Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam įsivaikinti

sveiki 4u.gif na va,vakar pridaviau pirminius dokumentus i VTAT,tik parsivežiau namo prašyma užpildyt,nes ten reikia ir vyro parašu.Labai maloniai pabendravome su vedeja,bet dabar truputi gailiuosi,kad ji iš mano kalbu turbut suprato,kad mumnera skubu.Bijau,kad be reikalo dar ilgiau nebutu viskas vilkinama,nes kiek supratau ir taip niekas greit nevyksta.Kas mane labai nustebino,kad ji pasake,jog duos man visa saraša galimu ivaikinti vaiku g.gif kiek visur skaičiau,tai konkretu vaika siulo konkrečiai šeimai.o čia še kad nori,visa saraša g.gif Idomu,kaip čia viskas vyksta g.gif šiaip sunaus aukletoja yra mergaite isivaikinus,galvoju,gal jos užklausti,juk neseniai viska praejo,bet kažkaip nedristu,kažkaip nesinori lysti i dušia.
Atsakyti
Austuli mane mėgdžioji, aš itgi Šitą reikalą pradėjau besilaukdama pagranduko drinks_cheers.gif friends.gif Kaip sakau abu širdį vienodai išnešiojau, tik vienas mažiausiu, o kitas vyriausiu gimė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 10 07, 18:32)
Austuli mane mėgdžioji, aš itgi Šitą reikalą pradėjau besilaukdama pagranduko  drinks_cheers.gif friends.gif Kaip sakau abu širdį vienodai išnešiojau, tik vienas mažiausiu, o kitas vyriausiu gimė  biggrin.gif

vau,kaip smagu,kai yra bendraminčiu 4u.gif 4u.gif nes i mane taip keistokai VTAT vedeja pažiurejo.Savi du vaikai plius dar laukiusi ir dar noriu isivaikinti.Ale pasirodo ne viena aš tokia thumbup.gif thumbup.gif šiaip mes dar niekam nesakom,nei giminem,nei draugam,nes kažkaip vienodai šviečia,kaip jie reaguos.Kaip sakant ne jie pirmus du mano vaikus užaugino,ne jie šiuos du užaugins ax.gif o mano vaikai tai tikrai žinau,kad net nenustebs sužinoje,nes kai su tetuku pranešem,kad planuojam pagranduka,jiem net mintis nekilo,kad aš pati gimdysiu,klause kada važiuosim leliuko iš vaiku namu parsivežt.Tiksliau,labiau nustebo,kai paskiau,kad pati gimdysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=austulis,2008 10 07, 18:28]
Sveikinu,pirmas zingsnis padarytas 4u.gif
Atsakyti
ir vis žinokit dažniau mane vyras pagauna,kad man šnekant apie pagranduka ir planus ,sakau vaikai,vaikus ir t.t [turiu uomeny mažylius]tie abu pagrandukai irgi jau mano širdyje.[
Papildyta:
[quote=kukaraca,2008 10 07, 18:57]
[quote=austulis,2008 10 07, 18:28]
Sveikinu,pirmas zingsnis padarytas 4u.gif
[/quote]
ačiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 10 07, 18:43)
mieloji, nuoširdžiai patariu, ieškokit patys, yra daugybė vaikų nesutvarkytais dokumentais, gausit globą, tada susitvarkysit viską po truputį 4u.gif
bijau šia tema išsiplėsti, nes skaudi jinai man...

Aciu Julem 4u.gif Manau, kad taip ir darysim, nes jau pabodo kasdien laukt skambucio...
O manancius, kad gal kelem ypatingus reikalavimus, kaip pvz. plauku spalva, tai tikrai ne, ir neprasem visiskai sveiko vaikelio, kuriu, kaip ir suaugusiu, mazai buna. Pripazistu, kad norim mazucio vaikelio iki puses metuku ar metuku, bet manau, kad tai naturalus noras zmoniu, neturinciu savo vaiku ir norinciu patirti tikra tevyste, o vaikui tubut beveik gyvybiskai svarbu kuo anksciau patekti pas jo laukiancius tevus.
Atsakyti
QUOTE(Britule @ 2008 10 08, 12:52)
Aciu Julem 4u.gif  Manau, kad taip ir darysim, nes jau pabodo kasdien laukt skambucio...
O manancius, kad gal kelem ypatingus reikalavimus, kaip pvz. plauku spalva, tai tikrai ne, ir neprasem visiskai sveiko vaikelio, kuriu, kaip ir suaugusiu, mazai buna. Pripazistu, kad norim mazucio vaikelio iki puses metuku ar metuku, bet manau, kad tai naturalus noras zmoniu, neturinciu savo vaiku ir norinciu patirti tikra tevyste, o vaikui tubut beveik gyvybiskai svarbu kuo anksciau patekti pas jo laukiancius tevus.

