Įkraunama...
Įkraunama...

Verbenos-gėlės gražuolės

mano verbena vakar prazydo, siandien nufotkinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lempute-: 18 liepos 2008 - 15:36
Omanoji verbena,balkone auga.Gražiai žydėjo ,ji tokia dvispalvė.Bet dabar nors ir patręšiu nėr nei vieno žiedo.Ką daryt,kad pražystų verysad.gif doh.gif
Atsakyti
na vis del to jos graziausios augdamos lauke smile.gif
Atsakyti
Gražios tai gražios,bet lepesnės ir tokios reiklios lauko gėlės dar nebuvau mačius. Tai jai per šlapia, tai per karšta, taip ir nespėsiu šią vasarą jos perprasti.Visa laimė, kad pagaliau pražydo bigsmile.gif
Atsakyti
Keista, pagal mane tai ne tokios jau lepios. Auga lauke, ir vėjas vieną buvo išvertęs iš vazono, tik per karščius į pavėsį įnešu ir kasdien laistau, retkarčiais su trąšomis. Peržydėjusius žiedus nuskabau, kaip ir visų gėlių. Ir vėl sukrauna žiedų. Tik kažko pas jus labai vėlai sužydi, pas mane jau seniai. Gal dėl to, kad daigelius sodinau, o ne sėjau. biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau patarimo - nusipirkau verbenų sėklų, pasėjau, bet jokios gyvybės jos nerodo, gal kažkaip ypatingai jas reikia daiginti? Aš tiesiog į žemę susmaigsčiau, nes jos tokios kaip mažučiai pagaliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(estate @ 2009 03 29, 12:00)
Norėčiau patarimo - nusipirkau verbenų sėklų, pasėjau, bet jokios gyvybės jos nerodo, gal kažkaip ypatingai jas reikia daiginti? Aš tiesiog į žemę susmaigsčiau, nes jos tokios kaip mažučiai pagaliukai g.gif

Aš ir sėklas pirkau, bet man niekas neišdygo. doh.gif Pagalvojau, kad gal mes negerai sodinom, nes sėklų tai daug buvo. ax.gif Aš ir tiesiai į žemę sukišau, gal pamirkyt reikėjo, net neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Aš šiemet nebesėjau, nes pernai privargau su verbenom. Labai man jau jos lepios pasirodė. Daug sėjau - išdygo mažai. Ilgai nedygo, kitos gėlės jau žiedus krovė, o verbenos tik tada sudygo. Ir dar augti nelabai norėjo. Rudenį pradėjo krauti žiedus, bet nebespėjo grožio parodyti. Tai irgi galvoju, gal ką netaip dariau.
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2009 03 29, 12:25)
Aš šiemet nebesėjau, nes pernai privargau su verbenom. Labai man jau jos lepios pasirodė. Daug sėjau - išdygo mažai. Ilgai nedygo, kitos gėlės jau žiedus krovė, o verbenos tik tada sudygo. Ir dar augti nelabai norėjo. Rudenį pradėjo krauti žiedus, bet nebespėjo grožio parodyti.  Tai irgi galvoju, gal ką netaip dariau.

o per kiek laiko tau išdygo, gal man dar išdygs, tada, nes jau menuo kaip pasėtos, gal dar nemesiu lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 03 29, 12:27)
o per kiek laiko tau išdygo, gal man dar išdygs, tada, nes jau menuo kaip pasėtos, gal dar nemesiu lauk  g.gif

man per 10 dienu sugygo,bet is pakelio tik 5 daigeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 03 29, 12:27)
o per kiek laiko tau išdygo, gal man dar išdygs, tada, nes jau menuo kaip pasėtos, gal dar nemesiu lauk  g.gif

tikrai kokį pusantro menesio laukiau. Jei vietos turi, tai gal dar palaikyk, gal išdygs.
Atsakyti
Sveikutes,o as prisipirkau daigeliu verbenu balta ir raudona ,gal turit foto kaip jas sodinti su kitais augalais? dekui
Atsakyti