Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 09 23, 11:48)
nestumas turetu but 12 savaiciu, bet vaikiukas jau buvo 3 savaites mires, tai jam buvo 9 savites laiko,  ten buvo tik uzuomasgo rankyciu kojyciu ir akyciu, bet jau buvo aisku kas tai...  Ir tu matei ta savo stebukliuka jis panasiai atrode kaip ir mano... tik as truputi atidziau i ji pasiziurejau
verysad.gif

Dievuliau, mergaites, uzjauciu labai, kad dar ir teko pamatyti savo stebuklelius, kuriuos vis tiek praradom...nu bet ta Lietuvos sveikatos apsuagos sitema, tai tirkia, bet patys juos ir islepinom, as ir maniau, niekad neduosiu, bet bet kai paciai taip atsitiko, mamytes nebeturiu, nei su kuo pasitart, pakankami jauna dar irgi esu, tai dave draugas, ka darysi...bet baisu tikrai, kad taip siuntinejo, juo labiau, kad su nestumu, pirmoj vietoj juk kudikiai ir besilauiancios moterys turetu buti...o kokiam cia miese taip? as tik kai nuvaziavau i ligonine, dar is darbo isejau, maniau apziures ir grsiu, bet isakrt pasakiau, kad laukiuosi ir kraujuoju, irmi seseles zdz buvo,ruoskis guldysim...o del ateities,labai tikiuosi, kad visos galesim susilakti, tik man dabar labai svarbu issiaiskinti, del ko taip nutkio, kad nepasikartotu...stiprybes Sweet Dream console.gif
Atsakyti
QUOTE(haida @ 2009 09 23, 19:56)
Dievuliau, mergaites, uzjauciu labai, kad dar ir teko pamatyti savo stebuklelius, kuriuos vis tiek praradom...nu bet ta Lietuvos sveikatos apsuagos sitema, tai tirkia, bet patys juos ir islepinom, as ir maniau, niekad neduosiu, bet bet kai paciai taip atsitiko, mamytes nebeturiu, nei su kuo pasitart, pakankami jauna dar irgi esu, tai dave draugas, ka darysi...bet baisu tikrai, kad taip siuntinejo, juo labiau, kad su nestumu, pirmoj vietoj juk kudikiai ir besilauiancios moterys turetu buti...o kokiam cia miese taip? as tik kai nuvaziavau i ligonine, dar is darbo isejau, maniau apziures ir grsiu, bet isakrt pasakiau, kad laukiuosi ir kraujuoju, irmi seseles zdz buvo,ruoskis guldysim...o del ateities,labai tikiuosi, kad visos galesim susilakti, tik man dabar labai svarbu issiaiskinti, del ko taip nutkio, kad nepasikartotu...stiprybes Sweet Dream console.gif

...tai dar tau pasisekė, kad pasakė guldysim ar pan. manes paklause kiek savaiciu ir išgirdę, kad dar nera 12 sako čia viskas normalu taip labai daznai buna, jei kraujas upeliais neteka viskas susitvarkys savaime verysad.gif
Atsakyti
Siandien jau praejo 4 dienos, nuvaziavus i ligonine gavau atsakyma "iNtrauterininis nestumas su irimo pozymiais. internete apie tai nieko nerandu tik kad kitoms skiria gerti kazkokius antibijotikus po tokiu atvieju, man nieko nepaskyre rytoj eisiu pas savo gine aiskintis, o man tai ivyko vilniuje Tizenhauzo ligoninej tik kitam skiriuj. Gimdymo skirius tikrai super. as buvau 1 ginekologijos skyriuj
Atsakyti
sveikos,
kad ir kiap liūdna būtų, linkiu nenukabinti nosytės ir galvoti apie ateitį.
mačiau mergaičiukės guodėtės dėl gydymo įstaigų. Mano priešinga patirtis...man buvo nestuke.gif dešimta savaitė ir....iš niekur nieko ,nei skausmų , nei jokių darbų, pamačiau kraujo dėmę. Tai vyras tą patį vėlų vakarą nuvežė mane i Kauno Mažylio g.n. Ten iš karto mane apžiūrėjo, greitai subėgo personlas ...ir po patikros paguldė, ryte darė operaciją.. Verkiau, man net galvytę gydytoja paglostė smile.gif kaip mažam vaikui. Prisimenu dar tokią nuoširdžią seselę, kuri besibaigiant jos naktinei pamainai atėjo pas mane ryte pasikalbėti. Po operacijos mane vežė į palatą, tuomet pradėjau busti iš po narkozės ir žliumbiau nesamoningai, pajutau kad grįžtų į skaudžią realybę, nors pati aplinkoje nesiorentavau ir nelabai ką suvokiau, pro miglą girdėjau balsą "neverk bus dar tų nėštumų"...tai smile.gif vis prisimenu tą vienos iš seslių frazę ir tikiu ja. Beja operavęs gydytojas atbėgo į palatą pasižiūrėti ar atbudau po narkozės, kaip jaučiuosi, po kelių dienų vėl apžiūrėjo mane.
tai tokia mano skaudžios dienos patirtis... ir geri atsiliepimai apie gydytojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguze: 24 rugsėjo 2009 - 13:12
Gal zinote ka tai reiskia? "iNtrauterininis nestumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saguze @ 2009 09 24, 14:11)
sveikos,
kad ir kiap liūdna būtų, linkiu nenukabinti nosytės ir galvoti apie ateitį.
mačiau mergaičiukės guodėtės dėl gydymo įstaigų. Mano priešinga patirtis...man buvo  nestuke.gif dešimta savaitė ir....iš niekur nieko ,nei skausmų , nei jokių darbų, pamačiau kraujo dėmę. Tai vyras tą patį vėlų vakarą nuvežė mane i Kauno Mažylio g.n. Ten iš karto mane apžiūrėjo, greitai subėgo personlas ...ir po patikros paguldė, ryte darė operaciją.. Verkiau, man net galvytę gydytoja paglostė smile.gif kaip mažam vaikui. Prisimenu dar tokią nuoširdžią seselę, kuri besibaigiant jos naktinei pamainai atėjo pas mane ryte pasikalbėti. Po operacijos mane vežė į palatą, tuomet pradėjau busti iš po narkozės ir žliumbiau nesamoningai, pajutau kad grįžtų į skaudžią realybę, nors pati aplinkoje nesiorentavau ir nelabai ką suvokiau, pro miglą girdėjau balsą "neverk bus dar tų nėštumų"...tai smile.gif vis prisimenu tą vienos iš seslių frazę ir tikiu ja. Beja operavęs gydytojas atbėgo į palatą pasižiūrėti ar atbudau po narkozės, kaip jaučiuosi, po kelių dienų vėl apžiūrėjo mane.
tai tokia mano skaudžios dienos patirtis... ir geri atsiliepimai apie gydytojus.

