Įkraunama...
Įkraunama...

4mėn. kūdikio dienos meniu

QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 01 05, 19:42)
O mes 66 cm, 6,3 kg.
Mums gydytoja kaip tik sake pradzioj duot darzoviu tyreles, nes jei pradesiu nuo vaisiu, tai gali nebevalgyt darzoviu.
Zodziu, kiek gydytoju, tiek nuomoniu, nesuprasi.
Reik daryt taip, kaip paciom atrodo geriausia.

mums taip ir atsitiko pirma daviau vaisiu tyreles tai dabar vaikas nepripazysta darzoviu tyreles,kad ir ka daryciau,gudrauciau....niekaip negaliu isiuliti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2009 01 12, 13:20)
mums taip ir atsitiko pirma daviau vaisiu tyreles tai dabar vaikas nepripazysta darzoviu tyreles,kad ir ka daryciau,gudrauciau....niekaip negaliu isiuliti doh.gif

O tu nebandei pati isvirti kokiu darzoviu ir sutrynus praskiesti su misineliu, kad butu tyreles tirstumo? Misinelis turi saldumo, tai gal tada valgys? Pvz bulve su morkyte, nes morka irgi truputi saldumo turi?
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 11, 21:41)
sveika mirksiukas.gif nu reiškiasi tavo panelė pavalganti, mes tiek neįkertam.. lotuliukas.gif  šiandien suvalgėm pvz. 80ml daržovienės + 40ml mišinuko mirksiukas.gif  o tą razinų kompotą aš šiaip atsigerti duodu vietoj arbatėlės mirksiukas.gif  išsiverdu aš jį vakare: nuplanu razinas, įpilu šiek tiek vandens ir pavirinu kol užverda, palieku per naktį, kad pritrauktų, o ryte jau geriam ax.gif  thumbup.gif

Dėkui,reiks pabandyt,nes manoji panelė negeria nei vandenuko , nei arbatėlių schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2009 01 12, 13:20)

pabandyk daugiau morkytės įdėti ir mažiau bulvytės, kaip jau čia mamytė minėjo įpilk mišinuko, turėtų valgyti.. o jei ne, neskubėk, turėk kantrybės, laikui bėgant vis tiek valgys, kur dings hihihi.gif o gal pirktines valgytų? tai pradėk nuo pirktinių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmienė @ 2009 01 12, 15:12)
Dėkui,reiks pabandyt,nes manoji panelė negeria nei vandenuko , nei arbatėlių schmoll.gif .

prašau, kad tik į naudą būtų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
as bandziau pati virti tai visiskai atsisake valgyti,o pirktines tai isiulydavau koki 1-2saukstukus,o visa kita spjaudavo,aciu 4u.gif reikes pabandyti su misinuku
Atsakyti
Idomu butu suzinoti, kiek jusu mazylai isgeria pienelio ar misineliu per viena maitinima? Mano princese vos vos 100-120 ml sugeba isgerti, o kur jau ta norma pagal amziu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 01 13, 15:55)
Idomu butu suzinoti, kiek jusu mazylai isgeria pienelio ar misineliu per viena maitinima? Mano princese vos vos 100-120 ml sugeba isgerti, o kur jau ta norma pagal amziu.... g.gif

mums jau 5men,bet pries menesi mazoji misinuko suvalgydavo 150-180ml 4u.gif

savo maze pradejau primaitint nuo4men 3sav-o pradejau nuo bulves-skiestos su misinuku.po keliu dienu pridejau ir morka.o nuo siandien pridejau ir cukinija.-tai pietum vago tokia kosyte bulve-morka-cukinija 4u.gif

ir mums pediatre patare pradet nuo obuolio,banano tyreliu-bet as nedaviau-kam pratint vaika prie saldaus...
Atsakyti
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 01 13, 16:55)

mūsiškė ir nelabai jau dideliu apetitu pasireiškia, išgeria panašiai kaip ir taviškė 120-130 ml g.gif
Atsakyti
Na o mano mazius tai tikras apzora thumbup.gif suvalgo 180 ml ir dar noretu bet daugiau neduodu tik soskyte ikisu kad neverktu. 4u.gif
Atsakyti
na mano vyrukas kol su virskinimu problemu neturejo tai oikaip apetitu nesiskunde!suvalgudavo 180-210ml! biggrin.gif o jau darzovienes kerta! thumbup.gif kol kas duodu tik obuoliuko pagremzto, noreciau jau ir banano duoti paragauti bet vis dar dvejoju... ax.gif bijau apkrauti zarnyna ns ir taip problemeliu dabar su juo turim... verysad.gif is vis pradejo nieko nevalgyti... verysad.gif kai pasveiks viduriukai tai manau jau duosiu pabandyti banano, paskui ir tyrele su obuoliuku padarysiu smile.gif tegul pasmaguriauja thumbup.gif
Atsakyti
mes tai vaisines tyrekes pobiski ispradziu,1a indeli per 2i dienas suvalgidavom,duodu HIPP.budavo kad ir ismesdavau nepatikdavo,o dabar jau 3sav.nuo paragavimo praejo,tai indeli visa per karta suvalgo,tustintis reciau pradejo,tai slyvu tyrele duodu.valgom MP,tai darzoviu neskubu buot,gal po 5to men.o bananiuka kai paragavo 3.5men.tai visa suvalgo per karta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif duodu pries miega tada 4val ismiega tongue.gif .bet jej ragaunat pirma karta reikia doti diena,ir stebet kad alergijos nebutu,ir ar pilvuko nepucia. cool.gif
Atsakyti
Mes banana pradejom pati pirma valgyt, o tik po to visas kitas darzoviu ir vaisiu tyreles. Man atrodo, kad bananas nieko blogo nedaro.
Atsakyti