Vandens po sauksteli man sesele rekomendavo jau nuo pat gimimo duot, o siek tiek vyresniems-jei tik geria, tai pirmyn, o jei dar C vitamino ilasinsi, visai liuks bus.
O kai mazai svorio priauga, tai arbatos geriau neduot, geriau tegul misineli geria, nes arbata sotumo jausma duoda, tai dar maziau valgys.
o sakykit kokias vaisiu tureles duodat maziukams?visos kurios nuo 4men parasyta?
man taikazkaip atrodo kad nevisas galima duoti nors ir nuo 4men parsyta...
as kolkas duodu tik pagremzto obuoliuko beet noreciau gal ir kokiu dar vaisiu duoti...
sakykit gal galima koki sauksteli duoti slyvu tyreles nes pas mane sunelis pradejo labai retai tustintis kai pradejau duoti darzovienes...

As duodu visas vaisiu tyreles, pradzioj po maza sauksteli, kiekviena diena po truputi didindama. Jas galima laikyt 3 dienas, tai nereik kiekviena diena naujo indelio. O slyvu labai gerai, kai problemos su viduriukais. Tik pradzioj reik duot tik vieno vaisiaus tyreles, o ne maisytas.
Mes maisytu dar nevalgom, dar tiek daug nepripratom.
Bandykit ragaut po truputi ir stebek, ar neisbers,ar patiks.
Skanaus
Mes maisytu dar nevalgom, dar tiek daug nepripratom.
Bandykit ragaut po truputi ir stebek, ar neisbers,ar patiks.
Skanaus

na mes tai iš vaisių tyrelių ragavom dar tik obuolius, paskui obuolius su moliūgais, bananus ir bananus su persikais, db bandysiu jau duoti bananus su persikais obuolių tyrelej.. dar nusipirkę slyvų tyrelės esam, nes ir mums nuo daržovienės pradėjo viduriukai kietėti
o šiaip duodu pagremžto obuoliuko ir bananiuko pati padarau
kažkaip ne visas tyreles norisi ragauti kur nuo keturių mėnesių: pvz. tokių kaip avietės su mėlynėmis ar kkas panašaus...
dar geriam mes razinų kompotą.. ti lb patinka panelytei

dar geriam mes razinų kompotą.. ti lb patinka panelytei

O razinu kompota pati verdi?
i | Pašalinta off-topic žinutės dalis |
bandysim tada slyvu tyrele ragauti, gal viduriukai susitvarkys...
na man irgi ne viska norisi duoti kas parasyta nuo 4men...pavyzdziui kur yra su vistiena ar dar kokia nors mesa darzoviene ir parasyta kad nuo 4men...
nesuprantu as, taigi mesa galima tik nuo 8men duoti o cia jau nuo 4men parasyta...

O del vistienos nuo 4 men, tai ir as sutinku. Su mesa dar nieko neragaujam, reikia pirma prie darzoviu priprast.
Pabandysiu ir as razinu kompoto duot

QUOTE(Donata87 @ 2009 01 09, 14:48)
bandysim tada slyvu tyrele ragauti, gal viduriukai susitvarkys...
na man irgi ne viska norisi duoti kas parasyta nuo 4men...pavyzdziui kur yra su vistiena ar dar kokia nors mesa darzoviene ir parasyta kad nuo 4men...
nesuprantu as, taigi mesa galima tik nuo 8men duoti o cia jau nuo 4men parasyta... 

ai nu ten pvz tai iš viso, ką aš žinau, į tas su mėsa net nežiūriu, nesąmonė kažkokia

Papildyta:
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 01 09, 15:11)
O del vistienos nuo 4 men, tai ir as sutinku. Su mesa dar nieko neragaujam, reikia pirma prie darzoviu priprast.

duok, duok

Mes kosiu kol kas nevalgom, manau dar per anksti. Gal bandysim, kai busim visas darzoves isragave. O vienos rusies tyrele as duodu kokia savaite ar 5 d, po to pakeiciu kita, pvz su dar kita darzove. Tad dar daug ko ragaut yra
Beje, cukraus i kompota nededi?

QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 01 09, 15:37)
Mes kosiu kol kas nevalgom, manau dar per anksti. Gal bandysim, kai busim visas darzoves isragave. O vienos rusies tyrele as duodu kokia savaite ar 5 d, po to pakeiciu kita, pvz su dar kita darzove. Tad dar daug ko ragaut yra

mes irgi taip pat darom, pati verdu tik bulvę su morka ir viskas, nes kitokių daržovių natūralių nelabai ir turiu, sakiau reikės turguj pasižiūrėti gal kokią cukiniją ar moliūgą prigreibsiu.. nepavydėtinas mums tas laikas auginti savo mažučius, nėra išvis daržovių, gaunam pirkti.. db bulvę su moliūgu tyrelę nupirkau, ti bandysim

nea nededu jokio cukraus

p.s. mums nuo slyvų tyrelės, kad pramušo

as irgi dar neduodu grudiniu kosiu
tegul dar prie darzoviu pripranta...kas savaite vis po nauja darzoviu idedu kad priprastu o paskui jau kruopu koses valgysim.kad taip sakot del slyvu tyreles tai reisk butinai ir man pabandyti nes jau antra diena kaip nesitustino mazius...
o obuoliukas mums nepadeda...mano maziui skaniau yra naturalus obuoliukas o ne tyrele...kazkaip jis jos nenori valgyti... reiks ir man kompotuko pabandyti isvyrti...