Įkraunama...
Įkraunama...

4mėn. kūdikio dienos meniu

QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 09, 17:05)
mes irgi taip pat darom, pati verdu tik bulvę su morka ir viskas, nes kitokių daržovių natūralių nelabai ir turiu, sakiau reikės turguj pasižiūrėti gal kokią cukiniją ar moliūgą prigreibsiu.. nepavydėtinas mums tas laikas auginti savo mažučius, nėra išvis daržovių, gaunam pirkti.. db bulvę su moliūgu tyrelę nupirkau, ti bandysim thumbup.gif  o kaži nėra bulvė+morka+moliūgas g.gif  g.gif
nea nededu jokio cukraus schmoll.gif  niekam jo nereikia schmoll.gif  tos razinos žinok duoda saldumo, geriau negu vandenuką gerti, nes musiškė nelb vandenuko ir geria..
p.s. mums nuo slyvų tyrelės, kad pramušo  thumbup.gif  super variantas, mums tiko lotuliukas.gif

Moliūgas su morkomis ir bulvėmis tyrelė yra MILUPOS , bet mes jos dar neragavom.
Atsakyti
aš jai irgi atpjaunu obuolijuko nulupusi pačiulpėti, tai oj kaip patinka ir lb supyksta kai atimu lotuliukas.gif ax.gif arba kai bananiuko tyrelę darau, įdedu obuoliuko, tai oj kaip jai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 09, 17:34)
aš jai irgi atpjaunu obuolijuko nulupusi pačiulpėti, tai oj kaip patinka ir lb supyksta kai atimu lotuliukas.gif  ax.gif  arba kai bananiuko tyrelę darau, įdedu obuoliuko, tai oj kaip jai patinka thumbup.gif

o kaip darai bananu tyrele? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 01 09, 18:02)
o kaip darai bananu tyrele? ax.gif

niu lb paprastai, nulupu bananą hihihi.gif , seniau kol neturėjau blenderio sutrindavau su šakute, po to su šaukščiuku iki tokios tyrelės assa.gif o db idedu banano, nulupu obuolį, padarau jo apipjaustymą hihihi.gif viską į indą ir su blenderiu bzzz... lotuliukas.gif olia, valgo pasičepsėdama thumbup.gif bigsmile.gif aišku ne visą bananą, o kokį trečdalį ir obuoliuko ne visą cool.gif duodu tos tyrelės kokis 2-3 šaukštelius.. pirma vieno bananiuko duok paragauti šaukštuką, žiūrėk kaip reaguos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 09 sausio 2009 - 17:25
Labas mamytes, o gal kuri pradejote nuo kruopu? Mums 4 menesiai ir 6 dienos. Gydytoja patare pradeti nuo kruopu, nes man atrode, kad mergytei truksta maisto. Maitinu misinuku. Pradejau nuo aviziniu dribsniu. Kad butu kazkoks skonis pridedu laseli medaus (nes ir sloguoja). Veliau pridesiu vaisines tyreles. Klausimas tik kiek duoti tos kosytes, nes ji labai noriai valgo, bet nesinori permaitint. Siandien tik 3 diena kai pradejom kosiaut.
Atsakyti
QUOTE(jurgutex @ 2009 01 09, 20:22)
Labas mamytes, o gal kuri pradejote nuo kruopu? Mums 4 menesiai ir 6 dienos. Gydytoja patare pradeti nuo kruopu, nes man atrode, kad mergytei truksta maisto. Maitinu misinuku. Pradejau nuo aviziniu dribsniu. Kad butu kazkoks skonis pridedu laseli medaus (nes ir sloguoja). Veliau pridesiu vaisines tyreles. Klausimas tik kiek duoti tos kosytes, nes ji labai noriai valgo, bet nesinori permaitint. Siandien tik 3 diena kai pradejom kosiaut.

na nežinau, kažkaip mes bent jau pradėjom nuo daržovienės... tai kažką patarti nelb ir galiu... jeigu trečia diena ti tris šaukštelius ir duok, o paskui tą porciją po truputį didink, vėliau jau kokius penkius šaukštelius, paskui 80g, kokį 120g, paskui kiek jau pati norės ir valgys.. thumbup.gif mirksiukas.gif beje mūsų mažylė preitą mėnesį ir blogai priaugo svorio, ti daktarė liepė duoti varškės ir jau virti kruopų košės, bet aš kažkaip nelb jos klausiau, padariau kaip man atrodė geriausia ir pradėjau primaitinti nuo daržovienės ax.gif priaugom šį mėnesį 900g, o preitą mėnesį tik 300g schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 09 sausio 2009 - 20:19
Tik as kazkaip abejoju del medaus i kosyte, kiek man gyd sake, medus gali sukelt alergija g.gif
Atsakyti
del medaus tai as esu skaicius kad negalima duoti iki metu laiko... g.gif
Atsakyti
Kiek zinau i kosyte galima deti truputi tikro sviestuko, arba laseli gero aliejaus.
Atsakyti
geriausia nusipirk brangaus alyvuogių aliejaus iš vaistinės, mums taip gydytoja patarė, žn kad bent jau vertinga thumbup.gif nors mes db sviestuką dedam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 09, 14:34)
na mes tai iš vaisių tyrelių ragavom dar tik obuolius, paskui obuolius su moliūgais, bananus ir bananus su persikais, db bandysiu jau duoti bananus su persikais obuolių tyrelej.. dar nusipirkę slyvų tyrelės esam, nes ir mums nuo daržovienės pradėjo viduriukai kietėti schmoll.gif o šiaip duodu pagremžto obuoliuko ir bananiuko pati padarau biggrin.gif  kažkaip ne visas tyreles norisi ragauti kur nuo keturių mėnesių: pvz. tokių kaip avietės su mėlynėmis ar kkas panašaus...
dar geriam mes razinų kompotą.. ti lb patinka panelytei thumbup.gif

Sveikos!Mes irgi neseniai pradėjom valgyti daržovienes.Dukrytė valgo tiek pačios gamintas,tiek pirktas,tik duok,jau po 125ml.suvalgo,bet po to dar ir mišinuko noriai geria,koki120ml.ar neperdaug kažin?Pavakariams jau valgom ir vaisių tyreles.O ką tas kompotukas razinų duoda?Gal palaisvėja viduriukai,nes žiūriu pakietėja maniškei?Ir kaip jį verdi?
Atsakyti
QUOTE(Vilmienė @ 2009 01 11, 17:57)
Sveikos!Mes irgi neseniai pradėjom valgyti daržovienes.Dukrytė valgo tiek pačios gamintas,tiek pirktas,tik duok,jau po 125ml.suvalgo,bet po to dar ir mišinuko noriai geria,koki120ml.ar neperdaug kažin?Pavakariams jau valgom ir vaisių tyreles.O ką tas kompotukas razinų duoda?Gal palaisvėja viduriukai,nes žiūriu pakietėja maniškei?Ir kaip jį verdi?

sveika mirksiukas.gif nu reiškiasi tavo panelė pavalganti, mes tiek neįkertam.. lotuliukas.gif šiandien suvalgėm pvz. 80ml daržovienės + 40ml mišinuko mirksiukas.gif o tą razinų kompotą aš šiaip atsigerti duodu vietoj arbatėlės mirksiukas.gif išsiverdu aš jį vakare: nuplanu razinas, įpilu šiek tiek vandens ir pavirinu kol užverda, palieku per naktį, kad pritrauktų, o ryte jau geriam ax.gif thumbup.gif
Atsakyti