QUOTE(realax @ 2009 05 05, 12:17)
sveikos mamytes

mano maziukui 4men.padekit nezinau ka daryti,klausyti daktaru apie vaikucio mityba ar uosviu??pastoviai jie kala man i galva,kad manu koses su karves pienu vyrti,kad anksti galima jogurta su varske duoti,o sie produktai ir zurnale ir daktare sake,kad geriausiai duoti nuo 8men. uosviai sako tie misineliai tik karves maitinti chemija didziausia

ka daryti nezinau

labai butu idomu isklausyti jusu nuomone
tikrai neklausyk uosviu,lai patys geria karves piena....as ir paklausiau uosviu ir daviau maziukei arbatytes(uosviai sake oi kaip reikia duot) tai paskui pas daktarus lekiau,nes viduriavo,varskyte veme ir skrandukui buvo uzdegimas,nu ir kaip daktarei po to pasakyt,kad vistiek daviau arbatytes,nors ji man neleido(bet pasakiau,juk vaikas svarbiau),taigi ziurek,ne uosviu (jie prie vaiko naktim nesedes,kai bus blogai,o prikaisios dar ateje..) o vaikucio,daktare jei sako,tai zino kas dabar sveikiau yra....spes dar tie vaikuciai savo skrandukus apkraut visokiom kosem ir t.t...gydytojai sako,kad blogiausias is visu pienu vaikui tai yra butent KARVES pienas!!!! Tai,va,mano nuomone tokia. Spresk,pati.
Gal tuos uosvius nusivesk pas daktare ir lai pasompratauja su daktare....ka geriau duot vaikui...