QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 09 23, 11:48)
nestumas turetu but 12 savaiciu, bet vaikiukas jau buvo 3 savaites mires, tai jam buvo 9 savites laiko, ten buvo tik uzuomasgo rankyciu kojyciu ir akyciu, bet jau buvo aisku kas tai... Ir tu matei ta savo stebukliuka jis panasiai atrode kaip ir mano... tik as truputi atidziau i ji pasiziurejau

Dievuliau, mergaites, uzjauciu labai, kad dar ir teko pamatyti savo stebuklelius, kuriuos vis tiek praradom...nu bet ta Lietuvos sveikatos apsuagos sitema, tai tirkia, bet patys juos ir islepinom, as ir maniau, niekad neduosiu, bet bet kai paciai taip atsitiko, mamytes nebeturiu, nei su kuo pasitart, pakankami jauna dar irgi esu, tai dave draugas, ka darysi...bet baisu tikrai, kad taip siuntinejo, juo labiau, kad su nestumu, pirmoj vietoj juk kudikiai ir besilauiancios moterys turetu buti...o kokiam cia miese taip? as tik kai nuvaziavau i ligonine, dar is darbo isejau, maniau apziures ir grsiu, bet isakrt pasakiau, kad laukiuosi ir kraujuoju, irmi seseles zdz buvo,ruoskis guldysim...o del ateities,labai tikiuosi, kad visos galesim susilakti, tik man dabar labai svarbu issiaiskinti, del ko taip nutkio, kad nepasikartotu...stiprybes Sweet Dream