o mano visai nustojio kur vazone zydet nuzydejo jau seniai ir dabar laaabbbaaaiiii letai krauna naujius ziedus
i va pas kaimyne i zeme susodintos tai kaip pasiutusios bujiojja
Pavasarį pirkau verbenų daigelius, iš žaliosios stotelės, dgal galėčiau sėklų iš jų prisirinkti , ar neapsimoka?

Man patinka šios gėlės, todėl keliu temą aukštyn.
Primenu, nuo kovo mėnesio patariama sėti į dėžutes verbenas.
Mano jau kai kurios sudygusios
QUOTE(GAPO @ 2010 03 02, 18:16)

Man patinka šios gėlės, todėl keliu temą aukštyn.
Primenu, nuo kovo mėnesio patariama sėti į dėžutes verbenas.
Mano jau kai kurios sudygusios
Tokios spalvos verbenų ir aš norėčiau
Aš sėjau mixiuką, tikiuosi bus įvairių. Sėjau 02 16.
Svajoju gėlyne pasodinti.
Svajoju gėlyne pasodinti.
QUOTE(GAPO @ 2010 03 02, 19:28)
Ar jau sudygo?
Aš ir bandysiu užsiaugint šitų gražuolių ir apskritai pirmą kart verbenas auginsiu
Pradžia atrodo nebloga, sėklos gana greit sudygo, net savaitė nepraėjo, o dabar jau ir tikruosius lapelius turi
Tik vat nežinau kada jas pikuot reiktų, baisu kad tokias mažutes kai išpikuosiu kad nenumirtų
Gal kas auginot iš sėklų ir galit patart dėl pikavimo ir aišku reiktų patarimo ir dėl viršūnių nugnybimo (o gal nereik viršūnių skabyt ir jos pačios išsišakoja...?) ?
Iš sėklų jas taip pat pirmą kartą auginsiu
Sveikos verbenas sėjau vasario 20 dieną jau kai kurios sudygo, bet manau kad kokiac 30 proc. Žinoma tikiuosi kad ssudigs daugiau kagi lauksim ir tikėsim.
QUOTE(jediara @ 2010 03 08, 21:49)
Taip, sudygo. Dauguma ir tikrus lapelius išleido. Kažkaip labai lėtai auga, ir iš žemės ilgai nenorėjo lįst. Sudygo apie 70 procentų, dar mąsčiau pasilikt pusę sėklų kitiems metams. Bet ir gerai, kad visas pasėjau. Dar kiti daigeliai silpnesni.
Nupurškiu kasdien.
Papildyta:
Pasižiūrėjau ankstesnes foto, tai lygiai prieš savaitę dar be tikrųjų lapelių buvo. Labai čia ta saulutė pagelbėjo. Visi augaliukai pasistiebė.
QUOTE(GAPO @ 2010 03 09, 11:31)
Taip, sudygo. Dauguma ir tikrus lapelius išleido. Kažkaip labai lėtai auga, ir iš žemės ilgai nenorėjo lįst. Sudygo apie 70 procentų, dar mąsčiau pasilikt pusę sėklų kitiems metams. Bet ir gerai, kad visas pasėjau. Dar kiti daigeliai silpnesni.
Nupurškiu kasdien.
Papildyta:
Pasižiūrėjau ankstesnes foto, tai lygiai prieš savaitę dar be tikrųjų lapelių buvo. Labai čia ta saulutė pagelbėjo. Visi augaliukai pasistiebė.
Nupurškiu kasdien.
Papildyta:
Taip, saulutė visiems augaliukams padeda
Ir as pasejau sia gelyte tik ka