...manau, kad kiekvienoj gydymo įstaigoj yra ir gerų gydytojų ir nelabai, tik nežinia ant kokios papulsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 09 24, 15:29)
Gal zinote ka tai reiskia? "iNtrauterininis nestumas  verysad.gif

Nezinau, ne medike, man tai nesivystanti placenta uvo diagnozuota, bet seimos gydytoja nustebo, kodel netyre tuomet priezasties. O tau nepakomentavo kas tai?
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 09 24, 12:29)

tai gal kai yra ne gimdoje o pilvo ertmeje? pirma karta girdziu toki termina... g.gif
Taip, patikrinau iternete, nes italiskai gimda utero, tai intrauterinis skaitosi nestumas ne gimoje, bet gali buti pvz.kiausintakyje, pilvo ertmeje ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo italietuvaite: 24 rugsėjo 2009 - 16:58
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 09 24, 14:29)

...manau gydytojos pasiklausk dar papildomai ir ji tau paaiskins issamiau blush2.gif
Atsakyti
rytoj eisiu, butinai parasysiu ka suzinojau, nes sito reikalo taip nepaliksiu issitirsiu kodel taip nutiko
Atsakyti
Po abarazijos praėjo trys mėnesiai bet aš dar pas savo gydytoją nebuvau, nes jaučiuosi normaliai lyg ir viskas susitarkė..... Abraziją dariusi gydytoja pasakė, kad jei tai įvyko iki 12 savaitės ir pirmą kartą tai jie jokių tyrimų nedaro. Dabar pasiskaičiusi Jūsų mergaitės pasisakymus nieko nebesuprantu, tai gal vis vien ten ištiria kas ir kaip, nes dabar ta nežinia KODĖL kankina mane žiauriai, nors gal ir nereikia čia ieškoti priežasčių, bet vis vien norisi sužinoti, kad tai nepasikartotų.
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 09 25, 10:09)
Po abarazijos praėjo trys mėnesiai bet aš dar pas  savo gydytoją nebuvau, nes jaučiuosi normaliai lyg ir viskas susitarkė..... Abraziją dariusi gydytoja pasakė, kad jei tai įvyko iki 12 savaitės ir pirmą kartą tai jie jokių tyrimų nedaro. Dabar pasiskaičiusi Jūsų mergaitės pasisakymus nieko nebesuprantu, tai gal vis vien ten ištiria kas ir kaip, nes dabar ta nežinia KODĖL kankina mane žiauriai, nors gal ir nereikia čia ieškoti priežasčių,  bet vis vien norisi sužinoti, kad tai nepasikartotų.

Kiek zinau nedaro iki 12 savaites, bet labai dideliam norui galima gi uz pinigus viska issitirti. Girdejau, kad hormonus tiriasi, organizma visaip stiprina, kaip as visokiais vitaminais ir pan. Dar gerai butu susirasti gera gydytoja, patyrusi, forume daug rekomendaciju, toks jausmas, kad tik i akis paziures ir pasakis, kas negerai biggrin.gif . Bet bandyti verta, kai domiesi, daug visokios informacijos gauni, kas gali labai padeti. As uzsirasiau pas V.Klima ir dar eisiu pas R.Jursena, cia Vilniuj. Tegu abu paziuri, nuspresiu, kuris labiau prie dusios, ogal vienas kazka ras, ko kitas nepamate. Bet kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad reika tiesiog skirti sau daugiau demesio, nepervargti, vitaminus gerti, nesinervinti, nes mes ypatingos, linkusios persileisti. Sekmes sekmes nestuke.gif
Atsakyti