Panevėžio globos namuose yra naujagimė mergaitė įvaikinimui. Yra pasiūlyta šeimai, o toliau - nuo jų sprendimo priklauso. Tokių mažiukų - mažai. tarkime ėjo kalba apie metinę mergaitę - sako - dar labai neilgai buvo - tik pusmetį (metinis vaikas), tėvai kažkada lankė. pasidomėjo kada - birželio mėn. (!). bet - lankė, vadinasi dokumetai globai ar įvaikinimui kol kas neruošiami. Gal tėvai apsigalvos, susitvarkys, o vaiko psichologijai - lemiamas amžius - eina globos namuose sad.gif
Darbuotojos labai malonios, pataikiau ne į tą korpusą (mokyklinukų), pora kad apsidžiaugė, kad kažkas nori vaiką globoti smile.gif taip nuo dūšios. ir šypsausi visa diena nuo dūšios, kad nors kažkam tie vaikai rūpi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(julem @ 2008 10 07, 17:43)
yra daugybė vaikų nesutvarkytais dokumentais, gausit globą,

nėra globai. dokumentai nesutvarkyti sad.gif
Papildyta:
QUOTE(GinteZZ @ 2008 10 07, 18:23)
As irgi skaitau ir stebiuosi - niekaip nesuprantu, negi is tikruju tiek reikia laukti? Pasikartosiu, bet as pasiulymo laukiau tik 2 savaites, visa tai vyko maziau nei pries 2 metus laiko, taigi ne taip jau seniai. Viska dariau oficialiai, jokiu papildomu zygiu.

Siūlo berniukus, išimtinai, o viena imtis berniuko - nesiryžtu.
Atsakyti
QUOTE(Varusiote @ 2008 10 08, 16:46)
Siūlo berniukus, išimtinai, o viena imtis berniuko - nesiryžtu.

o kodel g.gif manai, su mergaitem lengviau? g.gif ar siaip mergaites noretum? nes as kai pagalvoju apie ivaikinima (o vis pagalvoju), tai kol kas man jokio skirtumo, ar berniukas, ar mergaite 4u.gif
Atsakyti
taip, manau su mergaitėmis kitaip. mažiau reikia kietos tėvo rankos. turiu pavyzdį iš brolio šeimos - vistik bernai labiau klauso tėvo. nepasakyčiau kad aš su jais prastai sutariu - tikrai gerai, mažėlis sekioja prisisegęs prie sijono kai susitinkam, bet vistik norėčiau mergaitės. Bent jau paauglystėje - berniukui reikia daug tėvo pavyzdžio. Turiu pedagoginę patirtį - mano sritis buvo mergaitės), ir jeigu jau turiu galimybę rinktis, ko nebūtų gimdymo atveju) - renkuosi mergaitę. Nesakau kad negimdau dėl to, kad galėčiau pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Varusiote @ 2008 10 08, 19:27)
taip, manau su mergaitėmis kitaip. mažiau reikia kietos tėvo rankos. turiu pavyzdį iš brolio šeimos - vistik bernai labiau klauso tėvo. nepasakyčiau kad aš su jais prastai sutariu - tikrai gerai, mažėlis sekioja prisisegęs prie sijono kai susitinkam, bet vistik norėčiau mergaitės. Bent jau paauglystėje - berniukui reikia daug tėvo pavyzdžio. Turiu pedagoginę patirtį - mano sritis buvo mergaitės), ir jeigu jau turiu galimybę rinktis, ko nebūtų gimdymo atveju) - renkuosi mergaitę.  Nesakau kad negimdau dėl to, kad galėčiau pasirinkti.

o as manaiu,kad kaip tik mergaites daznaiu teveliu dukreles buna ax.gif bent jau mano aplinloj tai taip rolleyes.gif
o tai viena auginsi?
Atsakyti
istorija paslaptingai nutyli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Varusiote @ 2008 10 08, 19:59)
istorija paslaptingai nutyli rolleyes.gif

o ko jau taip paslaptingai? biggrin.gif man idomu,kaip VTAT reaguoja, jei nori viena moteriske isivaikinti, tai teiraujuosi ax.gif
Atsakyti