QUOTE(Laurama @ 2009 09 25, 12:13)
Kiek zinau nedaro iki 12 savaites, bet labai dideliam norui galima gi uz pinigus viska issitirti. Girdejau, kad hormonus tiriasi, organizma visaip stiprina, kaip as visokiais vitaminais ir pan. Dar gerai butu susirasti gera gydytoja, patyrusi, forume daug rekomendaciju, toks jausmas, kad tik i akis paziures ir pasakis, kas negerai
. Bet bandyti verta, kai domiesi, daug visokios informacijos gauni, kas gali labai padeti. As uzsirasiau pas V.Klima ir dar eisiu pas R.Jursena, cia Vilniuj. Tegu abu paziuri, nuspresiu, kuris labiau prie dusios, ogal vienas kazka ras, ko kitas nepamate. Bet kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad reika tiesiog skirti sau daugiau demesio, nepervargti, vitaminus gerti, nesinervinti, nes mes ypatingos, linkusios persileisti. Sekmes sekmes 

Ne aš turėjau omenyje ar to vaisiuko netiria (man buvo nesivystantis, jokio kraujavimo nebuvo), nes po visko pas mane net jokia gydytoja nebuvo užėjusi į palatą, užėjo seselė paklausė ar nieko neskauda ir viskas..... aš iš viso buvau tada labai sutrikusi, nes ten nei echoskopo darė, tiesiog pasitikėjo mano gydytojos parašyta pažyma, nors gydytoja buvo minėjusi, kad dar ten mane kiti gydytojai pažiūrės ir ehoskopą padarys, o čia iškart atėjau - sako einam į operacinę, maniau gal nors ten bus ehoskopas ir dar pažiūrės, aš net nespėjau nieko susivokti... ir viskas.