Po kiek laiko jūs sulaukėt? Gal perskaičius visą temelę ir rasčiau info, bet neturiu tiek laiko... nepykit...
Nu keistai jaučiuosi rašydama planuojančių temelėj... bet mane neramina vienas klausimas... abrazija dėl nesivystančio buvo atlikta prieš beveik pusantro mėn., bet niekaip nesulaukiu mmm... Sakė, kad laukti po mėnesio. Nu bet vis dar nesulaukiu... Ar čia normalu? Prieš savaitę buvau pas ginę, tai nieko nežiūrėjusi liepė laukti...
Po kiek laiko jūs sulaukėt? Gal perskaičius visą temelę ir rasčiau info, bet neturiu tiek laiko... nepykit...
QUOTE(brasta @ 2009 09 02, 01:49)
Nu keistai jaučiuosi rašydama planuojančių temelėj... bet mane neramina vienas klausimas... abrazija dėl nesivystančio buvo atlikta prieš beveik pusantro mėn., bet niekaip nesulaukiu mmm... Sakė, kad laukti po mėnesio. Nu bet vis dar nesulaukiu... Ar čia normalu? Prieš savaitę buvau pas ginę, tai nieko nežiūrėjusi liepė laukti...
Sveika, cia labai kiekvienai individualiai, kai kuriom girdejau iki 2 men. nebuvo mmm, mano draugiai pusantro men., as sulaukiau po 35d., nors mano ciklas 27-29d., luktelk dar siek tiek tai normalus variantas, kad uzasilaiko, vistiek viskam reikia grizti i savo vezias ir hormonai ir visa kita.
QUOTE(brasta @ 2009 09 02, 01:49)
Mane ir gi neramina sis klausimas. Va ka tik grizau is gydytojo, tai sake, kad gali iki keliu men uztrukti. Man jau po poros dienu bus menuo po dideles nesekmes, nustojo vystytis 18 sav.
Ačiū jums...
Apsišarvuosiu kantrybe ir lauksiu...
Valioo, pagaliau sulaukiau savo mmm
!! Pagaliau, be reikalo nerimavau ir begau pas gydytoja vakar
. Na sekmes visoms, tikiu, kad viskas bus gerai ir ateity nesekmiu isvengsim. Greito atsigavimo ir naujo lengvo planavimo visoms
! Laukiu nesulaukiu dar keliu sekanciu mmm ir manau kibsim i darbus
.
Beje mmm tokios tikrai keistos, matyt dar valosi viskas, tokios pilksvos kaip gleives su gabaliukais, nekaip atrodo. Na matyt taip turi buti.
Beje mmm tokios tikrai keistos, matyt dar valosi viskas, tokios pilksvos kaip gleives su gabaliukais, nekaip atrodo. Na matyt taip turi buti.
QUOTE(Laurama @ 2009 09 03, 09:24)
Valioo, pagaliau sulaukiau savo mmm
!! Pagaliau, be reikalo nerimavau ir begau pas gydytoja vakar
. Na sekmes visoms, tikiu, kad viskas bus gerai ir ateity nesekmiu isvengsim. Greito atsigavimo ir naujo lengvo planavimo visoms
! Laukiu nesulaukiu dar keliu sekanciu mmm ir manau kibsim i darbus
.
Sėkmės tau. Šįkart tikrai viskas bus gerai.
Aš tai bėgu iš planuojančių skyrelio. Gana man tų vaikų...
Po abrazijos (nestumui buvo 9 savates,kai tai ivyko...) menesiniu sulaukiau po menesio,kitu taip pat po menesio,o treciu ir nesulaukiau,nes pastojau.
linkiu Jums to paties.
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 04, 10:15)
Po abrazijos (nestumui buvo 9 savates,kai tai ivyko...) menesiniu sulaukiau po menesio,kitu taip pat po menesio,o treciu ir nesulaukiau,nes pastojau.
linkiu Jums to paties. 
kaip smagu, sveikinu
Man po A labai tvarkingai pasirode mm, bet jau planuojam 4 men. ir nieko
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 04, 11:15)
linkiu Jums to paties. 
Labai labai uz tave dziaugiuosi
QUOTE(Laurama @ 2009 09 04, 12:09)
!!! Lengvo nesiojimo ir si karta viskas bus OK
! As tai manau sulauksiu dar poros mmm ir jau planuosim, kol hormonai siaucia ir lengviau pastoti. Nors daktarai kaip susitare optimaliausia varianta siulo palaukti 6 men. (nestumas buvo jau 18 sav.
)
Laurama, bet tavo nestumas jau buvo didelis
Mamyte.Linute sveikinu nuosirdziausiai
QUOTE(Gelsve @ 2009 09 04, 11:49)
kaip smagu, sveikinu
!!!
Na, tikiuosi si menesi uzkibsim 
QUOTE(Laurama @ 2009 09 04, 12:09)
!!! Lengvo nesiojimo ir si karta viskas bus OK
! As tai manau sulauksiu dar poros mmm ir jau planuosim, kol hormonai siaucia ir lengviau pastoti. Nors daktarai kaip susitare optimaliausia varianta siulo palaukti 6 men. (nestumas buvo jau 18 sav.
)
Aciu Jums uz linkejimus.
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 04, 10:15)
linkiu Jums to paties. 
labai dziugu, kad viskas gerai