na vis delto mes metem kruopu kosyte ir kaip visi normalus vaikai valgom bulvyte ir morkyte
kosyte labai skani, valgom noriai
turbut po kokios savaites jau galesim ir trecia darzove pridet
norejau del sviestuko paklaust, koki dedate? gal kazkuris yra naturaliausias, sveikiausias?
QUOTE(jurgutex @ 2009 01 15, 21:16)
na vis delto mes metem kruopu kosyte ir kaip visi normalus vaikai valgom bulvyte ir morkyte
kosyte labai skani, valgom noriai
turbut po kokios savaites jau galesim ir trecia darzove pridet
norejau del sviestuko paklaust, koki dedate? gal kazkuris yra naturaliausias, sveikiausias?
vietoj sviestuko geriau pilkite alyvuogių aliejų, nepageilėkite pinigų jį pirkdama
o yra skirtumas ar pirkti vaistineje (kaip kazkas kazkada patare) ar parduotuveje?
QUOTE(jurgutex @ 2009 01 15, 21:41)
o yra skirtumas ar pirkti vaistineje (kaip kazkas kazkada patare) ar parduotuveje?
pirkti gali ir parduotuveje ,tik nepirk extra kad butu ant etiketes parasyta,jis labai riebus,ziuer kad butu parasyta ,kad saliton,nes mes perkam tik kepimuj ,tai jej ateiti vaikui pirksiu,tai tik geresni tinkanti,tik salotoms.jo gaminimo budas kitoks.na gal suprasit ka turejau omeny.
QUOTE(Dany @ 2009 01 15, 00:47)
aciu
laba mamytės,
vakar buvome pas gydytoja ir ji mums sakė. kad galima duoti jau kiaušinio trynį. O daryti taip: išvirta kiaušinio trynį aplupti ir sutrinti su mišinuku. Bet aš manau iki kokiu 6 mėn kiaušinio neduoti. O gal kas jau ragavo?
vakar buvome pas gydytoja ir ji mums sakė. kad galima duoti jau kiaušinio trynį. O daryti taip: išvirta kiaušinio trynį aplupti ir sutrinti su mišinuku. Bet aš manau iki kokiu 6 mėn kiaušinio neduoti. O gal kas jau ragavo?
Na cia tikrai, kiek gydytoju, tiek nuomoniu
Maniske sake, jokiu kitu produktu iki puses metuku neduoti, tik darzovytes, vaisiai, kruopos
As taip ir darysiu
QUOTE(Donata87 @ 2009 01 16, 12:07)
aciu
na jis pas mane pradejo tustintis su juoda spalvyte, daktare sake kad viskas cia normaliai nu bet as issireikalavau siuntimo tyrimui, nu tai del to juoduliuko viskas normalei tik yra pozymiai kad sutrikes virskinimas...tai dabar is vis mazius nieko nevalgo!
ir geriam vaistukus... 
pastebėjau kad mums pradėjus valgyti daržovienę ir juodas kakis paliko
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 16, 17:00)
kaži čia nieko blogo, ar jau sunerimti.. daktarė sakė, kad normalu, nes vaikas pratinasi prie kieto maisto, bet aš ta savo gydytoja nelb pasitikiu 
nepergyvenk cia viskas gerai nes valgo ne tik misinuka ir beabejo nuo ti pasikeicia kakio spalvyte
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 15, 20:18)
vietoj sviestuko geriau pilkite alyvuogių aliejų, nepageilėkite pinigų jį pirkdama 
QUOTE(Donata87 @ 2009 01 16, 11:07)
aciu
na jis pas mane pradejo tustintis su juoda spalvyte, daktare sake kad viskas cia normaliai nu bet as issireikalavau siuntimo tyrimui, nu tai del to juoduliuko viskas normalei tik yra pozymiai kad sutrikes virskinimas...tai dabar is vis mazius nieko nevalgo!
ir geriam vaistukus... 
o kokias koses valgot,kad taip kakoja?
QUOTE(raulina @ 2009 01 16, 12:10)
as tai neduociau,manau,kad per anksti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 16, 16:00)
kaži čia nieko blogo, ar jau sunerimti.. daktarė sakė, kad normalu, nes vaikas pratinasi prie kieto maisto, bet aš ta savo gydytoja nelb pasitikiu 
o is kokiu darzoviu darai darzoviene?
Mes valgom MP ir pirktines darzoviu tyreles, tai irgi tamsiai kakojam. Manau, kad taip turi but.
O i pirktines tyreles irgi pilat aliejaus?
O i pirktines tyreles irgi pilat aliejaus?
QUOTE(Donata87 @ 2009 01 16, 18:55)
nepergyvenk cia viskas gerai nes valgo ne tik misinuka ir beabejo nuo ti pasikeicia kakio spalvyte
na o del kiasuinio trynio tai pirm akart toki ciuda girdziu!
na mano nuomone tai tikrai neduok kiausinio trynio! 
tai biškutį nuraminai, nes tikrai nelb man jauku dėl to tamsaus jo kakučio
Papildyta:
QUOTE(Dany @ 2009 01 16, 20:19)
lb fainiai iš tikro kad turit to ekologiško aliejaus
o aš darau savo gamintos tai tik iš bulvių ir morkų, nes tokių tik turiu natūralių iš močiutės darželio
Papildyta:
QUOTE(Dany @ 2009 01 16, 20:19)
va aš ir apie tai galvoju, kaži ar reikia pilti? o tu jas skiedi su MP, nes aš savo darytas tai skiedžiu su mišinuku, o kaži tas pirktines reikia skiesti su mišinuku ir pilti to aliejaus