Įkraunama...
Įkraunama...

4mėn. kūdikio dienos meniu

manishkis tai ramueliu arbatytes visai nepripazhista ir sultytes vos vos te ishgeria, o kazhkaip mishiinio po koshes nelabai norisi duot, nes persivalgo po to... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Manau geriausia iki 6men atsigerti duoti vandenelio, o ne sultyciu. Manoji, nei ju, nei vandenelio megeja. Nors ir valgo darzoviene, atrodo reiktu atsigerti.. bet matomai uztenka misinelio.
Atsakyti
Sveikos mamukes mirksiukas.gif
Labai nera laiko skaityti visus 50 puslapiu, taigi turiu dideli prasyma kad parasytumet kuri nors 4men vaiko mityba kas nuo ko kaip ir su kuo hihihi.gif busiu laaaabai dekinga 4u.gif Laukiu rolleyes.gif
Beje visas su sventem 4u.gif
Atsakyti
as taip pat buciau labai dekinga, jei parasytumet kaip 4 men,maziukus maitinti. Musu racionas dabar toks, kas 3 val. misinuko po 170 ml. o pietums apie 50 ml savo virtos tyreles is morku ir bulviu + 100 ml. misinuko atsigerti. kazi ar uztenka tiek 4,5 men, vaikeliui, ar dar ka nors duoti tarpuose maitinimu? o kosyte kazin ar po saukteli reikia kas diena didinti? manasis tai apetitu nesiskundzia, suvalgytu ir daugiau jei duociau, bet paskui buna kad atpila. pasidalinkit savo patirtim ir pasakykit ar as gerai darau 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif as nebezinau ka man daryti, mums dar tik vakar suejo 4men. nuo 2 men prasidejo dideles problemos su tustinimusi doh.gif bet kas keisciausia mano sunelio viduriai ne kieti, o visiskai skysti ir tasus kaip klijai. jis pats visikai nesitustina doh.gif tie visi patarimai (guleti ant pilvuko, vandenukas, masazas ir kt) nepadeda. tustinasi termometro pagalba. pediatre nepatere taip daryti, nes pas vaika gali dingti stanginimosi refleksas. valgo MP ir obuoli, kriause, geria pankoliu arbatele.

gal kas esate susidure su panasia situacija (butent kai viduriukai ne kieti, bet vistiek nesitustina)?
pas kokius gydytojus prasyti siuntimo?
Atsakyti
sveikos mamos thumbup.gif su naujais 2009 metais visas drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
na mes jau ir po truputėlį ragaujam to tikrojo maisto clap.gif čia kelias dienas ragavom bulvę, tai oj oj oj kaip spjaudėsi, paskui galvoju imaišysiu morkytės šiek tiek, tai ir spajudėsi baisiausiai rėkė, springo, spjaudė tai neįsiūliau nei mažyčio kąsnelio doh.gif užvakar neiškentusi iš hippo nupirkau tyrelę su ankstyvosiomis morkomis ir bulvėmis mirksiukas.gif vakar daviau vieną šaukštelį, valgė pasičiauškėdama, šiandien jau gavo du šaukštelius ir protestavo rėkimu, kad dar nori yahoo.gif ploja.gif dar ragaujam obuoliuko, kurio taip pat nelabai valgo, spjauna lotuliukas.gif ir bananiuką, kurį lb mėgsta ir protestuoja, kad jo tiek mažai gauna lotuliukas.gif geriam mišinuką, pankolių arbatytę, dar ramunėlių kartais vos vos įsiūlau hihihi.gif taip ir gyvenam blink.gif bet nelb suprantu kok ji nevalgo mano gamintos daržovienės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke @ 2008 12 19, 15:33)
sveikos as cia naujoke reikia labai patarimo mano dukryte nebegeria pieno bandziau arbatos ir vandenuko nieko neima . valgom darzoviene ir kruopiene . jau ir taip ji nevalgi nuo gimimo mazai priaugam .gal patarsit .aciu

Mano mazoji irgi nieko nevalge, tai padare kraujo tyrima-buvo hemoglobinas mazas. Israse gelezies ir C vitamino, tai dabar tik duok. O siaip ir be kraujo tyrimo galima duot C vitamino ilasinus i vandenuka.
Atsakyti
Labas mamytes,mums jau greitai 4men. ir galvoju pradet ivedinet kosytes. Gal kas papasakotu kaip jas gamynt taisingai? blush2.gif Kiek zinau tai po sauksteli didina norma,tai reikia virt kiekviena diena ,ar bent dviem dienom galima? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(menininke @ 2009 01 04, 18:21)
Labas mamytes,mums jau greitai 4men. ir galvoju pradet ivedinet kosytes. Gal kas papasakotu kaip jas gamynt taisingai? blush2.gif Kiek zinau tai po sauksteli didina norma,tai reikia virt kiekviena diena ,ar bent dviem dienom galima? g.gif  biggrin.gif

sveikutė mirksiukas.gif na mes taip pat neseniai pradėjome ragauti daržovienės, bet aš ja pvz verdu kiekvieną dieną, nors kiek žinau galima išsivirti ir kelioms dienoms blink.gif bet jinai man nelabai valgo.. pašildysi paskui tą tyrelę šildytuve manau jei turi tokį ax.gif o darom mes taip: puodelyje išverdu vieną bulvytę ir trečdalį morkos, kur lieka tas rasaliukas, jo įpilu trindama daržoves (aikšu ne visą bulvę tą sitrinu, dar pagardinu savo mišinuku ir įpilu alyvuogių aliejaus bigsmile.gif skanaus thumbup.gif
Atsakyti
O kokia arbata vaikiukai geria? As kaip is medzio iskritus doh.gif

Pirkt kokia skirta vaikams? Kokia skaniausia? Patarkit mamytes. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dexnyte @ 2009 01 04, 21:06)
O kokia arbata vaikiukai geria? As kaip is medzio iskritus  doh.gif

Pirkt kokia skirta vaikams? Kokia skaniausia? Patarkit mamytes. Aciu smile.gif

Yra pirkt Hipp arbatu specialiai kudikiams (pankoliu, zoleliu). Ypac gera pankoliu arbatele: ir nuo pilvelio putimo, ir del viduriuku. O jei darysi savo kokiu zoleliu, tai reikia det tik viena rusi, nemaisyt su kitom ir labai labai maza kieki. Tik nerekomduojama vartot kokiu vaistiniu zoliu, nes kai reiks del ligos gert-nebepades.
Man asmeniskai geriausia Hipp, nors brangoka, bet jos labai mazai reikia det.
Atsakyti
sveikos mamos smile.gif noreciau patarimo, gal kas galetu padeti... ax.gif mes pries 2sav pradejom valgyti kosytes ir jau suvalgom per pietus pilna 125gr porcija bet jis nepavalgo! doh.gif suvalges pilna porcija dar suvalgo 100gr misinuko.o daktare jau sake viena maitinima pakeisti vien darzoviene...tai gal jam daugiau koses pradet duoti kad nereiketu dar ir misinuko duot? g.gif
Atsakyti