Įkraunama...
Įkraunama...

4mėn. kūdikio dienos meniu

mums arteja 4 menesiai. Gydytoja sake dar neprimaitinti. Nes alergiska ir su viduriukais ne viskas gerai. Na bandysiu kiek imanoma ilgiau istverti, nors labai jau norisi kuo greiciau smile.gif

Bet mamytes, nesizavekite pirktomis tyrelimis. Labai karcia patirti turejau su sunum. Kuris buvo siaubingai alergiskas. Net nuo MP 2 menesiu buvo labai didele alergija. HIPP tyreles ir koses is viso nevartotinos alergija turintiems vaikams. Mums alergologe sake, kad labai daug kudikiu turi dideliu problemu su HIPP visa produkcija. Nuo SINLAC mano sunus buvo apsivemes, tai daugiau ir nedaviau. Pagerejimas alergijoje buvo kai pradejom valgyti homeopatinius zirniukus ir pacios gamintas darzoviu koses bei Galintos kruopas ir dripsnius. Tai ir uzaugom su darzo produkcija ir Galintos kruopom.
Man gydytoja savo laiku irgi kalbejo, kad visos darzoves nesviezios, geriau maitinti konservais. Visgi geriau nesvieziom darzovem negu konservais.
O vaisiu tyreliu is viso neduodavau. Obuoliuka pakepdavau ir tiek.

Gal zinote is kur gauti ekologiskai uzauginto moliugo Vilniuje? Buciau dekinga jeigu parasytumete i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeda: 11 gegužės 2009 - 16:56
Pradėjom valgyti bulvytę, gan skaniai valgo, po šaukštekį....bet tokia pikta pasidarė, nežinau, gal pilvuką skauda...rodos neviduriuoja, kojyčių ne riečia, bet kažkaip prasidėjo tokiu laiku g.gif g.gif
Bulvytę valgo skaniau nei bananą smile.gif smile.gif smile.gif kitą savaitę įvesim morkytę, o kaip kitom sekas primaitinti, ką labiausiai mėgsta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 19 gegužės 2009 - 20:18
Manajam morkos nei per kur neikisi,kazin kodel jos nemegsta? g.gif bulves valgo labai noriai biggrin.gif
Atsakyti
As tai pradejau primaitinti nuo morku tyreles, po to jau su bulve, labiau valgo, kai pabalinu misinuku. Tai as dabar duodu viena karta vaisiu tyrele ir viena karta darzoviu tyrele, bet po kokius 60g. kad butu ivairiau ir tada labiau valgo. darzoves labiau kietina visurius, o vaisiai atpalaiduoja. jei atvirai tai as maitinu taip kaip jauciu jam patinka. Beja obuoliuka labiau patinka paciam padraugti o ne gramdyta valgyti (tyreliu is viso obuolio nevalgo), atpjauni skiltele ir paduoti, tai taip skaniai grauzia, dar neturi nei vieno dartuko, tai kartu dantenas pasimasazuoja. labai megsta bananu tyrele ir kitu vaisiu. Beja yra hipp tyreles nuo 4men su trupuciu mesos, nupirkau pabandyti, NEVALGE ir net apsivele, dabar duosu tik paprasciausias darzovienes.
Is pradziu sultytes labai gere, dabar jau nebegeria, arbatos kudikiams specialios irgi negeria, valdenuko tupuciuka.
Atsakyti
as sultytes praskiedziu vandenuku,tai geria,bet arbatu jokiu negeriam,tik visada vandenukas 4u.gif sian bandysim valgyt bulvyte,morkyte ir moliuga,ziuresim kas bus,nes su kopustais isspjove lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazylis kiekviena diena gauna arbatytes ir labai geria,pasigyriau kad labai megsta bulviu kosyte vakar norejau duoti bet nei vieno saukstelio neprarijo,viska spjove lauk verysad.gif
Atsakyti
oj kiek jusu leliukai daug ragave smile.gif 4u.gif mums kazkodel gydytoja patare neskubeti, mes tai kolkas valgom tik MP ir bandem banano.. paskuj gyytoja sako atseit pradeti reiktu nuo bulvytes, nes bananas per skanus, artimiausias MP. Bet rytoj jau pradesim bulvyte ragauti.. tai pradedam nuo saukstelio, dvieju triju ir + MP taip? o kai jau isgaunam 150 g tai tada atseit gydytoja sake duoti vandenuko arba arbateles, tai MP jau tada is to maitinimo iskrenta visai? nes zalia dar kolkas sitame reikale.. teks vadovautis intuicija smile.gif tiesa pasakius, mano leliukas gyvenime dar buteliuko neragaves 4u.gif tiesiog nebuvo reikalo smile.gif idomu kai cia mums seksis smile.gif
Atsakyti
Mūsų mažylis jau paragavo morkytės ir labai patiko. Kol kas dar valgo nežinau kaip bus toliau o daviau obuolių tyrelės tai man atrodo kad jam buvo rūgštu nelabai ir valgė. Dar šiandien pabandžiau duoti Hipp tos pirmos kūdikių košytės porą šaukštelių tai visai neblogai valgė
Atsakyti
...mes ragaujam irgi obuolių tyrelė, pirmą kartą labai raukėsi, dabar jau valgo skaniai...tik bananą kai duodu- labai raukosi, jai neskanu....o nuo vakar- košytė su morkyte pietums jau valgom, visai patiko, tikiuosi ir toliau taip smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi prie jusu 4u.gif mano panele jau atsisako misinuko, valgo tik kosytes verysad.gif nebezinau kuo ir maitint unsure.gif gal kas turit kokiu patarimu, kokias koses man jai virt, kad nebutu blogai tokiam leliukui, jai laikas dar tik ragaut, o ji nori jau pilnai viska valgyt doh.gif
Atsakyti
o maniskei merginai jau greitai bus 5 menesiai, bet nei vienos koses neikisi nei per niekur schmoll.gif ... viskas jai neskanu: ir bananas, ir obuolys, ir bulve, ir grudines milupos koseles... neima i burna nei saldaus, nei rugstaus, nei normalaus... nei pirkto, nei namuose virto... tik man marskinius plesia, tipo "duok tai, ka as megstu ir zinau kur padeta" doh.gif ... gydytoja liepe nekisti per prievarta, o toliau maitinti krutimi... ateis jai savo laikas ax.gif
gal kas turi panasia situacija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikasis @ 2009 05 30, 13:44)
o maniskei merginai jau greitai bus 5 menesiai, bet nei vienos koses neikisi nei per niekur schmoll.gif ... viskas jai neskanu: ir bananas, ir obuolys, ir bulve, ir grudines milupos koseles... neima i burna nei saldaus, nei rugstaus, nei normalaus... nei pirkto, nei namuose virto... tik man marskinius plesia, tipo "duok tai, ka as megstu ir zinau kur padeta" doh.gif ... gydytoja liepe nekisti per prievarta, o toliau maitinti krutimi... ateis jai savo laikas ax.gif
gal kas turi panasia situacija? ax.gif

Tik dziaukis, kad uztektinai turi pienuko, krutimi maitinancioms apskritai rekomenduojama primaitint tik nuo 6 menesiu. O va manoji misinuko nebepripazista, savo pieno aisku senai nebeturiu, ir nori tik saldziu kosiu doh.gif va cia tai tikrai problema doh.gif
Atsakyti