Įkraunama...
Įkraunama...

Verbenos-gėlės gražuolės

QUOTE(zemuoge1 @ 2010 05 15, 17:22)
jus jau laukiat ziedu,o as dar tik siandien savo verbenas ispikavau- siemet susivelinau su visais daigais ax.gif
va sitaip atrodo maniskes:

Nieko, sulauksi ir Tu žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara, kaip manot ar ne per anskti as cia jas i vazona ikeliau? neprapuls jos man? :(pirmasyk auginu...
user posted image
Atsakyti
...tokia grazi gele, o tema vos gyva...gaila...
As siemet irgi isigijau siu grazuoliu. Gailiuosi, kad mazai...Kartu su jomis pirkau ir Gvinejos sprigiu...va su jomis tai labai apsirikau...geriau buc verbenu i ju vieta papirkus...nerealios wub.gif wub.gif o ziedu gausybe thumbup.gif gaila, kad vienmetes. Gerai butu nors viena pasilaikyt per ziema - pasidauginimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 17 birželio 2010 - 11:14
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 17, 21:48)
Laba vakara, kaip manot ar ne per anskti as cia jas i vazona ikeliau? neprapuls jos man? :(pirmasyk auginu...
user posted image

As tai nelinkusi mazuciu iskart kisti i dideli vazona, geriau palaipsniui didinti vazonelio skersmeni- joms patinka savo šaknemis liesti vazono kraštelius, kazkodel taip jos geriau jaučiasi ir geriau auga...per TV laidą kažkada girdėjau...
Nors nieko joms nenutiks aišku...bet pati esu pajutusi, kad tai stabdo gelyčių augimą (turėjau patirties su pelergonijom).
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 06 17, 12:17)
As tai nelinkusi mazuciu iskart kisti i dideli vazona, geriau palaipsniui didinti vazonelio skersmeni- joms patinka savo šaknemis liesti vazono kraštelius, kazkodel taip jos geriau jaučiasi ir geriau auga...per  TV laidą kažkada girdėjau...
Nors nieko joms nenutiks aišku...bet pati esu pajutusi, kad tai stabdo gelyčių augimą (turėjau patirties su pelergonijom).

jau taip seniai keliau nuotrauka kad dabar net paciai buvo idomu pamatyt kokios jos buvo mazos... o dabar jau sitam vazone lipa per krastus, pradeda zydet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 18, 10:44)
jau taip seniai keliau nuotrauka kad dabar net paciai buvo idomu pamatyt kokios jos buvo mazos... o dabar jau sitam vazone lipa per krastus, pradeda zydet  thumbup.gif

Tai saunu. thumbup.gif Galetumet ir nuotrauka iklet, pasigirt, o ir mes pasigrozetumeme. wub.gif wub.gif
Manosios bordo irgi jau svyra is loveliu, tik va raudonosios, veliau persodintos, dar i dangu ziuri. Na bet niekis, ir jos paaugs, nusvirs...Bet kitiems metams zinosiu, kad kuo anksciau persodini is mazuciu vazoniuku, tuo greiciau uzauga.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 06 19, 11:34)
Tai saunu. thumbup.gif  Galetumet ir nuotrauka iklet, pasigirt, o ir mes pasigrozetumeme. wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
man kazko nelabai eina jas auginti. Turiu pasisodinusi vazone, bet kazkaip sustojo augti, o dar ir kazkas puole jas, tai purskiau, preitais metais buvau prie petuniju isodinusi, bet matyt draugija netiko, lotuliukas.gif nes buvo kaip dilgeles lotuliukas.gif , ziedai labai mazi,kazkokios isstypusios. Paziuresim kaip siemet, beje dar ir tiesiai i zeme turiu pasodinus, tos kazkaip greiciau auga...
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 06 19, 12:06)
..., beje dar ir tiesiai i zeme turiu pasodinus, tos kazkaip greiciau auga...

Mano kaimynė buvo pernai tiesiai i zemę prisodinus, thumbup.gif super, augo kaip kilimas. Kiekviena šakelė, kuri tik žemę pasiekė šakneles išleido. Beje ji jas buvo iš savo rinktų sėklų prisiauginusi. Grožis neišpasakytas, kai jų tiek daug. Tik kiek pastebėjau, tos savosios iš rinktų sėklelių daigintos, man pasirodė besančios mažesniais, t.y. smulkesniais žiedeliais. unsure.gif Na bet čia turbūt su visom gėlėm taip - aš kai serenčius - (gvazdikėlius) pati sėjau iš surinktų sėklų, pastarieji nebebuvo tokie grazūs, kaip motininiai...tie turbūt buvo kokie nors ''hibridiniai''.

Ir dar ...pastebėjau, kad visos tos gėlės šiltamėgės, mėgsta durpinę žemę. Kažkada buvau susodinus į kapų žemę...man ji tokia gera pasirodė, juoda....bet va gėlėms nepatinka tokia...joms geriau durpinė. O ir parduotuvėje pastebėjau, jos visos būtent į tokią ir susodintos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 19 birželio 2010 - 11:26
Aš savo senolei tetai verbeną paauginau ir nuvežiau, kai būsiu, nufotkinsiu, nes žydi visu pajėgumu thumbup.gif Aš tai atradau "durpės balkoninėms gėlėms", kažkaip man jose geriausiai auga ax.gif
Atsakyti
Mano verbenos - spalva tokia ryški, kad fotoaparatui "nepatiko" doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 20, 15:38)
Mano verbenos - spalva tokia ryški, kad fotoaparatui "nepatiko"  doh.gif

grazi wub.gif , bet mano kazko stovi vietoj , kur vazone susodintos unsure.gif Bet dar pasodinau kelme, radau tokia maza skylute, nu ir kaip gerai cia auga ir kad sakojasi thumbup.gif
Atsakyti