine is vilniaus, kad bent 3 men po ambrazijos nepastot, tai kieno patarimu klausyt? g.gif puse metu labai jau ilgai laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuske20 @ 2009 08 31, 11:45)
norejau paklaust man sake, kad puse metu nebandyt pastot, o gine is vilniaus, kad bent 3 men po ambrazijos nepastot, tai kieno patarimu klausyt? g.gif puse metu labai jau ilgai laukt  doh.gif

man abrazija buvo liepos 28 d..... verysad.gif
Pagaliau sulaukiau mmm....nieko nelaukdami vėl svajosim su vyru ir kibsim į darbus wink.gif
ginė mane apžiūrėjo iš karto po abrazijos, jokių organizmo sutrikimų nebuvo, pirmasis po A ciklas buvo vos trys dienos ilgesnis, tad leido vėl planuoti po mėnesiuko susilaikymo.
iš pradžių ir man daktaras, kuris operavo sakė , kad reikia palaukti, gal kontraceptines gerti keletą mėnesių, bet aš jaučiuosi visiškai sveika i pritariu savo ginės nuomonei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguze: 31 rugpjūčio 2009 - 11:37
QUOTE(saguze @ 2009 08 31, 13:37)
man abrazija buvo liepos 28 d.....  verysad.gif
Pagaliau sulaukiau mmm....nieko nelaukdami vėl svajosim su vyru ir kibsim į darbus wink.gif
ginė mane apžiūrėjo iš karto po abrazijos, jokių organizmo sutrikimų nebuvo, pirmasis po A ciklas buvo vos trys dienos ilgesnis, tad leido vėl planuoti po mėnesiuko susilaikymo.
iš pradžių ir man daktaras, kuris operavo sakė , kad reikia palaukti, gal kontraceptines gerti keletą mėnesių, bet aš jaučiuosi visiškai sveika i pritariu savo ginės nuomonei.

na ir man jau pirmos mm buvo rugpjucio viduryje ir dabar jauciuosi sveika, tai gal spalio men ir mes jau pradesim darbymeti thumbup.gif nelauksiu as taip ilgai (puse metu) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuske20 @ 2009 08 31, 11:45)
norejau paklaust man sake, kad puse metu nebandyt pastot, o gine is vilniaus, kad bent 3 men po ambrazijos nepastot, tai kieno patarimu klausyt? g.gif puse metu labai jau ilgai laukt  doh.gif

man ir sake, kad puse metu, bet cia forume pasiskaiciau, kaip mamytes nelauke taip ilgai ir sekmingai isnesiojo savo vaikucius. Bet viena gydytoja paaiskino, kodel reikia neskubeti is karto pastoti, juk darant abrazija pleciamas gimdos kaklelis, tai jei per anksti vel pradedi lauktis, gali ivykt persileidimas del gimdos kaklelio nepakankamumo. Nezinau, kiek cia tiesos, bet atsarga gedos nedaro, geriau jau koki menesiuka kita palaukt, nei vel prasasti leliuka 4u.gif
Atsakyti