Įkraunama...
Įkraunama...

4mėn. kūdikio dienos meniu

sveikos mamytes smile.gif norejau paklaust,kaip geriau darzoves trynt,per sietuka ar su mikseriu? blush2.gif kaip jus darot?
Atsakyti
QUOTE(realax @ 2009 04 22, 19:28)
sveikos mamytes  smile.gif  norejau paklaust,kaip geriau darzoves trynt,per sietuka ar su mikseriu? blush2.gif kaip jus darot?

Labas, as tai nusipirkau blenderi, tai su juo labai gerai susitrina, gaunasi vienalyte kosele rolleyes.gif
Atsakyti
is tikro,su blenderiu labai greit,ir gaunas kaip pirktine,tokia puri ir vientysa,be jokiu gumuliuku smile.gif
Atsakyti
mano irgi trina akytes ir parausta nuo trinimo...as kazkaip negalvoju,kad alergija,nes maitinau MP taip pat buvo ir dabar dar damaitinu irgi tas pats... g.gif
Atsakyti
Mano maziulis jau ragavo ir bulviu kosytes,grikiu,mieziu,avizu,obuoliu tik labai nepatinka morkos.Taip valgo graziai nei nespjauna,o uzsigerti duodu arbateles.Kai pirma kart duodavau pabandyti ar valgys niekada nebuvo isbertas ar dar kas,budavo ramus,ir pavalges visada miegodavo.Siaip as jo nemaitinau tik su misinuku nuo gimimo.Ziuresim kaip toliau bus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif mano maziukui 4men.padekit nezinau ka daryti,klausyti daktaru apie vaikucio mityba ar uosviu??pastoviai jie kala man i galva,kad manu koses su karves pienu vyrti,kad anksti galima jogurta su varske duoti,o sie produktai ir zurnale ir daktare sake,kad geriausiai duoti nuo 8men. uosviai sako tie misineliai tik karves maitinti chemija didziausia verysad.gif ka daryti nezinau g.gif labai butu idomu isklausyti jusu nuomone
Atsakyti
QUOTE(realax @ 2009 05 05, 12:17)
sveikos mamytes  smile.gif  mano maziukui 4men.padekit nezinau ka daryti,klausyti daktaru apie vaikucio mityba ar uosviu??pastoviai jie kala man i galva,kad manu koses su karves pienu vyrti,kad anksti galima jogurta su varske duoti,o sie produktai ir zurnale ir daktare sake,kad geriausiai duoti nuo 8men. uosviai sako tie misineliai tik karves maitinti chemija didziausia  verysad.gif  ka daryti nezinau  g.gif  labai butu idomu isklausyti jusu nuomone

tikrai neklausyk uosviu,lai patys geria karves piena....as ir paklausiau uosviu ir daviau maziukei arbatytes(uosviai sake oi kaip reikia duot) tai paskui pas daktarus lekiau,nes viduriavo,varskyte veme ir skrandukui buvo uzdegimas,nu ir kaip daktarei po to pasakyt,kad vistiek daviau arbatytes,nors ji man neleido(bet pasakiau,juk vaikas svarbiau),taigi ziurek,ne uosviu (jie prie vaiko naktim nesedes,kai bus blogai,o prikaisios dar ateje..) o vaikucio,daktare jei sako,tai zino kas dabar sveikiau yra....spes dar tie vaikuciai savo skrandukus apkraut visokiom kosem ir t.t...gydytojai sako,kad blogiausias is visu pienu vaikui tai yra butent KARVES pienas!!!! Tai,va,mano nuomone tokia. Spresk,pati.
Gal tuos uosvius nusivesk pas daktare ir lai pasompratauja su daktare....ka geriau duot vaikui... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulia40: 05 gegužės 2009 - 12:05
Labas mamytes, norejau paklausti kiek galima duoti tyreles 4men. vaikui? kaip paskuj didinti doze? smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Mylaniuks @ 2009 05 07, 16:50)
Labas mamytes, norejau paklausti kiek galima duoti tyreles 4men. vaikui? kaip paskuj didinti doze? smile.gif  aciu

as vakar buvau pas gydytoja tai sake taip.jei pati darysiu kosytes tai duoti pirma diena buvytes sauksteli viena,galima du,kita diena vel bulvytes pora sauksteliu,ir taip kokias 3-4 dienas iki 4 saukteliu bulvytes,po to prie bulvytes dadeti morkytes ir vel 3-4 dienas duoti,paskui dadeti kopustelio ir taip kas 3-4 dienas dadeti tam,kad stebeti ar vaikas neelergiskas ir ar jam tinka tos darzovytes. Ir taip iki men galo vaikas turi kosyte valgyti apie 150g. Dar sake duoti obuoliuko pagramdyto ir isspaustos sultytes,kivio,banano.Viska duoti pirma karta tik 4 lasus.
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 05 08, 09:45)
as vakar buvau pas gydytoja tai sake taip.jei pati darysiu kosytes tai duoti pirma diena buvytes sauksteli viena,galima du,kita diena vel bulvytes pora sauksteliu,ir taip kokias 3-4 dienas iki 4 saukteliu bulvytes,po to prie bulvytes dadeti morkytes ir vel 3-4 dienas duoti,paskui dadeti kopustelio ir taip kas 3-4 dienas dadeti tam,kad stebeti ar vaikas neelergiskas ir ar jam tinka tos darzovytes. Ir taip iki men galo vaikas turi kosyte valgyti apie 150g. Dar sake duoti obuoliuko pagramdyto ir isspaustos sultytes,kivio,banano.Viska duoti pirma karta tik 4 lasus.

mano gydytoja sake geriausia ne paciai gramdyti, o nupirkti ir duodi paruosta, nes ten jau viskas subalancuota leliui ne per rugstu ir tt, be to liuks jei obuoliukas is savo kiemo....bet jei ne, geriau is indelio ten bet jau patikrinti pagal standartus tinkantys vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva-pamaiva @ 2009 05 09, 00:03)
mano gydytoja sake geriausia ne paciai gramdyti, o nupirkti ir duodi paruosta, nes ten jau viskas subalancuota leliui ne per rugstu ir tt, be to liuks jei obuoliukas is savo kiemo....bet jei ne, geriau is indelio ten bet jau patikrinti pagal standartus tinkantys vaikams  mirksiukas.gif

siaip mes turim savo obuoliuku,bet kazkaip ir as pagalvojau gal del vaisiu reiktu pirkt indeliuose,nes visdelto geriau negu su chemija visa pirkt pardej g.gif
Atsakyti
mums gydytoja irgi patare geriau pirktines koseles dabar duoti,nes dar svieziu darzoviu nera schmoll.gif
Atsakyti