Kas jau duodat košytę su kopūstu, tai kiek jo dėti į košytę, visą lapelį ar tik biškutį, dėl skonio???

brangiosios, pasiskaiciau cia visokiu nuomoniu, apie maitinima
.Mano mazoji jau tyreles valgo nuo triju menesiu, dabar jai keturi
, morku, obuoliu, bulviu, zirniu, persiku ir kt., manau , kad kiekvienas lelytis skirtingas, pavyzdziui as gyvenu JAV ir cia daktaru pasiklausius, atseit jei geria misini ir uztenka, jei skauda pilvuka jokiu arbateliu nereikia duoti, o ka daryti ? ziureti kaip maziuke kankinasi?o ju cia ir nera, mama atsiuncia is lietuvos, jei dygsta dantukai tai vaistukai visi nuo 4 menesiu, o mum pradejo dygti, kai buvom 1 menesio ir dabar turime jau 3, taigi tuos kur skirti nuo keturiu daviau nuo 1 men
, sestis bandyti pati pradejo nuo 2 menesiu ir jau sedi dabar, negi as jai drausiu jei pati stengiasi, o paguldzius per prievarta negali laikyti, nes tik nervai bus sugadinti
. man atrodo reikia ziureti pagal kiekviena vaikuti individualiai kas jam geriausia, nes mediku skirtinga nuomone turi, o be to jie pagal standartus moko, o maziai skirtingi

QUOTE(murce @ 2009 06 01, 17:07)
Kas jau duodat košytę su kopūstu, tai kiek jo dėti į košytę, visą lapelį ar tik biškutį, dėl skonio??? 

mano nevalge su kopustais,dek tik del skonio nes nuo kopusto papucia truputi pilviuka
QUOTE(dzastinka @ 2009 06 03, 19:18)
SVEIKOS MAMYTES MANO MAZIUKUI SENDIENA SUEJO 4MEN ISVIRIAU MORKYTE SUTRYNIAU BET LABAI NUSIVYLIAU JIS VISKA ISSPJOVE,BANDZIAU DUOTI DAR KELIS KARTUS BET VISKAS VELTUI,GAL GALIT PATARTI KAIP MAN VAIKIUKA PRIPRATINTI VALGYT KOSYTE
.... reikia pradėti nuo bulvytės ir morkytės dėti tik biškiuką........
QUOTE(murce @ 2009 06 03, 22:28)
.... reikia pradėti nuo bulvytės ir morkytės dėti tik biškiuką........
tai as tik morkyte ir daviau bet jis niekaip nenori imti ir paragauti spjauna viska lauk nezinau kaip cia ji sudominti praryti nors laseli

QUOTE(linulia40 @ 2009 05 08, 09:45)
as vakar buvau pas gydytoja tai sake taip.jei pati darysiu kosytes tai duoti pirma diena buvytes sauksteli viena,galima du,kita diena vel bulvytes pora sauksteliu,ir taip kokias 3-4 dienas iki 4 saukteliu bulvytes,po to prie bulvytes dadeti morkytes ir vel 3-4 dienas duoti,paskui dadeti kopustelio ir taip kas 3-4 dienas dadeti tam,kad stebeti ar vaikas neelergiskas ir ar jam tinka tos darzovytes. Ir taip iki men galo vaikas turi kosyte valgyti apie 150g. Dar sake duoti obuoliuko pagramdyto ir isspaustos sultytes,kivio,banano.Viska duoti pirma karta tik 4 lasus.
......... aš pagal linulia pradėjau maitinti, tik po savaitę pratinau prie vienos daržovės, ir po biškiuka...dabar jau valgom ir bulvytę+morkytę+kopūsto biškiuką..... ir viskas normaliai...man daktare sake, kad morkos tik biškiuką duoti, nes ji daug kam alergizuoja......o gal tavo išvis nemėgsta jos, manoji pavz nevalgo niekaip banano, nei vieno, nei su kuo nors...spjauna ir tiek..tai ir nebeduodu, juk yra kitų skanumynų vaikučiui

Sveikos, ale paskaitai, tai gydytojai visiems skirtingai pataria, as nuo vakar pradejau duoti Milupos avizu kose, o paskui sake jau bulve virti reikes. maniskis tai su malonumu ta avizu kose lapnoja, dar idejau persiku ir bananu tyreles, kad skaniau butu, tai siandien du sriubinius saukstus suvalge ir dar norejo, paskui 150 ml misinuko dar isgere. sakiau rytoj jau tris suktus paruosiu
QUOTE(Jogvile @ 2009 06 07, 20:10)
Sveikos, ale paskaitai, tai gydytojai visiems skirtingai pataria,
...mums tai grūdų košę paskutinę, sakė kai pripras prie daržovių....dar kai pasakiau, kad kakutis gleivėtas, tai sako palauk, dar tikrai neduokit.....viduriukai nesusitvarkę

o mes pradejom nuo darzoviu,pagal gydytojos nurodimus,pradejom nuo morkos ir t.t.
QUOTE(IndreZ @ 2009 05 24, 21:31)
oj kiek jusu leliukai daug ragave
mums kazkodel gydytoja patare neskubeti, mes tai kolkas valgom tik MP ir bandem banano.. paskuj gyytoja sako atseit pradeti reiktu nuo bulvytes, nes bananas per skanus, artimiausias MP. Bet rytoj jau pradesim bulvyte ragauti.. tai pradedam nuo saukstelio, dvieju triju ir + MP taip? o kai jau isgaunam 150 g tai tada atseit gydytoja sake duoti vandenuko arba arbateles, tai MP jau tada is to maitinimo iskrenta visai? nes zalia dar kolkas sitame reikale.. teks vadovautis intuicija
tiesa pasakius, mano leliukas gyvenime dar buteliuko neragaves
tiesiog nebuvo reikalo
idomu kai cia mums seksis 

mums pediatre liepe pradeti nuo kosyciu,o gastrologe nuo darzoviu + pagramditas bananas
mano mazyle valgo kolkas tik MP ir kelios dienos duodu morkytes su bulvytemis (pirktas)apie pietus,o i vakara pagramdau banana
bananas jai labiau patinka

dabar asiskaiciau sia temute ir nusprendziau geriau pati pabandyti pasigaminti darzoviu tyreles