QUOTE(brasta @ 2009 09 02, 01:49)
Nu keistai jaučiuosi rašydama planuojančių temelėj... bet mane neramina vienas klausimas... abrazija dėl nesivystančio buvo atlikta prieš beveik pusantro mėn., bet niekaip nesulaukiu mmm... Sakė, kad laukti po mėnesio. Nu bet vis dar nesulaukiu... Ar čia normalu? Prieš savaitę buvau pas ginę, tai nieko nežiūrėjusi liepė laukti...
Po kiek laiko jūs sulaukėt? Gal perskaičius visą temelę ir rasčiau info, bet neturiu tiek laiko... nepykit...
Mane ir gi neramina sis klausimas. Va ka tik grizau is gydytojo, tai sake, kad gali iki keliu men uztrukti. Man jau po poros dienu bus menuo po dideles nesekmes, nustojo vystytis 18 sav.

. Apziurejo ant kedes ir echoskpiskai, tai viskas procese, tik laiko klausimas. Reikia tik laiko ir kantrybes. Dar sake, kad mmm gali buti kokios nors keistos, t.y. ilgesnes ar dar kas nors, tai normalu. Po men. vel turiu pasirodyti nepriklausomai ar prasides mmm ar ne. Labai saugotis, nes po tokiu nesekmiu labai kimba visokie grybeliai ir bakterijos. Tyrimu neverta darytis, nes kol kas organizmas nestabilus, jokiu virusu net neparodytu. Sekmes ir kantrybes.